10 julekalendere til kvinder Slået op i: Jul – Emner: , , ,

Skønne julekalendere til kvinder

December måned nærmer sig og det er dermed også blevet tid til at vælge imellem de mange dejlige julekalendere. Glæder du dig til den søde juletradition med en ny overraskelse i julekalenderen hver dag, så læs med her og se alle de skønne julekalendere.

Har du en kæreste, veninde, søster eller mor du gerne vil forkæle, så forær dem en af de søde julekalendere. Der er noget for enhver smag, men alle pakkekalendere vil helt sikkert pynte i det lille hjem i juletiden.

Vil du se alle de søde julekalendere fra Lou Noire, så klik her!

10 skønne julekalendere til kvinder

En julekalender til kæresten

Det bliver en skøn december med de 24 romantiske juleoverraskelser! Glæd jer til en helt eventyrlig julemåned med 24 dejlige juledates og hyggelige juleaktiviteter. I pakken er der 24 små kuverter og masser af gode forslag til kærlige juleforkælelser igennem hele december.

Vil du give din kæreste noget helt særligt, er der også gjort plads til dine egne juleideer. Udover de fortrykte aktivitetskort får du nemlig også blanke kort med. Læs mere om julekalenderen her: En julekalender til kæresten – 39,95 kr.

24 romantiske citater om kærlighed

Med de søde citater om kærlighed kan du dele din kærlighed og finde de rigtige ord til at fortælle om alle de ting, du elsker så højt ved ham eller hende. Det er nemt at lave en julekalender, for du får 24 nummererede kuverter med i pakken. Alt, hvad du skal gøre, er at vælge 24 citater om kærlighed ud og lægge dem i kuverterne. Du kan enten bruge de færdige kort med romantiske kærlighedscitater eller skriv dine egne på de blanke kort. Køb dem her: Søde citater om kærlighed – 39,95 kr.

En julekalender med søde beskeder

De 24 små kuverter kan gemme på mange dejlige beskeder! Fortæl din veninde, hvor meget hun betyder for dig eller fyld julekalenderen med positive bekræftelser. Og kuvertkalenderen er allerede nummereret, så alt hvad du skal gøre er at udfylde 24 af små kort med en kærlig hilsen. Læs mere om julekalenderen her: En julekalender med søde beskeder – 39,95 kr.

Venskabscitater – en personlig gave til veninden

Med de søde citater om venskab kan du endelig få fortalt din veninde, hvor meget jeres venskab betyder for dig! Brug kuverterne som en julekalender eller giv din veninde en fin æske med alle brevene som en sjov gave til fødselsdag eller som en afskedsgave, hvis hun skal rejse væk. Læg også gerne en lille overraskelse i, f.eks. et stykke slik, en koncertbillet eller et sjovt billede. Du finder den her: 24 søde citater om venskab – 39,95 kr.

En julekalender om julens historie

Er du vild med julen og alle de traditioner, der hører til, så vil duelske den søde kalenderquiz. Det bliver en skøn december med 24 hyggelige fortællinger om julens historie! Hver dag i hele julemåneden får du et nyt spørgsmål om julen og alle de traditioner, der er forbundet med den dejlige højtid. Læs mere om julekalenderen her: En julekalender om julens historie – 39,95 kr.

Søde julehilsener

Kuvertkalenderen er en sød og billig julekalender, der giver dig mulighed for at betænke hende, der fortjener det, med små og store overraskelser. I kuvertkalenderen kan du for eksempel skrive 24 hjertevarme hilsener eller måske give et gavekort til en oplevelse, I skal have sammen. Læg det hele i de små kuverter og hæng dem på en snor. Kan du ikke komme på 24 små overraskelser, kan du f.eks. fylde dem med Kuponhæfte til veninden eller 24 Kærligheds-kuponer. Her får du 24 søde og sjove gavekuponer, med små gaver og oplevelser.

Du finder kuverterne her: 24 kuverter til julekalender

En julekalender til verdens bedste veninde!

Fortæl din bedste veninde, hvor meget hun betyder for dig! Med de 24 små breve kan du nemt lave den sødeste julekalender, for kuverterne er allerede nummereret. Alt, hvad du skal gøre, er at færdiggøre sætningerne på kortene. Her kan du endelig kan få fortalt hende, hvor glad du er for, at hun er i dit liv. Når du har udfyldt alle brevene, kan du f.eks. trække brevene på en snor og lav en guirlande, pyntet med små grankviste og julekugler.

Vil du hellere give hende en skøn venindegave, er der også kuverter med i pakken, der passer til f.eks. fødselsdag – eller bare fordi, hun ER helt fantastisk! Køb den her: Julekalender til veninden – 49,95 kr.

Nummererede æsker til pakkekalenderen – 24 stk.

Skal du i gang med en hjemmelavet julekalender, og mangler du nogle små juleæsker til at gemme alle de fine gaver i? De 24 firkantede bokse er hurtige at samle, og det stilede juledesign vil pynte i ethvert hjem! De 24 julede æsker er sød indpakning til en julekalender og fås i farverne sort, grøn, blå, rød og lyserød.

Køb dem her: En julekalender med 24 æsker – sort/hvid – 39,95 kr.

Fyld for eksempel æskerne med 24 skønne dates. I 52 dejlige dates for kærestepar er der masser af skønne gavekuponer at vælge imellem med sjove og romantiske forslag til kærestedates.

En uartig julekalender

Julekalenderen, der får hver dag til at føles som juleaften! Glæd jer til en skøn julemåned med 24 frække overraskelser i den uartige pakkekalender. Pakkekalenderen fra den frække nisse er fyldt med inspiration til uartige julelege. Du bestemmer selv, om gaverne skal leveres med eller uden nissekostume…

I pakken er der 24 små kuverter og masser af gode forslag til syndige juleforkælelser igennem hele december. I kuverterne gemmer der sig 24 syndige fristelser, der kan sprede masser af stemning i december. Har kæresten særligt uartige ønsker, er der også blanke kort med, som du selv kan udfylde og lægge ved.

Køb den som en overraskelse til din kæreste eller giv hinanden en julekalender, hvor I glæder jer til at komme i seng og åbne dagens kuvert! Læs mere om julekalenderen her: En uartig julekalender – 49,95 kr.

Jeg elsker dig, fordi…

Nu har du chancen for at få fortalt din dejlige kæreste om alle de ting, du elsker så højt ved din kæreste, kone elle rmand. I pakken er der 24 små kuverter (samlet ca. 7,3 x 10,3 cm) med nummerering fra 1-24 på forsiden samt 3 sider med blanke kort, som du selv kan udfylde med søde kærlighedserklæringer. Derudover får du også et kort, som forklarer modtageren, hvad julekalenderen indeholder. Køb den her: Jeg elsker dig, fordi… – 29,95 kr.

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!