Julekalendere til kvinder Slået op i: Jul – Emner: , , , , ,

Julekalender til veninden – eller dig selv!

Har du en søster, mor, kollega eller veninde, der skal forkæles lidt ekstra i december, så finder du søde og sjove julekalendere til kvinder her hos Lou Noire! Uanset hvilken en du vælger, bliver det helt sikkert en julekalender, der vil blive husket, længe efter julepynten er pakket væk!

Der er både færdige julekalender samt masser af inspiration og gode ideer til en hjemmelavet julekalendere. Alle julekalendere er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. Klik på billeder og link for at læse mere om de forskellige julekalendere til kvinder.

Vil du se flere julekalendere fra Lou Noire, så klik her.

Skønne julekalendere til kvinder

En julekalender med søde beskeder

De 24 søde kuverter kan gemme på mange dejlige beskeder! Fortæl din veninde, hvor meget hun betyder for dig eller fyld julekalenderen med positive bekræftelser. Og kuvertkalenderen er allerede nummereret, så alt hvad du skal gøre er at udfylde 24 af små kort med en kærlig hilsen. Læs mere om julekalenderen her: En julekalender med søde beskeder – 39,95 kr.

Venskabscitater – en personlig gave til veninden

Med de søde citater om venskab kan du endelig få fortalt din veninde, hvor meget jeres venskab betyder for dig! Brug kuverterne som en julekalender eller giv din veninde en fin æske med alle brevene som en sjov gave til fødselsdag eller som en afskedsgave, hvis hun skal rejse væk. Læg også gerne en lille overraskelse i, f.eks. et stykke slik, en koncertbillet eller et sjovt billede. Du finder den her: 24 søde citater om venskab – 39,95 kr.

En julekalender om julens historie

Er hun vild med julen og alle de traditioner, der hører til, så vil hun elske den søde kalenderquiz. Det bliver en skøn december med 24 hyggelige fortællinger om julens historie! Hver dag i hele julemåneden får hun et nyt spørgsmål om julen og alle de traditioner, der er forbundet med den dejlige højtid. Læs mere om julekalenderen her: En julekalender om julens historie – 39,95 kr.

En julekalender til verdens bedste veninde!

Fortæl din bedste veninde, hvor meget hun betyder for dig! Med de 24 små breve kan du nemt lave den sødeste julekalender, for kuverterne er allerede nummereret. Alt, hvad du skal gøre, er at færdiggøre sætningerne på kortene. Her kan du endelig kan få fortalt hende, hvor glad du er for, at hun er i dit liv. Når du har udfyldt alle brevene, kan du f.eks. trække brevene på en snor og lav en guirlande, pyntet med små grankviste og julekugler.

Vil du hellere give hende en skøn venindegave, er der også kuverter med i pakken, der passer til f.eks. fødselsdag – eller bare fordi, hun ER helt fantastisk! Køb den her: Julekalender til veninden – 49,95 kr.

Julekalendere - Banner - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om jul...