5 gode ideer til at få gnisten tilbage i forholdet 11. oktober 2018 – Kategori: Mænd – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Du kender det måske alt for godt…

Vækkeuret ringer. I står op til endnu en dag, der ligner de forrige. Spiser morgenmad i tavshed, eller måske småskændes I lidt over, hvis tur det er til at gøre rent. Efter arbejdet er det tid til aftensmad, efterfulgt af fjernsyn eller måske lidt mere arbejde. Så går I i seng til en runde pligtsex, det er jo onsdag…

Der er ikke som sådan noget i vejen med jeres forhold, men alt er bare blevet rutine og hverdag. I savner begge to det nærvær og den intimitet, som I tidligere havde, og som gjorde, at I blev kærester, men ingen af jer ved, hvordan I skal få det igen.

Hvor blev drømmene og lidenskaben lige af?

I et godt forhold skal der være tid til at pleje hinanden og den kærlighed, der gjorde, at I oprindelig faldt for hinanden. Mange skilsmisser kunne undgås, hvis forholdt blev sat ind i kalenderen ligesom alle andre vigtige aftaler – faktisk findes der få ting, som er vigtigere.

Men hvordan finder man hinanden igen, når arbejde og måske også børn har fået lov til at tage mere og mere plads i forholdet? Det er ikke noget, der lige kan løses på en eftermiddag, men her får du 5 gode ideer til at komme i gang med at bringe gnisten tilbage i forholdet.

Læs også: 6 gode ideer til at fejre årsdagen med din elskede

Dialogspillet

Dialogspillet er et dansk spil, som er udviklet til at bringe nærheden, varmen og dybden tilbage i dig og din partners samtaler. Det er et spil, der kan erstatte hverdagens snak om madpakker, pligter og problemer med forelskelsens dybe samtaler, som jo er den lim, der holder sammen på parforholdet.

Spillet, som er udviklet af den danske parterapeut Tomas Friis, består af 60 kort med i alt 360 spørgsmål om bl.a. parforhold, familie, job, kærlighed, værdier og drømme. Den oplagte kærestegave er udviklet som et værktøj til parterapi og kommunikationstræning, men det kan også sagtens bruges som inspirationskilde til bedre kommunikation i parforholdet.

Læs mere om spillet her: www.sinful.dk/dialogspillet-tomas-friis

Dialogspillet Bedre Kommunikation i Parforholdet – 299.00 DKK

Vær åben – energi og glæde i parforholdet

Danmarks førende sexolog Joan Ørting har i mange år hjulpet skrantende parforhold med at finde gnisten igen, og hendes bog Vær åben handler både om om parforhold og sexlivet. I bogen kan du læse om, hvordan du bevarer gnisten i et parforhold, når den første forelskelse har lagt sig, og parforholdet bliver hverdag.

Her får du gode råd og masser af inspiration til et bedre sexliv. Her er både øvelser af mere eller mindre fysisk karakter, konkrete råd til at pifte sexlivet op og masser af personlige historier om mænd og kvinder og livet i et parforhold.

Læs mere om bogen her: www.saxo.com/dk/vaer-aaben_joan-oerting

Vær åben – energi og glæde i parforholdet – 269.95 DKK

Læs også: Hvad enhver kvinde i virkeligheden ønsker sig til Valentinsdag

Lav noget sammen

Det tager to til tango, men er I ikke de store dansemus, er der mange andre muligheder for at komme ud af døren og få nogle nye oplevelser sammen. Koncerter og biografture gør I det sikkert allerede i, men hvad med et fælles madlavningskursus eller et medlemskab til kajakklubben? Billigst og virkelig godt for de dybe samtaler er dog en daglig gåtur hånd i hånd. Her kan I få vendt dagens oplevelser og nyde hinanden og naturen.

En stille gåtur – bare du og jeg…

Husk at forkæle hinanden

Små gaver kan også vise, at I lytter til hinanden og ser hinandens behov. De behøver ikke koste alverden: måske kan det bare være en ny paraply, fordi du kom til at glemme din egen på en café, og vejrudsigten lover regn. Eller måske har din kæreste givet udtryk for, at han godt kunne tænke sig at se dig i kjole noget oftere – og det er jo helt gratis, hvis den allerede hænger i skabet. Mangler du fantasi, går du dog aldrig helt galt i byen med chokolade (om ikke andet, så kan du spise den selv!)

I love chocolate and you fra Konnerup – 30.00 DKK

Tag på kæresteferie

Forestil dig en hel weekend med din dejlige kæreste, hvor I bare har al tid i verden til at sove længe, spise god mad, få nye oplevelser sammen og have fuldstændig uforstyrret sex. Sådan en weekend kan være guld værd for forholdet! Har I børn, kan der være en overvindelse i at få dem afsat og forlade dem for at tage på en egoistisk kæresteferie, men det er en investering i forholdet, fordi I her kan få ro til at tale om jeres ønsker og drømme til fremtiden.

På Lou Noire finder du mange ideer til små weekendture, der alle kun ligger et par timer væk fra Danmark med fly eller tog. Hvad med en smuttur til Flensburg eller en Tour de Tapas i Sevilla? Læs om alle mini-ferierne her: www.lounoire.dk/emner/rejser.

Se flere små uartigheder her

« 5 tegneserier om og af kvinder, som du bare må læse!
Gode bøger: Sådan dater du en mand, der har børn »