Bryllupsgave: Gode råd til brudeparret Slået op i: Bryllup – Emner: , , , , , , ,

Gode råd til ægteskabet - romantisk - Lou Noire - Cover

Gode råd til ægteskabet – 39,95 kr.

En sjov og personlig bryllupsgave

Mangler du gode ideer til en bryllupsgave? De små gør-det-selv bøger med gode råd til brudeparret og ægteskabet er en sød og personlig bryllupsgave – fyldt med vise ord.

Og hvad står der så i de kloge bøger om træde ind i ægteskabet? Ja, det bestemmer du helt selv. Bøgerne er bygget op med 50 kort, hvor du bare skal færdiggøre sætningerne. Til sidst samler du alle siderne og sætter forsiden på – og så har du den sødeste gave til brudeparret.

Der er to forskellige bøger at vælge imellem: Gode råd til brudeparret er holdt i en munter og festlig tone, imens Gode råd til ægteskabet er fyldt med romantiske og kærlige råd. Selv om der er enkelte overlap imellem bøgerne, så er det færdige resultat af begge bøger ret forskelligt. Læs mere om de to gør-det-selv bøger ved at klikke på links eller billeder her i teksten.

En lille hilsen til brudeparret

Har du svært ved at finde på noget at skrive i et kort til et bryllup, så er de små diy-bøger helt perfekte. Du kan udfylde så mange af de små sider i bogen, som du har lyst til, inden du sætter dem sammen med et bånd. Som du kan se her nedenfor, er det pludselig ikke så svært at finde de rigtige ord – du skal nemlig bare gøre sætningerne færdige med et ord eller to.

En sjov leg til bryllup

Gør-det-selv bogen kan også være en sjov leg til et bryllup. Lad gæsterne udfylde kortene med kærlige råd og kloge ord til brudeparret. Alle, også dem helt uden poetiske evner, kan være med i den sjove leg med at færdiggøre sætningerne på kortene og give det nygifte par et par gode råd med ind i det nye liv som ægtefolk! Her er vist gør-det-selv bogen: Gode råd til brudeparret

Se alle de andre sjove festlege til brylluppet her: Underholdning og festlege til bryllup hos Lou Noire

Sådan gør du!

I pakken får du 50 kort i alt samt en forside, en side med et “Tillykke med brylluppet!” samt en side med en lille hilsen til brudeparret. Der er også blanke kort med i pakken, hvis du selv har lyst til at finde på flere gode råd.

Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt den lille DIY-bog i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir. Klip kortene ud – og så er de klar til at blive udfyldt!

Banner - Bryllup - Lou Noire

Læs alle artikler om bryllupper...