Broderi på Instagram med provokerende budskaber Slået op i: Fest – Emner: , , , , , , , , ,

Kreativt broderi med provokerende budskaber

Broderi med sjove, provokerende og direkte vulgære motiver har længe været populære i det store udland. Især Sverige har taget den morsomme udtryksform til sig, imens Danmark har været længe om at få sine egne korsstings-kunstnere. Og det er ikke fordi, der ikke bliver broderet ude i de danske hjem, hvor korsstingsbroderi i mange år har været en populær hobby.

Er du mere til budskaber om feminisme, bandeord og Satan-dyrkelse end sofapuder med katte og blomster, så får du her en liste med sjove broderi-kunstnere på Instagram, hvor du kan få inspiration til din næste hobby. Du finder dem blandt andet ved at følge relevante hashtags: #subversivecrossstitch, #stitchersgonnastitch, #protestbroderi og #broderiterapi. Alle links fører dig direkte til Instagram.

P.S. Leder du efter flere sjove ting på Instagram, så læs med her: Sjove profiler på Instagram, du skal følge

6 sjove broderi-profiler, du skal følge

Snarky Crafter

For at give dig en ide om, hvad det hele handler om, så start hos Snarky Crafter. De satiriske og ironiske broderier er på engelsk, men f**k er et internationalt ord, som alle kan forstå. Og det bliver brugt flittigt her.Trænger du til at rase ud, er der masser af inspiration til at gøre det her.

Broderiklubbenbk

“Onanist, javisst”. Broderiklubbenbk startede i 2015 som et fællesskab blandt et par svenske veninder, men i dag har bevægelsen af brodøser næsten 23.000 følgere på Instagram. Du behøver ikke at være en haj til svensk for også at synes, det er sjovt.

OffentLif

Men Danmark kan også være med, når der skal broderes krasse samfundskommentarer. Lif Rosenkvist fik nok af Jobcentrets varme luft og tomme floskler og begyndte at brodere dem. Du kan se “Kommunekaffe”, “muligheds-erklæring” og alle de andre på profilen OffentLif.

andetsteds

Og nu vi er ved Helvede, skal du også se det dystre korsttings-univers, som andetsteds har skabt. Motiverne er hentet i satanismen, wicca-ritualer og heavy metal-verdenen, og det er kulsort og meget smukt. Man kan ikke andet end at beundre håndværket, for bag de djævelske budskaber gemmer der sig også en dygtig håndværker.

Broderist

Hos Broderist finder du en hyldest til alt det bedste i livet: Ceres Top, Tarteletfyld og masser af bandeord! Trine Runge er uddannet tekstildesigner, men har heldigvis valgt at bruge sin tid fornuftigt på at lave færdige broderikits med bandeord, som du finder lige her: Broderist

Subversive Cross Stitch

Vil du gerne opdage nye broderi-kunstnere, som du kan følge, så klik ind på Subversive Cross Stitch, hvor Julie Jackson sammen med sine egne designs reposter de bedste af dem, hun finder på nettet.

Følg også Lou Noire på Instagram!

Lou Noire er også på Instagram, hvor du hver dag kan se nye sjove opslag, Følg med her: Lou Noire

Sjove spil og lege til venindeaften - Lou Noire - Banner

Se flere ting, du kan grine af her...