Fint julepynt, du selv kan lave Slået op i: Jul – Emner: , , , ,

Lav julepynt, du selv kan printe

Leder du efter julepynt på nettet, der bare skal printes ud, så er du kommet til det rigtige sted! Er du stadig langt fra en samling så stor som Gertruds Sands, kan du her finde masser af julepynt, som du hurtigt kan downloade. Print selv ud med de færdige skabeloner og gå i gang med saksen.

Noget af den julepynt, der vises her, er samtisig også en julekalender, men du kan sagtens lade de små æsker og huse indgå som den fineste julepynt i stuen. Klippearkene er fortrinsvis for voksne eller børn, hvor der er en voksen til at hjælpe. De små vinduer skal skæres ud, og kirken kan godt være lidt svær at folde og sætte sammen for små børnefingre. Med ved fælles hjælp skal det nok lykkes. Så sæt i gang med julepynten og se, om du kan overgå The Kartoffelavlerwoman!

Julehusene i Grønland

Har du været i Grønland, så har du sikkert også set de farvestrålende huse, der ligger spredt fra fjorden og hele vejen op ad bjergsiden i både små og store bygder. Med de 24 julehuse kan du nu lave det hyggeligste grønlandske julelandskab, der vil pynte igennem hele december!

Husene bliver til den fineste julekalender, men vil du hellere bare lave et julelandskab, så skær de gule felter ud af vinduerne og klip bunden af. Sæt elpæren fra en lille lyskæde ind i hvert hus og og lade julehusene lyse op i mørket.

Køb det her: Julehusene i Grønland – 39,95 kr.

Skabeloner til lysende julehuse

Lad de små julehuse lyse op i den mørke tid! Skabelonerne til det fine julelandskab kan hurtigt printes ud på almindeligt papir, og der er til mange timers kreativ underholdning, når skabelonerne skal klippes og skæres ud. Til sidst samles julehusene og kirken og sættes ind i det søde nisselandskab.Skabeloner til lysende julehuse - Lou Noire - Julelandskab DIY

I pakken er der skabeloner til: minihuse, kvadratiske huse, højhus, kirketårn og kirkeskib. Kirketårnet måler ca. 15 cm, når det er samlet.

Skabelonerne til julehusene er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. NB! Træer og lyskæde på billedet medfølger ikke.

Køb dem her: Skabeloner til lysende julehuse – 29,95 kr.

Nummererede æsker til pakkekalenderen – 24 stk.

Skal du i gang med en hjemmelavet julekalender, og mangler du nogle små juleæsker til at gemme alle de fine gaver i? De 24 firkantede bokse er hurtige at samle, og det stilede juledesign vil pynte i ethvert hjem! De 24 julede æsker er sød indpakning til en julekalender og fås i farverne sort, grøn, blå, rød og lyserød.

Køb dem her: En julekalender med 24 æsker – sort/hvid – 39,95 kr.

Fyld for eksempel æskerne med 24 skønne dates. I 52 dejlige dates for kærestepar er der masser af skønne gavekuponer at vælge imellem med sjove og romantiske forslag til kærestedates.

24 peberkagehuse

Med de 24 peberkagehuse kan du lave det hyggeligste julelandskab, der nok skal vække glæde. Husene er sjove at samle, og der er også både peberkagemænd og -koner, hjerter og juletræ med i udklipshæftet, så du kan lave det fineste julelandskab. Juleæskerne er sød indpakning til en julekalender og kan f.eks. indeholde et af de mange kuponhæfter fra Lou Noire.

Peberkagehusene er samtidig også hyggelig julepynt, som nok skal sprede julestemning! Du kan enten finde en stor troldegren og hænge husene op i eller lave et julelandskab med de medfølgende huse og figurer – og hvad du nu har lyst til at pynte med.

Køb dem her: 24 peberkagehuse – 39,95 kr.

Spil med i den sjove julequiz – for hele familien!

Det bliver en rigtig hyggelig jul med den sjove julequiz! Den Store Julequiz har masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen? Køb den her: Den Store Julequiz 1 – for hele familien

Banner - Den Store Julequiz 1 - for hele familien

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!