Gode råd til den første date Slået op i: Dating – Emner: , , ,

Få en god første date

Den første date kan godt være en lidt akavet oplevelse. Det kræver en indsats og en god portion smalltalk at skulle lære et nyt menneske at kende helt fra bunden af. Men bare slap af og vær dig selv. På den første date handler det bare mest om at være venlig og imødekommende. Hav det sjovt, slip forventningerne og vær mentalt til stede på daten. Få øjenkontakt, smil og lyt til hvad han siger.

Gode samtaleemner til den første date

Er I begge lidt generte, kan det være svært at komme på gode samtaleemner, der kan få snakken til at flyde. Hvis der er pinlig tavshed, eller du bare har svært ved at finde på noget at sige, får du i Den lille bog om dating en liste med gode spørgsmål til din date, der kan få snakken i gang.

Spørg også gerne om noget fra hans datingprofil, hvis I har fundet hinanden der. Hold spørgsmålene i den lette ende, men undgå spørgsmål, der kan besvares med ja/nej, hvis samtalen skal flyde. Og du må for alt i verden ikke få dine spørgsmål til at lyde som om, han er ved at blive interviewet til stillingen som brudgom ved dit bryllup.

Prøv at være i nuet og fokuser på at lære det menneske at kende, som sidder overfor dig. Hvis du har leget Google-detektiv, må du endelig ikke fortælle, hvad du fandt.

Læs Den lille bog om dating

Den lille bog om dating er også fuld af gode råd, øvelser og helt konkrete tips til, hvor du skal lede, og hvad du skal gøre for at finde din drømmemand. Læs blandt andet om netdating, venner der leger Kirsten Giftekniv, hvad du skal skrive i din profiltekst – og hvorfor du skal smide din tjekliste til din drømmemand ud.

En kærlig guide til dating og viser dig vej til at finde den store kærlighed. Køb den her: Den lille bog om dating

Banner - Den lille bog om dating - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om dating...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!