De sødeste julehuse til pakkekalender Slået op i: Jul – Emner: , , , , , , ,

Julepynt og julekalender i ét

Lad de smukke julehuse pynte i stuen – samtidig med, at de tæller ned til jul! Julehusene her er lette at samle og kræver kun en saks og noget lim. At samle julehusene er hyggelig underholdning i det mørke efterår, og der er flere timers god underholdning, når hver skabelon skal laves til et færdigt julehus. Julehusene her har fint plads til små stykker legetøj, lidt slik eller et af de mange kuponhæfter fra Lou Noire.

Søde julelandskaber til julekalender

Julehusene i Grønland

Har du været i Grønland, så har du sikkert også set de farvestrålende huse, der ligger spredt fra fjorden og hele vejen op ad bjergsiden i både små og store bygder. Med de 24 julehuse kan du nu lave det hyggeligste grønlandske julelandskab, der vil pynte igennem hele december!

Husene bliver til den fineste julekalender, men vil du hellere bare lave et julelandskab, så skær de gule felter ud af vinduerne og klip bunden af. Sæt elpæren fra en lille lyskæde ind i hvert hus og og lade julehusene lyse op i mørket.

Køb det her: Julehusene i Grønland – 39,95 kr.

24 peberkagehuse

Med de 24 peberkagehuse kan du lave det hyggeligste julelandskab, der nok skal vække glæde. Husene er sjove at samle, og der er også både peberkagemænd og -koner, hjerter og juletræ med i udklipshæftet, så du kan lave det fineste julelandskab.

Peberkagehusene er samtidig også hyggelig julepynt, som nok skal sprede julestemning! Du kan enten finde en stor troldegren og hænge husene op i eller lave et julelandskab med de medfølgende huse og figurer – og hvad du nu har lyst til at pynte med.

Køb dem her: 24 peberkagehuse – 39,95 kr.

En julekalender med 24 røde huse

Med de 24 røde huse kan du lave det hyggeligste julelandskab, der nok skal vække glæde. De 24 små huse er sjove at samle, og de kan kan både hænge og pynte i stuen fra en gren eller indgå i det fineste julelandskab. Julehusene er sød indpakning til en julekalender og kan f.eks. indeholde et af de mange kuponhæfter fra Lou Noire.

I pakken er der 24 julehuse, nummereret fra 1-24 samt en samlevejledning. Bunden på det enkelte hus måler 5,5 x 5,5 cm og er ca. 9 cm højt, når det er samlet. Husene er  og er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud.

Køb dem her: En julekalender med 24 røde huse

Læs også: Smukke ideer til indpakning af pakkekalender

Spil med i den sjove julequiz – for hele familien!

Det bliver en rigtig hyggelig jul med den sjove julequiz! Den Store Julequiz har masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen? Køb den her: Den Store Julequiz – for hele familien

Julekalendere - Banner - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!