Tag på en romantisk picnic med kæresten Slået op i: Kærlighed – Emner: , , , , , , , , ,

Hvad skal du pakke til en romantisk picnic?

Invitér kæresten på en romantisk picnic og glæd jer til en skøn dag sammen! En romantisk picnic behøver slet ikke at være en kompliceret affære. Bare det lige at trække en halv time ud af kalenderen, køre ud til vandet og spise en sandwich, mens I lige får kigget hinanden dybt i øjnene, kan give masser af ny benzin til kærlighedens bål.

Vil du gerne gøre lidt mere ud af det og lave en rigtig romantisk picnic, måske som en overraskelse til Valentinsdag eller jeres årsdag, så får du her masser af inspiration til, hvad du kan putte i picnickurven.

Samtalekort til kærestepar - forside

Samtalekort tilkærestepar – 39,95 kr.

På kærestetur med madkurven

Til en romantisk frokost i det grønne hører selvfølgelig først og fremmest mad og drikke. Uanset hvad anledningen så er, kræver en picnic lidt omtanke, så du hverken får pakket for meget eller for lidt. Selv om man er tilbøjelig til at spise mere i det fri, så skal du ikke pakke mere, end I kan bære – og spise!

Allervigtigst er et stort tæppe, hvor I kan ligge tæt omslynget og hviske søde og måske lidt frække ting til hinanden. Medbring også gerne puder og et ekstra tæppe til at trække over jer, når I senere ligger dér under den stille stjernehimmel. Tag også et sjovt, lille spil med, for eksempel de 100 romantiske og kærlige spørgsmål i Samtalekort til kærestepar – 39,95 kr.

Ideer til picnickurven

Undlad at pakke mad, der er for besværligt at spise, og som kræver et bad bagefter. Det hele skal gerne være lige til at gå til. Pak gerne små hapsere, der kan spises med fingrene og kom gerne maden i små beholdere eller portionsanret det i glas eller bægre. Husk også små, lette skåle eller tallerkener til at anrette maden på.

Indholdet i en romantisk picnickurv for eksempel bestå af:

  • Små tærter – bagt i en hjerteformet tærteform
  • Små sandwich – stukket ud med en hjerteform
  • Hjerteformede mini-pizzaer
  • Småkager stukket ud med hjerteform
  • Ost stukket ud med hjerteform – og med lidt skinke til
  • Muffins med lyserød glasur eller frosting
  • Jordbær dyppet i chokolade
  • Hindbær stukket på spyd
  • Små hjerteformede chokolader

Bliver I sultne senere, kan du byde på en lyserød smoothie eller en trifli med rabarber, portionsanrettet i et lille glas med låg.

Ideer til drikkevarer til en romantisk picnic

Det er selvfølgelig oplagt medbringe den vin, øl eller sodavand, som du ved, din kæreste godt kan lide. Men går du all in på lyserødt, så pak en flaske rosévin, rabarberbrus eller en af de festlige, lyserøde cocktails, som du finder opskrifter på her: 5 lyserøde drinks.

Husk også glas, der passer til – men som ikke kan gå i stykker. Skal I drikke vin eller bobler, så medbring gerne plasticglas med stilk. Flasker pakket ind i våde aviser holder sig i øvrigt kolde længe.

52 dejlige dates for kærestepar - Lou Noire - Kærestegave

52 dejlige dates for kærestepar – 39,95 kr.

52 dejlige dates for kærestepar

Efter en skøn romantisk date har I måske sagt til hinanden, at det her burde I gøre så meget oftere. Og det behøver da heller ikke at slutte her! Med de romantiske datingkort skiftes I til at trække og planlægge en ny date hver uge.

Ideerne til sjove ting, I kan lave sammen, er mange:

– Brunch og bobler
– Brætspilsaften
– Planlæg en weekendtur
– Genskab den første date

Køb dating-kortene her 52 dejlige dates for kærestepar og glæd jer til 52 dejlige dates fyldt med nærvær, kærlige handlinger og romantik. ❤

Lou Noire - Lærligheds-kuponer - Banner

Få flere ideer til sommer-aktiviteter her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!