Julekalendere til kvinder Kategori: Jul – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Julekalender til veninden – eller dig selv!

Der er så mange skønne julekalendere til kvinder! Her kan du læse om nogle af de allerbedste, som du kan forkæle din veninde, mor, søster – eller dig selv – med. Der er både pakkekalendere med slik, kalendere med alkohol og søde og billige julekalendere. Vil du se flere julekalendere til kvinder, så klik her.

Flere af de smukke julekalendere kan købes på Etsy. Har du ikke handlet på Etsy før, så får du en guide til at gøre gode fund og shoppe på Etsy her: Etsy – alt det, du ikke finder andre steder. Uanset hvilken en du vælger, bliver det helt sikkert en julekalender, der vil blive husket, længe efter julepynten er pakket væk!

NB! Priserne var gældende på datoen for indlægget. Klik venligst på linket ved julekalenderen for at finde opdaterede priser.

Søde hilsener fra Etsy

Hos Etsy finder du disse søde og billige julekalendere, der giver dig mulighed for at sende kærlige hilsener til en, der fortjener det. I skrabekalenderen kan du skrive 25 hjertevarme beskeder, som du bagefter dækker med et guldklistermærke. Farven på klistermærket kan let skrabes af og afsløre teksten bag.

Kuvertkalenderen fungerer efter samme princip, men med 24 små kuverter. Her kan du også skrive en hilsen eller måske give et gavekort til en oplevelse, I skal have sammen. Kan du ikke komme på 24 små overraskelser kan du købe Lou Noires Kuponhæfte til veninden. Her får du 24 søde og sjove gavekuponer, med små gaver og oplevelser.

Begge julekalendere bliver sendt fra England, og gavekuponerne til veninden kommer lige til din mailbox. Klik på billeder for at læse mere og købe julekalenderne.

Køb dem her: Gold Scratch Advent Caldendar og her Mini Envelope Advent Calendar

Adventskalender med Portvin

En adventskalender, der helt sikkert vil vække jubel, er denne Portvinskalender fra Smageklubben. I den flotte gaveæske ligger fire nummerede flasker med den lækreste Tawny-portvin. Der medfølger også 4 faktaark med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Adventskalenderen findes også med cognac, gin & tonic, whiskey, snaps og en blandet kasse – eller som en pakkekalender med 24 flasker. Læs mere om Smageklubbens julekalendere her: 2019: Julekalender med alkohol

Køb den her: Adventskalender med Portvin 

Adventskalender med Portvin

Adventskalender med Portvin – på tilbud til 239,00 kr.

Smagekasse med 4 lyserøde gin

Smageklubben har mange andre lækkerier, der kan bruges som julekalendere til kvinder, der i blandt denne smagekasse med 4 slags gin. Navnet på smagekassen, “Pink”, skal tages helt bogstaveligt! Fælles for dem er nemlig, at de har en flot, lyserød farve. Ginkassen #3 – ”Pink” indeholder 100 ml af hhv. Herbie Gin Pink, Barrister Pink Gin, Malfy Gin Rosa og Foxdenton Rhubarb Gin Liqueur. Udover smageflaskerne får du beskrivelser, smagsnoter og facts om de forskellige gintyper.

Bemærk, at Smagekassen kan gives hele året rundt. Vil du lave den til en sød og festlige pakkekalender, kan du få inspiration her: Smukke ideer til indpakning af pakkekalender

Køb den her: Ginkassen #3 – “Pink”

Julekalender med gin

Ginkassen #3 – ”Pink” – på tilbud til 249,00 kr.

Julekalender med kontorartikler fra Etsy

Til den studerende eller din yndlingskollega vil en julekalender med kontorartikler være en sjov og anderledes gave. Pakkekalenderen indeholder 24 små pakker med alt til det kreative skrivebord. Indholdet af julekalenderen varierer, men der vil for eksempel være:

  • Kuglepenne
  • Clips
  • Klistermærker
  • Skabeloner
  • Farvestrålende tape

Indholdet er primært udvalgt til voksne. Klik på billedet for at se eksempler på alle de fine ting, der kan være i julekalenderen. Julekalenderen bliver sendt fra England.

Køb den her: Stationary Advent Box

Julekalender med gin

Stationery Advent Box fra Etsy – £43,00 (cirka 375,00 kr.)

2019 Harry Potter Julekalender fra LEGO®

Nej, man bliver aldrig for gammel til Harry Potter-universet! Julekalenderen med Harry Potter™ vil vække glæde hos hende, der elsker bøgerne og har læst dem igen og igen. Kalenderen indeholder 24 LEGO Harry Potter-julegaver med yndlingsfigurerne og de fantastiske genstande fra jul i Storsalen på Hogwarts™. Og måske du også selv skulle have en? I behøver ikke at sige det til nogen…

Køb den her: 2019 Harry Potter Julekalender fra LEGO

2019 Harry Potter Julekalender fra LEGO

2019 Harry Potter Julekalender fra LEGO – 269,95 kr.

Lav en personlig pakkekalender

Vil du hellere selv købe 24 gaver og pakke dem ind? Så giv en pakkekalender, som viser, at du virkelig har lagt dig i selen for at glæde modtageren. Hos Ikast Etiket kan du få lavet personligt gavebånd og klistermærker i dit helt eget design. En simpel, brun papirspose bliver let til den fineste pakkekalender med det personlige gavebånd!

Køb den her: Personlige gavebånd og klistermærker fra Ikast Etiket

Personlige gavebånd og klistermærker fra Ikast Etiket

Personlige gavebånd og klistermærker fra Ikast Etiket

Læs alle de andre artikler om jul...


« Julekalendere til kæledyr
Julekalender med alkohol »