En nem og billig julegave til veninden Slået op i: Jul – Emner: , , , ,

Gaveideer til veninden

Mangler du inspiration til en billig julegave til veninden? Tit vil vi gerne give hinanden en lille ting, bare for at vise at vi sætter pris på venskabet. Det behøver ikke at være dyrt, men har du allerede givet det klassiske glas med småkager, en julesnaps eller de hæklede vatrondeller, får du her en liste med søde og sjove julegaver til veninden.

Læs også: 5 lyserøde drinks til venindeaftenen

Samtalekort til venindeaftenen

Gør jeres næste venindeaften til et dejligt minde med de sjove samtalekort! Kan du huske venindebogen fra barndommen, hvor du skulle svare på sjove spørgsmål om dig selv? Nu er venindebogen blevet til et underholdende spil, hvor I kan lære hinanden endnu bedre at kende. Pris: 39,95 kr. Find de sjove samtalekort her: Samtalekort til venindeaften

Samtalekort til venindeaften

En morsom bog

Er veninden en læsehest, så er det altid et hit med en ny bog, som hun endnu ikke har læst. Jagten på Drømmemanden er en sjov dating-roman, der kan læses af både singler og kvinder i forhold. I den medrivende fortælling er læseren selv heltinden, der skal finde kærligheden.

Her gælder det om at vælge rigtigt blandt de endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Følg tallene igennem labyrinten og se, hvad der sker. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd og mænd der ikke vil noget seriøst, så alle valg skal træffes med omtanke, inden Drømmemanden kan findes. Pris: 69,95 kr. Find den her: Jagten på Drømmemanden

Banner - Jagten på Drømmemanden - Lou Noire - 69,95

Et kuponhæfte til dejlige veninder

Kuponhæfte til veninden er en skøn julegave til veninden, som kan downloades og printes i sidste øjeblik. Det er den perfekte gave, som bliver ved med at give!

Print kuponerne ud og klip så mange ud, så du har lyst til at forkæle veninden med. Lav et lille hul i kuponerne og bind dem sammen med et stykke silkebånd til et fint, lille kuponhæfte.

Giv hende for eksempel en biograftur, pandekager eller en gang brunch og bobler. Har du noget særligt, du gerne vil forære hende, så skriv det på en af de blanke kuponer og læg den ved. Pris: 29,95 kr.

Du får 24 kuponer samt en forside. Find kuponhæftet her: Kuponhæfte til veninden

Kuponhæfte til veninden - Instagram

Kuponhæfte til veninden – 29,95 kr.

Se flere gode gaveideer her...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Den bedste opskrift på Cosmopolitan
De 10 bedste danse med-hits »