Hold en anderledes venindedag – 4 sjove aktiviteter, I vil mindes mange år fremover Slået op i: Venindeaften – Emner: , , , ,

Lav en sjov venindedag for de bedste veninder!

Planlæg en festlig venindedag! Har du kendt dine veninder i hundrede år, og rækker fantasien kun til en bytur, når I skal ses? Har du længe haft lyst til at lave noget andet sammen med veninderne, så kommer her en række sjove forslag til aktiviteter, I kan sidde og grine over sammen, når I skal have pusten efter at have jagtet de mandlige portører på plejehjemmet!

Med ønsket om mange festlige dage med veninderne kommer her tre gode forslag til sjove venindeaktiviteter:

Den praktiske: Lav en tøjbyttedag

Ryd op i klædeskabene inden I mødes og find alt det, der ikke bliver brugt: fejlkøb, for småt eller for stort tøj eller bare tøj, som ikke længere er interessant.

Venindeaftenen starter med én stor bunke tøj, og nu skiftes alle til at tage et stykke tøj ud og prøve. På den måde får I fornyet garderoben – gratis. Husk et stort spejl.

Den alvorlige: Lav en kaffeaftale – med et formål

En ganske almindelig cafétur bliver hurtigt en dyr affære, og når du kommer hjem, kan du godt tænke, at du kunne have brugt de 200 kr. lidt bedre. F.eks. have sendt dem til de sultne børn i Afrika.

Kom den dårlige samvittighed til livs og meld jer i stedet som indsamlere i den gode sags tjeneste. Tag kaffen med og gå ud og stem dørklokker – du finder den næste indsamling her!

Den indbringende: Få en stand på et loppemarked

Hvem er den største krejler i venindeflokken? Få en fælles stand på et loppemarked, hvor I sælger alle de ting, I ikke bruger længere – og brug så alle pengene i byen bagefter! Du finder det nærmeste loppemarked her!

Den vilde: Party like it’s – polterabend!

Hvorfor er det egentlig kun til en polterabend, man kan få lov til at klæde sig ud, få et kursus i at sætte vintage-frisurer eller tage til danseundervisning sammen? Hvis I ses tit, hvad så med at prøve noget nyt: en tur i spabad, en tarotkortlæsning eller en omgang ansigtsbehandlinger til alle? Så er I klar til en aften i byen!

Sjove spil og lege til venindeaften - Lou Noire - Banner

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!