Årets julekalendere til kvinder 2019 Kategori: Jul, Shopping – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Julekalendere til kvinder – med chokolade, makeup og te

Årets julekalendere til kvinder er allerede i handlen, og har du en veninde, søster, mor eller kollega, du gerne vil forkæle, så er det om at være ude i god tid, inden de bedste julekalendere bliver udsolgt. Lou Noire samlet de skønneste julekalendere her, og der er noget for enhver smag: chokolade, lakrids eller en sød hilsen hver dag. Alle kalendere er dog især nøje udvalgt for deres skønne motiver, som kan pynte det lille hjem i juletiden.

Holder du selv af den dejlige juletradition med at åbne en låge i julekalenderen hver dag, er det overhovedet ikke forbudt at forkæle sig selv lidt ekstra her i julemåneden. Du kan også sende linket videre til din kæreste og fortælle, hvilken kalender du ønsker dig. Han vil helt sikkert sætte pris på, at han ikke skal ud og finde 24 små og store gaver.

Vil du se alle de andre julekalendere, så klik her.

H.C. Andersen Chokolade Julekalender fra Konnerup & Co

Elsker hun virkelig god chokolade, vil hun sætte pris på denne smukke chokolade-kalender fra Konnerup & Co. Med smukke H.C. Andersen-motiver kan julekalenderen åbnes som en bog, der indeholder 24 låger. Bag lågerne finder du 24 stykker chokolade af den bedste kvalitet, med smag af blandt andet: Havsaltkaramel, flødechokolade, mørk chokolade med hasselnødder, Ruby chokolade og chokolade med orangesmag.

Køb den her: H.C. Andersen Chokolade Julekalender fra Konnerup & Co

luksus chokolade julekalender

H.C. Andersen Chokolade Julekalender fra Konnerup & Co – 199,00 kr.

Julekalender Lakrids by Bülow 2019

Igen i år har Lakrids by Bülow sendt en julekalender ud, der er fyldt med det lækreste lakrids. Som altid er lakridskalenderen i et elegant design og med glimtende kugler, knasende overraskelser og søde fornøjelser. Mens der tælles ned til juleaften, bliver dagene fyldt med barnlig glæde – og de ting, der minder om den: lakrids og chokolade. Der er heldigvis to stykker bag hver låge!

Køb den her: Julekalender Lakrids by Bülow 2019

lakrids julekalender

Julekalender Lakrids by Bülow 2019 – 295,00 kr.

Puslespilskalender med 1000 Brikker

Der er tusind brikker til jul! I den sjove puslespilskalender kan der tælles ned til juleaften. Hver låge i julekalenderen indeholder puslebrikker, som brik for brik danner et julet puslespil med i alt 1000 brikker. Stress af i julemåneden med den hyggelige puslespilskalender.

Køb den her: Puslespilskalender med 1000 Brikker

Puslespilskalender med 1000 Brikker – 169,00 kr.

Julekalender med økologisk te fra English Tea Shop

Har du lyst til at forkæle en af de søde kollegaer på arbejdet, så er denne te-julekalender med økologisk te fra English Tea Shop lige det helt rigtige! I også kan skiftes til at åbne en låge hver dag og nyde forskellige økologiske te-blandinger i de 24 poser. Julekalenderen indeholder 13 varianter med dejlig te i kendte og nye smage, såsom sort Gingerbread Treat, Post-party Refresh og Winter Warmer. Der er heldigvis også en til den 25. december, hvor en kop te nok er allermest tiltrængt ovenpå den fede julemad.

Køb den her: Julekalender med økologisk te fra English Tea Shop

te julekalender

Julekalender med økologisk te fra English Tea Shop – 99,95 kr.

LÆS OGSÅ: Julekalendere til den kreative kvinde – med strik, perler, nål og tråd

Julekalender med 24 små flasker vin

Perfekt til kontoret er også denne vin-julekalender med 24 små flasker vin. Julekalenderen kommer i den smukkeste indpakning, der lige passer ned i skrivebordsskuffen. Den kan også bare stå hjemme og julepynte i stuen, imens der tælles ned til juleaften. Julekalenderen indeholder 24 små flasker vin fra Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien og Portugal.

Køb den her: Julekalender med 24 små flasker vin

vin julekalender

Julekalendere med 24 små flasker vin – 849,00 kr.

ASOS – ansigt + krop adventskalender

Engelske ASOS, som du måske allerede har shoppet tøj hos, kan også det der med julekalendere til kvinder! Her får du en kalender til hende, der elsker skønhedsprodukter og makeup. Kalenderen er fyldt med 25 og store små overraskelser til hår, hud og ansigt og gemmer blandt andet på: Clinique – All About Eyes og Crayola Face Crayon.

Køb den her: ASOS – ansigt + krop adventskalender

asos julekalender

ASOS – ansigt + krop adventskalender – 549,37 kr.

LÆS OGSÅ: Julekalendere med slik – i luksus-udgaven!

Sinful Julekalender 2019

Måske er det denne julekalender du skal forkæle dig selv og kæresten med i år? Årets julekalender fra Sinful lægger op til en julemåned med kærlighed, nærvær og sensuelle oplevelser. Den erotiske pakkekalender indeholder populære bestsellere fra Sinful, og de 24 låger gemmer på sjovt sexlegetøj, forførende tilbehør til forspil og blid bondage. Denne kalender kan I nyde sammen hele december måned.

Julekalenderen kommer også med et inspirationshæfte, fyldt med tips til både nybegyndere og til par, der har lidt mere erfaring. NB! Kalenderen er kun kun lavet i et begrænset antal og blev hurtigt udsolgt sidste år.

Køb den her: Sinful Julekalender 2019

Sinful julekalender 2019

Sinful julekalender 2019 – 795,00 kr.

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek prisen ved at følge linket.

Jagten på Drømmemanden - datinglabyrint banner - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om jul...

« Pak din kærlighedsbagage ud – og bliv klar til en ny kæreste
Julekalendere til manden »