Den bedste opskrift på Negroni Spritz Slået op i: Drinks – Emner: , , ,

Negroni Spritz – Negroni med bobler

Negroni Spritz er en cocktail til dig, der godt kan lide smagen i en Negroni, men gerne vil have den fortyndet med lidt bobler. En klassisk Negroni består af lige dele Campari, Vermouth og Gin og blev opfundet af Grev Negroni, der på sin stambar i Firenze bad om at få gin i sin Americano-cocktail.

Negroni er en skøn aperitif, der nydes før maden. Skifter du Gin ud med Prosecco, får du en Negroni Spritz. Måske kender du allerede Aperol Spritz, som godt kan minde lidt om en Negroni Spritz i smagen. Begge er skønne cocktails, som kan nydes hele dagen, og som passer til høje temperaturer på baren, terrassen eller i haven.

Opskrift på Negroni Spritz

Negroni Spritz serveres normalt i et lowball-glas, et tykbundet drinksglas, som du også ville bruges til for eksempel en whisky.

  • 4 cl Campari
  • 4 cl Vermouth Rosso
  • Prosecco
  • Isterninger
  • 1 appelsinskive eller en appelsinspiral
  • Evt. et kort sugerør

Se alle de andre opskrifter på lækre drinks og cocktails – klik her!

Sådan gør du

1.Fyld glasset med is.

2. Hæld Campari og Vermouth over isterningerne.

3. Top op med Prosecco.

4. Omrøres og pyntes med en appelsinskive eller en appelsinspiral.

5. Sæt evt. et kort sugerør i.

Et lille tip til din Negroni Spritz

Skal du køre hjem, eller vil du bare gerne have en drink med masser af smag, men knap så meget alkohol, kan du også skifte Proseccoen ud med danskvand.

Spil det sjove drikkespil!

Egészségedre, Sláinte og Skál! Kan du drikke som en lokal verden rundt? Ellers kan du lære det her i det sjove drikkespil! Skål-spillet ligner et almindeligt huskespil, men her skal der også skåles på det rigtige sprog, når der er fundet et stik.

Et sjovt spil til en festlig aften med vennerne, i fredagsbaren eller på ferien! Download, print og spil med det samme. Køb det her: Skål verden rundt på 40 sprog

Skål verden rundt på 40 sprog

Se flere opskrifter på drinks og cocktails her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!