En nem og billig julegave til veninden Slået op i: Jul – Emner: , , , ,

Gaveideer til veninden

Mangler du inspiration til en billig julegave til veninden? Tit vil vi gerne give hinanden en lille ting, bare for at vise at vi sætter pris på venskabet. Det behøver ikke at være dyrt, men har du allerede givet det klassiske glas med småkager, en julesnaps eller de hæklede vatrondeller, får du her en liste med søde og sjove julegaver til veninden.

Samtalekort til venindeaften - Lou Noire - Venindehygge

Samtalekort til venindeaften – 39,95 kr.

Læs også: 5 lyserøde drinks til venindeaftenen

Samtalekort til venindeaftenen

Gør jeres næste venindeaften til et dejligt minde med de sjove samtalekort! Kan du huske venindebogen fra barndommen, hvor du skulle svare på sjove spørgsmål om dig selv? Nu er venindebogen blevet til et underholdende spil, hvor I kan lære hinanden endnu bedre at kende. Pris: 39,95 kr. Find de sjove samtalekort her: Samtalekort til venindeaften

En personlig bog

Fortæl din veninde, hvor meget hun betyder for dig! I bogen kan du sætte ord på alle de ting, som det måske er svært at få sagt højt. Alt, hvad du skal gøre, er at færdiggøre sætningerne på kortene og sætte dem sammen i den lille bog.

De kærlige beskeder bliver nemt til en lille gør-det-selv bog, som kan være en sød og hjemmelavet gave til veninden! Pris: 39,95 kr. Find DIY-bogen her: Til verdens bedste VENINDE

 

Et kuponhæfte til dejlige veninder

Kuponhæfte til veninden er en skøn julegave til veninden, som kan downloades og printes i sidste øjeblik. Det er den perfekte gave, som bliver ved med at give!

Print kuponerne ud og klip så mange ud, så du har lyst til at forkæle veninden med. Lav et lille hul i kuponerne og bind dem sammen med et stykke silkebånd til et fint, lille kuponhæfte.

Giv hende for eksempel en biograftur, pandekager eller en gang brunch og bobler. Har du noget særligt, du gerne vil forære hende, så skriv det på en af de blanke kuponer og læg den ved. Pris: 29,95 kr.

Du får 24 kuponer samt en forside. Find kuponhæftet her: Kuponhæfte til veninden

Kuponhæfte til veninden - Instagram

Kuponhæfte til veninden – 29,95 kr.

Julekalendere - Banner - Lou Noire

Se flere gode gaveideer her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!