6 gode ideer til at fejre årsdag med din elskede Slået op i: Kærlighed – Emner: , , , ,

En lille æske fyldt med kærlighed - Lou Noire - cover

En lille æske fyldt med kærlighed – 39,95 kr.

Sig ja til hinanden igen på jeres årsdag

En årsdag er en helt særlig dag, hvor der gerne må ske noget, I ikke plejer at lave sammen på alle de andre dage. Det er denne dag, hvor I fejrer jeres kærlighed til hinanden, at nu har I haft endnu et fantastisk år i hinandens selskab. For nogle par kan det være rart bare at have tid til at hygge med hinanden, spise noget god mad og måske gå i biografen og flette fingre til en dejlig film.

Andre par bekræfter deres glæde til hinanden og det liv, der er skabt i fællesskab med nye oplevelser, men her kan det være svært at finde på noget nyt at lave sammen år efter år. Her får du en liste med gode ideer til, hvordan I kan fejre jeres årsdag sammen og få en dag, som I kan tænke tilbage på med glæde.

6 måder I kan fejre den helt perfekte årsdag på

1. Det behøver ikke at være dyrt: Nærhed er den bedste gave, I kan give hinanden. Sluk telefonerne og nyd en hel dag uden forstyrrelser. Gå en tur det sted, hvor I mødte hinanden. Køb ind til picnic og spis i den frie natur. Sæt en hængelås på en bro og smid nøglen væk som et tegn på, at det skal være jer to for evigt.

2. Tag i spa og få par-masssage: Rundt omkring i landet ligger der en masse skønne wellness-hoteller, hvor I kan tjekke ind og slappe af sammen.

3. Tag på eventyr sammen: Et hotelophold i en fremmed by er benzin på kærlighedens bål. Gå en tur gennem byen, find en drinksbar og få en 5 o’clock-drink, inden I går tilbage mod hotellet for at skifte tøj til den middag, som I sjovt nok aldrig når ud til. Eller hvad med at prøve noget helt nyt: en tur i en luftballon, en vandretur kun med rygsæk og telt eller en weekend på tango-kursus.

LÆS OGSÅ: Tag på en romantisk picnic med kæresten

4. Lav jeres egen drive-in biograf: Er der plads i haven eller bag huset til at sætte et lille lærred op med en projektor? Begge dele kan lejes over internettet, og så er det bare at få poppet popcornene og kørt bilen i stilling til en rigtig god film.

5. Skriv et kærestebrev til hinanden: Tænk tilbage på det år, der er gået og send dine tanker til din elskede. Du kan skrive om alle de gode ting, der er sket, hvordan han får dig til at føle, alt det du kan lide ved ham, eller hvad du ellers bare har lyst til at dele med ham. Forsegl det med et kys.

6. Giv en årsdagsgave, der bliver husket: Her handler det ikke om penge, men om at give en gave, der passer til din elskedes drømme og ønsker.

Kender du en, der skal forkæles lidt ekstra?

Forær din kæreste de 24 kærligheds-kuponer som en sød overraskelse, til fødselsdagen eller som en julekalender. Eller giv en enkelt kærligheds-kupon på en dag, hvor din elskede trænger til ekstra forkælelse. Køb dem her: 24 Kærligheds-kuponer – 39,95 kr.

Lou Noire - Lærligheds-kuponer - Banner

Få flere romantiske ideer her...