Bingo – download og print med det samme! Slået op i: Fest – Emner: , , , , ,

Bingo – print og spil med det samme!

Spil en gang bingo – både til nytårsaften, jul, påske, babyshower eller polterabend! Både børn og voksne kan være med til de sjove bingospil – for her behøver man ikke at kunne tælle! Tallene på bingopladen er nemlig skiftet ud med sjove symboler. Grin og spil med med, når opråberen råber “Discokugle” eller “Mand, der springer ud af kage!”.

Du kan lynhurtigt gøre klar til et spil bingo, for de sjove bingoplader kan downloades og printes med det samme. Læs mere om de sjove bingospil ved at klikke på billeder og links. De koster alle 29,95 kr. og kan downloades og printes med det samme. Klik på de forskellige links for at læse mere om bingospillet.

5 sjove bingospil for børn og voksne

Jule-bingo - Lou Noire - Cover

Jule-bingo – 29,95 kr.

Jule-bingo

Jule-bingo er et sjovt spil, både for voksne og børn, også de helt små, for tallene er skiftet ud med sjove tegninger af alt det, vi elsker ved julen!

I den lange ventetid fra 1. december og indtil juletræet bliver tændt, er der masser af plads til underholdende lege og spil, der hjælper med at få tiden til at gå. Her er det oplagt med et spil jule-bingo, hvor både små og store vil elske de skønne julemotiver på bingopladen!

Opråberen trækker et billede og råber f.eks. “Rød julekugle!”. Har man en rød julekugle på sin spilleplade, må man nu dække denne til. Der spilles først om én række, enten lodret eller vandret. I næste runde gælder det om at få en diagonal række – fra hjørne til hjørne – og til sidst skal hele pladen være fuld.

Køb bingospillet her: Jule-bingo – for børn og voksne

Bingo, bingo, bingo!

Både til en festlig nytårsaften, en polterabend eller et babyshower er små spil og sjove lege altid et hit – også en gang bingo! Køb bingospillene her: Nytårsaften-bingoPolterabend-bingoBabyshower-bingo

Påskebingo - Lou Noire - cover

Til påske – 29,95 kr.

Påskebingo

Påskebingo er et sjovt spil, hvor alle, både små og store, kan være med. Det ligner det originale bingospil, bortset fra at tallene her er skiftet ud med symboler på alle de dejlige ting, vi forbinder med påske. Husk præmier – og måske et stort påskeæg til den vinder, der får hele pladen fuld!

Bingo-spillet kommer i en PDF-fil, som kan downloades med det samme. Print bingoplader og spillebrikker ud i farver på almindeligt A4-papir. Klip det hele ud. Der vælges en opråber, og så er I klar til at spille bingo! Husk præmier!

Køb bingospillet her: Påskebingo

Banner - Quiz og festlege - Lou Noire

Få flere gode ideer til fester her...