Hurtige og nemme æbleskiver Slået op i: Jul – Emner: , , , ,

En let og hurtig opskrift på æbleskiver

Leder du efter en hurtig opskrift på æbleskiver? Denne opskrift giver ca. 24 runde og fluffy æbleskiver. Æbleskiverne skal spises med det samme, for lige denne opskrift egner sig ikke til fryseren. Leder du efter en opskrift, der kan fryses, så klik her: Den bedste opskrift på æbleskiver med gær

Sådan laver du æbleskiverne

I december måned er hyggen i højsædet, og alle elsker at mødes til en gang æbleskiver. Ofte bliver det dog bare til en pose af de frosne, der lige skal i ovnen. Og det er synd, for de hjemmelavede smager så meget bedre, og med denne opskrift er de hurtigt færdige.

Det, der tager længst tid, er selve bagningen af æbleskiverne, for selve dejen er hurtigt færdig. Du kan både bruge en almindelig æbleskivepande eller en elektrisk æbleskivebager til at bage æbleskiverne i.

Opskrift på hurtige æbleskiver

 • 250 g mel
 • 1½ tsk sukker
 • ½ tsk natron
 • 1 knsp salt
 • 2 æg (blommer og æggehvide skilles!)
 • ½ l kærnemælk
 • Margarine til bagning

Sådan gør du

 1. Mel, sukker, natron og salt røres sammen med æggeblommer.
 2. Kærnemælken røres i lidt efter lidt.
 3. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen med en dejskraber.
 4. Lad dejen hvile lidt. Imens varmer du æbleskivepanden godt op til middel / høj varme. Smelt margarinen i en lille kasserolle ved siden af.
 5. Kom godt med fedtstof i hullerne ved første bagning.
 6. Fyld hullerne op med dej.
 7. Når dejen er blevet let bagt, vendes æbleskiven halvt, så dejen løber ned i det tomme område. Fortsæt med at vende æbleskiven lidt efter lidt, til den bliver en hel kugle.
 8. Æbleskiverne serveres med syltetøj, flormelis eller sukker.

Spil med i den sjove julequiz – for hele familien!

Det bliver en rigtig hyggelig jul med den sjove julequiz! Den Store Julequiz har masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen? Køb den her: Den Store Julequiz 1 – for hele familien

Banner - Den Store Julequiz 1 - for hele familien

Læs alle de andre artikler om jul...