5 lyserøde drinks til venindeaftenen Slået op i: Drinks – Emner: , , , , ,

Lyserøde drinks skal der til!

Invitér veninderne over på en gang lyserøde drinks! Mangler du inspiration til, hvad du skal servere til venindeaftenen, så får du her opskrifterne på lyserøde cocktails. Ikke flere kedelige gin & tonics – hos dig er der gang i festen med det samme med masser af lyserøde drinks. De lyserøde drinks er også festlige til en polterabend eller en fødselsdag med veninderne.

5 lyserøde drinks til tøsemiddagen

Cosmopolitan

CosmopolitanDu kender den sikkert allerede fra Sex and the City – den klassiske cocktail Cosmopolitan. Skal du holde venindeaften eller polterabend, eller bare forkæle dig selv med en dejlig cocktail, så er en Cosmopolitan et dejligt valg.

Med sin let syrlige og friske smag af tranebærjuice er det en cocktail, der altid vækker jubel – og så er den jo næsten sund!

Find den klassiske opskrift på Cosmopolitan her: Cosmopolitan

Frosé

FroseDu kender rosévin, og du kender slush ice. På en varm sommerdag er den forfriskende kombination af rosévin og iskrystaller helt perfekt. Frosé har været det helt store i Danmark de sidste par år – men du kan sagtens lave den selv!

Frosé er den perfekte lyserøde tøsedrink, og du kan for eksempel servere den for veninderne på terrassen eller i haven som en anderledes velkomstdrink. Få den nemme opskrift her: Frosé

Pink Daiquiri

Pink DaiquiriDu kender måske allerede en Strawberry Daiquiri, men har du ikke friske jordbær lige ved hånden, kan en Pink Daiquiri gøre det samme for festen. Her er der ikke nogen jordbær, der skal blendes – bare hæld i fra flaskerne og ryst den cocktailshaker!

Leder du efter den perfekte lyserøde cocktail, du kan servere til en venindeaften, så er en Pink Daiquiri det oplagte valg.

Få den bedste opskrift her: Pink Daiquiri

Strawberry Mojito

Strawberry MojitoStrawberry Mojito er den perfekte, pink cocktail, som du kan servere for veninderne til en tøseaften! Du kender allerede Mojito, men nu har den endelig fået den rigtige lyserøde farve!

En Strawberry Mojito kræver ikke det store af dit barskab. Laver du selv din jordbærpuré, så sørg for, at jordbærrene er økologiske, eller allerhelst ude fra haven! Alt efter smag kan der tilsættes mere lime eller rørsukker. Her får du den nemme opskrift: Strawberry Mojito

Sjove spil og lege til venindeaften - Lou Noire - Banner

Se flere opskrifter på drinks og cocktails her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!