5 gode ideer til at få gnisten tilbage i forholdet Slået op i: Kærlighed – Emner: , , , ,

Få gnisten tilbage i forholdet

Er gnisten mellem jer forsvundet? Du kan måske endda nikke genkendende til denne trummerum:

Vækkeuret ringer. I står op til endnu en dag, der ligner de forrige. Spiser morgenmad i tavshed, eller måske småskændes I lidt over, hvis tur det er til at gøre rent. Efter arbejdet er det tid til aftensmad, efterfulgt af fjernsyn eller måske lidt mere arbejde. Så går I i seng til en runde pligtsex, det er jo onsdag…

Der er ikke som sådan noget i vejen med forholdet, men alt er bare blevet rutine og hverdag. I savner begge to det nærvær og den intimitet, som I tidligere havde. Det, som gjorde, at I blev kærester. Der er bare ingen af jer, der ved, hvordan I skal få det igen.

Hvor blev drømmene og lidenskaben lige af?

I et godt forhold skal der være tid til at pleje hinanden og den kærlighed, der gjorde, at I oprindelig faldt for hinanden. Mange skilsmisser kunne undgås, hvis forholdt blev sat ind i kalenderen ligesom alle andre vigtige aftaler. Faktisk er der få andre ting, som er vigtigere.

Men hvordan finder man hinanden igen, når arbejde og måske også børn har fået lov til at tage mere og mere plads i forholdet? Her får du 5 gode ideer til at komme i gang med at bringe gnisten tilbage i forholdet.

Læs også: 6 gode ideer til at fejre årsdagen med din elskede

Lou Noire - 52 dejlige dates for kærestepar - Cover

52 dejlige dates for kærestepar – 39,95 kr.

52 dejlige dates for kærestepar

Tænk, hvis hver dag var ligesom Valentinsdag med romantiske dates og søde gaver… eller måske mere realistisk bare en gang om ugen. Imellem jobs, hus og børn kan det dog være svært at finde tiden til at date, ligesom dengang I blev kærester – og også at få nye ideer til at få gnisten mellem jer til at fænge.

Men hvorfor er det egentlig kun de nyforelskede, der må lave alt det sjove? Genskab de første stævnemøder, der gav røde kinder og lær hinanden at kende på ny. Med den sjove dating-udfordring får I 52 ideer til dejlige aktiviteter, som I kan lave sammen. Så tør I prøve noget nyt?

Køb det sjove spil her: 52 dejlige dates for kærestepar

Lav noget sammen

Det tager to til tango, men er I ikke de store dansemus, er der mange andre muligheder for at komme ud af døren og få nogle nye oplevelser sammen. Koncerter og biografture gør I det sikkert allerede i, men hvad med et fælles madlavningskursus eller et medlemskab til kajakklubben? Billigst og virkelig godt for de dybe samtaler er dog en daglig gåtur hånd i hånd. Her kan I få vendt dagens oplevelser og nyde hinanden og naturen.

Husk at forkæle hinanden

Små gaver kan også vise, at I lytter til hinanden og ser hinandens behov. Og de behøver ikke koste alverden. Måske kan det bare være en ny paraply, fordi du kom til at glemme din egen på en café, og vejrudsigten lover regn. Eller måske har din kæreste givet udtryk for, at han godt kunne tænke sig at se dig i kjole noget oftere. Det er jo noget, der er helt gratis, hvis den allerede hænger i skabet. Mangler du fantasi, går du dog aldrig helt galt i byen med chokolade. Om ikke andet, så kan du spise den selv!

Læs også: Hvad enhver kvinde i virkeligheden ønsker sig til Valentinsdag

Tag på kæresteferie

Forestil dig en hel weekend med din dejlige kæreste, hvor I bare har al tid i verden til at sove længe, spise god mad, få nye oplevelser sammen og have fuldstændig uforstyrret sex. Sådan en weekend kan være guld værd for forholdet! Har I børn, kan der være en overvindelse i at få dem afsat og forlade dem for at tage på en egoistisk kæresteferie, men det er en investering i forholdet, fordi I her kan få ro til at tale om jeres ønsker og drømme til fremtiden.

Kender du en, der skal forkæles lidt ekstra?

Forær din kæreste de 24 kærligheds-kuponer som en sød overraskelse, til fødselsdagen eller som en julekalender. Eller giv en enkelt kærligheds-kupon på en dag, hvor din elskede trænger til ekstra forkælelse. Køb dem her: 24 Kærligheds-kuponer – 39,95 kr.

Lou Noire - Lærligheds-kuponer - Banner

Se flere små uartigheder her