Gode ideer til en sjov nytårsaften for børn Kategori: Fest – Tags: , , , , , , ,

Hold en børnevenlig nytårsaften!

De fleste børn elsker nytårsaften, men aftenen kan godt være lang for de mindste, imens der tælles ned til Rådhusklokkernes bimlen. Her får du gode tips til, hvordan I laver en hyggelig nytårsfest for børn – og der er både gode ideer til børnenes nytårsmenu, kreativt nytårspynt og underholdning for hele familien!

Nytårsmad til børn

Nytårsaften skal maden til både små og store børn selvfølgelig være noget, der er lidt ud over det sædvanlige – og så skal det være mad, som de kan lide! Imens de voksne sidder længe over nytårstorsk eller andre klassiske nytårsretter, kan du i stedet lave en mini-buffet til børnene. Fyld skålene op med cocktailpølser, mini-frikadeller, ærter og majs, gulerodsstave, sjove pomfritter og mini-isvafler.

Du kan også gå en anden vej og servere mad, og som børnene selv laver ved bordet, og som i sig selv er underholdning til den lange nytårsaften. Det kan være pindemadder eller landgangsbrød, der skal bygges, hjemmelavede hotdogs eller (for de lidt større børn) sjove ting, der kan steges på Racletten. De fleste børn elsker brunch, og på årets sidste dag må man gerne vende lidt op og ned på det hele. Få inspiration til en Raclette-brunch her!

Nytårsposer - i farver - Lou Noire - coverUnderholdende bordpynt

Med nytårsposerne bliver det sjovt at tælle ned til midnat! Hver time må en ny pose åbnes, og den kan gemme på konfetti og balloner, små spil og festlege, slikposer, serpentiner eller lidt slik.

Du kan enten lave en fællespose og lade den indgå som en del af bordpynten og underholdningen eller printe en personlig timepose til hver af børnene.

Køb nytårsposerne her: Nytårsposer – i farver – 29,95 kr.

Sjove festlege til nytår

Når maden er spist ryddes nytårsbordet, for nu er det tid til et sjovt spil til nytår! Her kan du se to underholdende nytårsspil, hvor både børn og voksne kan være med.

Den Kæmpestore Nytårsquiz - Lou Noire

Den Kæmpestore Nytårsquiz

I den store nytårsquiz er der masser af underholdende spørgsmål om nytåret og alle de traditioner, der hører til – både vores egne og også i resten af verden. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Der spilles i 6 kategorier:

  • “Vær velkommen, Herrens år” – nytårets sange
  • “Nytår verden rundt” – sjove nytårstraditioner i andre lande
  • “Nytårsløjer, gak og spas” – gæt, hvad billedet viser
  • “Det store nytårstaffel” – nytårsmad
  • “Dronningens nytårstale” – facts
  • “Traditioner og tømmermænd” – nytårsskikke

Quizzen indeholder 6 forskellige kategorier, 30 spørgsmål om nytåret og alle traditionerne samt spillevejledning og svarark. Spillet er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud.

Læs mere om nytårsquizzen her: Den Kæmpestore Nytårsquiz – 39,95 kr.

Nytårsaften-bingo - cover

Nytårsaften-bingo!

Til en festlig nytårsaften er små spil og sjove lege altid et hit! Nytårsaften-bingo er et morsomt spil, hvor alle gæster kan være med!

Spillepladen ligner det originale bingo, bortset fra at tallene her er skiftet ud med symboler på alt det, der gør en nytårsaften festlig og underholdende!

Pakken indeholder 8 forskellige bingoplader, 35 spillebrikker til opråberen og en vejledning. Spillet er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. Husk præmier!

Læs mere om spillet her: Nytårsaften-bingo – 29,95 kr.

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte spil ved at klikke på links og billeder. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt spillet i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir, og så er I klar til en forrygende, festlig nytårsaften!

Banner - Den kæmpestore nytårsquiz - Lou Noire

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

Sjove julespil for hele familien »