Hyggelige spil til jul Slået op i: Jul – Emner: , , , , , , , ,

Underholdning og sjove julespil

Mangler du ideer til sjove spil til jul? Her får du masser af inspiration til underholdning til julens fester, hvor både børn og voksne kan være med. De kan bruges til både julefrokost, adventshygge og til juleaften, imens vi venter på, at juletræet bliver tændt!

Hvordan gør du?

Alle spil til jul kommer i en PDF-fil, som du kan downloade med det samme. Bagefter er det lige til at printe ud – og så er I hurtigt klar til de sjove spil og julelege!

Sjove spil til jul

Den Store Julequiz – for hele familien

Både børn og voksne vil hygge sig med Den Store Julequiz – for hele familien! Her er der masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Der spilles i 6 kategorier: “Glade jul, dejlige jul”, “Julemandens Værksted”,”Drillenissen flytter ind”,”Til julebal i nisseland”, “Juleguf og søde sager” og “Den store indkøbsliste”.

Køb julequizzen her: Den Store Julequiz – for hele familien – 39,95 kr.

Jule-bingo – for børn og voksne

Jule-bingo er et sjovt spil, både for voksne og børn, også de helt små, for tallene er skiftet ud med sjove tegninger af alt det, vi elsker ved julen! Pakken indeholder forskellige bingoplader, 35 spillebrikker til opråberen og en vejledning.

Køb bingo-spillet her: Jule-bingo – for børn og voksne – 29,95 kr.

Den Store Julepakke

I Den Store Julepakke er der hyggelig underholdning for børn i hele julemåneden. I den lange ventetid fra 1. december, og indtil juletræet bliver tændt, er der nemlig masser af plads til sjove spil, som kan hjælpe med at få tiden til at gå indtil juleaften.

Print spillene ude til en børnevenlig julefrokost eller lav en eller flere julelege i den lange ventetid fra julemorgen, og indtil juletræet bliver tændt. I de 24 julespil skal der læses baglæns, krydses ting af på bingo-gåturen og julepusles. Der er ord, der skal findes, og quizzer der skal gættes. Det bliver en hyggelig jul med Den Store Julepakke!

Køb julepakken her: Den Store Julepakke – 59,95 kr.

Den store julekalenderquiz – for eksperter

Den Store Julekalenderquiz har masser af sjove spørgsmål om tv-julekalendere – helt fra begyndelsen og til nu. Quizzen er bestemt ikke for nybegyndere, for det gælder om virkelig at kunne sine julekalendere, både de gamle og de helt nye! Så hvem kan kalde sig Den Store Julekalenderekspert?

Der spilles i 6 kategorier:

  • “Gæt en nisse” – kan du huske navnene på alle julekalendernisserne?
  • “Syng videre…” – syng med på nogle af de mest populære sange fra julekalenderene
  • “Jul for voksne” – om de sjove, skarpe og satiriske julekalenderne for voksne
  • “Jul i en anden verden” – gæt med om alle de nye julekalendere
  • “Da mor var barn” – om de dejlige julekalendere fra 1970’erne og 1980’erne
  • “Først & Størst” – gæt med om seertal og de allerførste julekalendere

Køb quizzen her: Den Store Julekalenderquiz – For eksperter – 39,95 kr.

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Spil med sprog – og lær det på din ferie
Sjove julelege – for børn og voksne »