Fint julepynt, du selv kan lave 18. november 2018 – Kategori: Kreative projekter – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Lav julepynt med papir, saks og hæklenål

Julen er ved at være over os, og måske er du allerede tyvstartet lidt med julepynten. Er du stadig langt fra en samling så stor som Gertruds Sands, kan du her få masser af inspiration til ny julepynt. En hyggelig tradition er dog at lave julepynt sammen, så invitér gerne veninderne over på juleklip og glögg. Print skabelonerne ud eller tegn dem af efter bøgerne, køb papir og sakse og lad julehyggen sprede sig!

I bøgerne her er der opskrifter, hvor alle kan være med. Der er noget for alle kreative sjæle, om de kan lide at hækle, flette stjerner eller sirligt klippe julepynt af den fingernemme slags! Så sæt i gang med julepynten og se, om du kan overgå The Kartoffelavlerwoman!

LÆS OGSÅ: Årets julekalendere til kvinder 2018

Hæklet julepynt af Maja Hansen

Hæklet julepynt – 100.00 DKK

I Hæklet julepynt får du opskrifter på sjovt og personligt julepynt. Her kan du selv hækle ophæng, figurer og endda et helt krybbespil.

Rensdyret og julemusen på forsiden fortjener helt sikkert deres plads på juletræet eller i vindueskarmen. Den lille, lyserøde gris er heller ikke svær at hækle, og bogen indeholder også gode forklaringer på fastmasker og magiske cirkler, hvis du er nybegynder i hæklingens verden.

Bogen indeholder 21 opskrifter på forskellige dyr, der forbindes med juletid, ophæng som hjerter og kræmmerhus og alle delene til et krybbespil.

Maja Hansen er forfatter til flere bøger om at hækle små dyr. Hun har også bloggen Haandarbejdsom, og du kan følge hendes arbejde på Instagram.

Læs mere om bogen her: www.rito.dk/haekleboger/2366-haeklet-legetoj

Kreative stjerner af Katja Svedstrup Westh Gross

Kreative stjerner – 150.00 DKK

Er du vild med at flette stjerner, får du i Kreative stjerner nye og sjove udfordringer. Bogen åbner for en helt ny verden af af flettede stjerner, hvor kun fingerfærdighed og tålmodighed sætter grænsen. Vil du gerne videre end opskriften bag på posen med stjernestrimler, så er denne bog lige noget for dig.

I bogen finder du trin for trin-forklaringer og masser af illustrationer, der gør det nemt at lære at flette nye stjerner, både for begyndere og øvede. De fleste stjerne i bogen flettes med udgangspunkt i den almindelige julestjerne eller Fröbel-stern.

Katja Svedstrup Westh Gros, forfatteren bag Kreative stjerner, har altid været vild med julepynt. I 2008 udgav hun Nissehjerter og søde detaljer. I år er turen kommet til nye spændende flettede stjerner med inspiration fra blandt andet Tyskland og Thailand.

Læs mere om stjernebogen her: www.saxo.com/dk/kreative-stjerner_katja-svedstrup-westh-gross

LÆS OGSÅ: Smagfulde julegaver til te-elskeren

Julekugler af Arne Nerjordet og Carlos Zachrison

Julekugler af Arne & Carlos – 289.00 DKK

Strikkeduoen og kæresteparret Arne & Carlos er allerede en stor succes, ikke bare i hjemlandet Norge, men også i Danmark. Julekugler var den første bog, de to strikkeglade mænd udgav, og i den finder du mange timers underholdning.

Strikkede julekugler er en del af den norske juletradition, og de fine mønstre er hentet i det traditionelle norske strikkedesign. Julekugler indeholder en grundopskrift på en julekugle. Dertil er der 55 forskellige mønstre at udsmykke julekuglerne selv. Bogen er spændende for både nybegyndere og øvede.

Strikke-guruerne Arne og Carlos er forfattere til flere hyggelige (eller rettere koselige) bøger om norsk strik. Siden 2002 har de skrevet udgivet flere strikkebøger, der nu er oversat til 13 sprog. De har også bloggen Arne & Carlos, hvor du blandt andet kan se deres video-instruktioner.

Læs mere om bogen her: www.rito.dk/strikkeboger/2819-julekugler-bog-af-arne-nerjordet-og-carlos-zachrison

Simones juleklip af Simone Thorup Eriksen

Simones juleklip – 199.00 DKK

Juleklip er sådan en hyggelig tradition, hvor man kan få mange timer til at gå i julelampens skær. Med de finurlige skabeloner er det nemt at trylle enkelt og dekorativt juleklip frem. Du kommer til at elske at bladre i bogen hele december måned, for den er fuld af julestemning!

I bogen får du inspiration til forskellige figurer som sprælle-rensdyr med røde næser til juletræet, små yndige fuglebordkort til julebordet, tinsoldaten og mange andre. Simone Thorup Eriksen viser dig nemt trin for trin, så alle kan være med.

Du kan læse mere om Simone Thorup Eriksen og finde mange flere fine tegninger på hendes blog her. Du kan også følge hende på Instagram, hvor hun deler de dejligste billeder fra livet som tegne-glad.

Læs mere om bogen her: www.rito.dk/handarbejdsboger/13780-simones-juleklip

Fin og farverig jul – du selv kan hækle af Lisbet Lücke Larsen

Fin og farverig jul – du selv kan hækle – 100.00 DKK

Så er det frem med hæklenålen igen! Fin og farverig jul – du selv kan hækle indeholder 25 opskrifter på julepynt i alle afskygninger. Bogen er fyldt med ideer til fint julepynt, du selv kan fremstille med en hæklenål.

Der er alt fra til- og fra-kort, stjerner, trompet, grankogler, juletræer, julekugler og guirlander samt til og fra-kort. Du får også opskriften på den søde babushka-dukke på forsiden samt på de skægge pynte-agern. Er du ikke til de skrappe pang-farver, kan du heldigvis bare vælge nogle andre.

Du kan læse mere om Lisbet Lücke Larsen og se hendes mange kreative projekter på hendes blog her og følge hende på Instagram.

Læs mere om bogen her: www.rito.dk/haekleboger/2368-fin-og-farverig-jul-du-selv-kan-haekle

Gratis skabeloner til julepynt

Leder du efter skabeloner til juleklip, så har Creativ Company mange fine ideer. De gratis skabeloner er lige til at printe ud, og udvalget er stort! Læs mere her: www.cchobby.dk/kreative-ideer/kreativ-jul/hjemmelavet-julepynt/juleklip-med-skabeloner

Mangler du karton, glanspapir og hæklegarn til de mange juleprojekter, finder du også et stort udvalg hos Creativ Company. Se det store udvalg her: Garn, Karton & Papir og Stjernestrimler.

Endelig finder du også masser af inspiration til juleborddækningen. På billedet her ses vejledningen til juleborddækning med bordpynt i rødt og hvidt – med gratis skabeloner. Læs mere her: www.cchobby.dk/juleborddaekning-med-bordpynt-i-rodt-og-hvidt

« Julekalenderbøger til voksne
Smagfulde julegaver til te-elskeren »