Hyggelige spil til jul Slået op i: Jul – Emner: , , , , , , , , ,

Underholdning og sjove julespil

Mangler du ideer til sjove spil til jul? Her får du masser af inspiration til underholdning til julens fester, hvor både børn og voksne kan være med. De kan bruges til både julefrokost, adventshygge og til juleaften, imens vi venter på, at juletræet bliver tændt!

Hvordan gør du?

Alle spil til jul kommer i en PDF-fil, som du kan downloade med det samme. Bagefter er det lige til at printe ud – og så er I hurtigt klar til de sjove spil og julelege!

Se alle de mange sjove spil til jul – klik her!

Sjove spil til jul

Den Store Julequiz – for hele familien

Både børn og voksne vil hygge sig med Den Store Julequiz 1 – for hele familien! Her er der masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Der spilles i 6 kategorier: “Glade jul, dejlige jul”, “Julemandens Værksted”,”Drillenissen flytter ind”,”Til julebal i nisseland”, “Juleguf og søde sager” og “Den store indkøbsliste”.

Køb julequizzen her: Den Store Julequiz 1 – for hele familien – 49,95 kr.

Jule-bingo – for børn og voksne

Jule-bingo er et sjovt spil, både for voksne og børn, også de helt små, for tallene er skiftet ud med sjove tegninger af alt det, vi elsker ved julen! Pakken indeholder forskellige bingoplader, 35 spillebrikker til opråberen og en vejledning.

Køb bingo-spillet her: Jule-bingo – for børn og voksne – 29,95 kr.

Den Store Julepakke

I Den Store Julepakke er der hyggelig underholdning for børn i hele julemåneden. I den lange ventetid fra 1. december, og indtil juletræet bliver tændt, er der nemlig masser af plads til sjove spil, som kan hjælpe med at få tiden til at gå indtil juleaften.

Print spillene ude til en børnevenlig julefrokost eller lav en eller flere julelege i den lange ventetid fra julemorgen, og indtil juletræet bliver tændt. I de 24 julespil skal der læses baglæns, krydses ting af på bingo-gåturen og julepusles. Der er ord, der skal findes, og quizzer der skal gættes. Det bliver en hyggelig jul med Den Store Julepakke!

Køb julepakken her: Den Store Julepakke – 79,95 kr.

Samtalekort til jul

Glæd jer til masser af julehygge med sjove og overraskende svar på de fine samtalekort. Lad æsken med kort gå rundt om bordet, træk et kort og svar på samtalekortets spørgsmål.

Spørgsmålene er udformet, så spillet bliver sjovt for både børn og voksne. Samtalekortene kan både bruges som eftermiddagshygge til familiejulen og også til en julekomsammen på arbejdet med kollegerne, så klæb dem evt. op på et stykke karton og brug dem igen til næste jul.

Der er både spørgsmål om julens mange festlige traditioner – og underholdende og personlige spørgsmål, som du skal glæde dig til at høre svaret på!

Læs mere om quizzen her: Samtalekort til jul – 29,95 kr.

Banner - Spil og lege til jul - Noire

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!