Gaveideer til Mors Dag – i sidste øjeblik Slået op i: Fest – Emner: , , , , , , , ,

Har du husket at købe en gave til Mors Dag?

Eller ved du slet ikke, hvad du skal give din mor i Mors Dags gave? Fortvivl ikke, hjælpen er lige her! Giv hende den søde bog om alle de ting, du elsker ved hende eller et af de sjove og kærlige kuponhæfter med betænksomme gavekort til Verdens Bedste Mor. Gavekortene er fyldt med noget af alt det, der gør hende glad, og som nok skal vække lykke i lang tid efter Mors Dag den 10. maj.

Alt er er designet i PDF og lige til at downloade og printe med det samme. Find noget almindeligt A4-papir og tænd printeren – så har du lynhurtigt en hyggelig og personlig gave til Mors Dag.

LÆS OGSÅ: Pakkekalender til mor, bedstemor og svigermor – 77 gode ideer

4 personlige gaver til Mors Dag

Ting, jeg elsker ved dig MOR

Ting jeg elsker ved dig MOR - Lou Noire - CoverMor er den bedste i verden – men husker du nu også at fortælle hende det? I den lille bog kan du sætte ord på alle de ting, som det måske er svært at sige højt. Bogen er en sød gave til Mors Dag, hendes fødselsdag eller bare fordi du har verdens bedste Mor!

Hvad får du?

I pakken får du 50 kort til den lille bog (samlet ca. 8,5 x 13,5 cm). I pakken er der også en forside, en side med en lille indledning samt en side med et til- og fra-kort. Der er også blanke kort med i pakken, hvis du har flere ting, du gerne vil sige til din mor.

De kærlige beskeder bliver nemt til en lille gør-det-selv bog, som kan være en sød og hjemmelavet gave til Mors Dag, hendes fødselsdag – eller bare fordi hun er verdens bedste mor! Køb den her: Ting, jeg elsker ved dig MOR

En gaveæske til Mors Dag

En gaveæske til Mors Dag - Cover - Lou NoireDet er blevet tid til at forkæle Verdens Bedste Mor! Under hjertet på den lille æske gemmer der sig søde gavekort til sjove og hyggelige oplevelser og små, betænksomme gaver. Forær den til Mors Dag – eller til alle andre dage, hvor du synes, at Verdens Bedste Mor skal forkæles!

Under hjertet på æsken gemmer der sig 25 gavekort til sjove og hyggelige oplevelser og små betænksomme gaver. Forær den til Mors Dag – eller til alle andre dage, hvor du synes, at Verdens Bedste Mor skal forkæles! Der er ikke tekst på selve æsken, så hvis du vælger de rigtige kort, kan du også bruge den til fødselsdag.

Hvad får du?

I pakken er der 25 søde gavekort til forkælelser samt en lille æske, som du nemt kan folde. Du får også 5 lykønskningskort samt en vejledning, som du kan lægge øverst i æsken. Køb den her: En gaveæske til Mors Dag

Til Verdens Bedste Mor!

Lou Noire - Til verdens bedste mor - Cover

Til Verdens Bedste Mor! – 34,95 kr.

Verdens Bedste Mor skal selvfølgelig også have Verdens Bedste Gave! Det får hun med kuponhæftet her, der er fyldt med nogle af alle de ting, hun godt kan lide. Giv f.eks. “En filmaften med popcorn”, “Vi laver aftensmad sammen”, “Et stort bjørne-kram” eller “Morgenmad på sengen”.

De små gavekort er en personlig gave, med masser af sjove ting I kan lave sammen. Er der noget andet, du ved, hun rigtig godt kan lide, er der også blanke kuponer, som du selv kan udfylde. En sød og hjemmelavet gave, der passer til både drenge og piger i alderen 5-12 år.

Hvad får du?

Pakken med de små gavekort indeholder 30 kuponer, 3 forsider samt blanke kuponer. Køb dem her: Til verdens bedste mor!

Tillykke med Mors Dag!

Lou Noire - Tillykke med Mors Dag - Cover

Tillykke med Mors Dag! – 34,95 kr.

Hvad giver man verdens bedste mor – som jo nok i forvejen har alt? Måske skal du bare forære hende noget af det, hun allerhelst vil have: sjove og hyggelige oplevelser sammen med dig. Dem er der masser af i kuponhæftet her! Giv f.eks. “En buket blomster”, “En shoppetur i byen”, “Et ugeblad” eller bare “Et stort kram”. Er der noget særligt, du gerne vil glæde hende med, er der også blanke kuponer med i pakken.

Kuponhæftet til Mors Dag er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. De små gavekort er en dejlig gave fra det voksne barn, der måske ikke længere bor hjemme, men som stadigvæk synes, at Mor er den bedste i verden!

Hvad får du?

I pakken er der 25 søde og betænksomme gave-kuponer til verdens bedste mor. Pakken med de små gavekort indeholder 25 kuponer, 1 forside samt blanke kuponer.

Køb dem her: Tillykke med Mors Dag!

Hvordan laver du et kuponhæfte?

Et kuponhæfte er en nem og hurtig gave, som du kan købe og lave færdig i sidste øjeblik. Download kuponhæftet, tænd printeren og klip kuponerne ud. Sæt nu en forside på og klip hul i alle kuponerne. Bind dem sammen med et lille bånd – og vupti, så er Mors Dags-gaven hjemme!

NB! Alle tre kuponhæfter her indeholder en forside, der er designet til Mors Dag.

Sådan laver du et kuponhæfte

Se flere gode gaveideer her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!