Julekalendere til manden Kategori: Jul, Shopping – Tags: , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Giv ham en julekalender, han vil elske!

Årets julekalendere til manden i dit liv er allerede i handelen, og har du en kæreste, mand eller elsker, som ville juble over at få en kalender, så læs med her. Og hader han bare jul, så er der også en julekalender til ham!

Vil du se alle de andre fantastiske julekalendere, så klik her.

NB! Alle priser var gældende på datoen for indlægget, men kan have ændret sig siden. Tjek prisen ved at følge linket.

Porsche Julekalender

Manden, der er vild med hurtige biler, vil elske denne Porsche 911 i mini-fomat! Åben en låge i julekalenderen hver dag og få en ny del til den flotte Porche, der bid for bid samles igennem december. Udover samlesættet til modelbilen indeholder adventskalenderen også et lydmodul med den originale motorlyd fra en Porsche samt et hæfte fyldt med nørdet baggrundsinfo om den klassiske model.

Fås også som: Det ikoniske Volkswagen-folkevognsrugbrød og Mercedes-Benz’ terrænbil Geländewagen

Køb den her: Porsche Julekalender

Porsche Julekalender

Porsche Julekalender – 479,00 kr.

The Snaffling Pig Flæskesvær Julekalender

Er han vild med flæskesvær, så giv ham en julekalender, som virkelig tæller ned til juleaftens flæskesteg. Kalenderen fra The Snaffling Pig er fyldt med sprøde flæskesvær i seks lækre smage, såsom Perfectly Salted, Low & Slow BBQ og Pigs In Blankets med baconsmag. En svinegod og anderledes julekalender til ham, der elsker smagen af flæskesvær.

Køb den her: The Snaffling Pig Flæskesvær Julekalender

julekalender til manden

The Snaffling Pig Flæskesvær Julekalender – 169,00 kr.

LÆS OGSÅ: Erotiske julekalendere til par

Smageklubbens julekalender med gin & tonic

Kender du en, der bare elsker gin? Så er gin & tonic-kalenderen lige noget for ham! En af de festligste julekalendere til manden, der skal have sig én på gin-opleveren. Kalenderen består af 24 nummererede flasker med gin samt 24 tonicvand, der passer til. Med til julekalenderen hører også 24 kuverter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de forskellige gin. Der gives også forslag til, hvilken tonic der kan anbefales til dagens gin.

Fås også i en billigere adventskalender med 4 flasker, med priser der starter fra 329,00 kr.

Køb den her: Julekalender med Gin & Tonic

Julekalender med gin & tonic – 2395,00 kr.

Årets julekalender til par fra Sinful

Vil du gerne forkæle din elskede hele december måned, så giv ham en gave, I kan bruge sammen. Årets julekalender fra Sinful lægger op til en julemåned med kærlighed, nærvær og sensuelle oplevelser. Den erotiske pakkekalender indeholder populære bestsellere fra Sinful, og de 24 låger gemmer på sjovt sexlegetøj, forførende tilbehør til forspil og de lidt mere kinky produkter til blid bondage. Nyd spændingen, når I åbner lågen sammen – og glæd hinanden hele december.

Julekalenderen kommer også med et inspirationshæfte, fyldt med eksperttips til både nybegyndere og til par, der har lidt mere erfaring. NB! Kalenderen er kun kun lavet i et begrænset antal og blev hurtigt udsolgt sidste år.

Køb den her: Sinful Julekalender 2019

Sinful julekalender 2019

Sinful julekalender 2019 – 795,00 kr.

LÆS OGSÅ: Erotiske julekalendere til par

Chili Klaus Julekalender

Den modige mand, der elsker chili, skal selvfølgelig også have sin helt egen julekalender! Chilijulekalenderen er fyldt med chilikugler, chililakrids, chilikarameller, chilichokolade og vingummi med chili hver dag frem til juleaften. Der er også en ganske særlig overraskelse til nytårsaften!

Køb den her: Chili Klaus Julekalender

Chili Klaus Julekalender

Chili Klaus Julekalender – 399,00 kr.

Julekalender med skægolie

Elsker han sit skæg, og bliver det plejet og passet som en lille hundehvalp? Så forkæl ham med en adventskalender fyldt med skægolie! Julekalenderen fra The Bearded Man Company indeholder 24 små flasker med plejende og blødgørende skægolie i anderledes dufte såsom sort kaffe, appelsin og krydret rom!

Olien blødgør skægget og giver det både næring og en smuk glans. Desuden går den hurtigt ind i huden uden at fedte og modvirker kløe og irritation i skægbunden.

Køb den her: Julekalender med skægolie

Julekalender med skægolie – 389,00 kr.

LÆS OGSÅ: Julekalendere til den kreative kvinde – med strik, perler, nål og tråd

julekalendere til mand med strømper

Strømpekalender – 489,00 kr.

Julekalender med strømper

Klager han altid over, at alle sokkerne bliver væk? Så giv ham en julekalender med 24 par strømper. Strømpekalenderen er en sjov julekalender til mænd fyldt med 24 par herrestrømper, der gør fødderne farveglade i decembermørket!

I kalenderen gemmer der sig stribede, prikkede og mønstrede herresokker, lavet af 75 % kæmmet bomuld, 23 % elastan, 2 % polyamid.

Køb den her: Strømpekalender

Ulykkekager: Anti-Julekalender

Hader din kæreste julen? Kan glögg og guirlander slet ikke få smilet frem på hans ansigt? Så skal han have en Anti-julekalender, der er lige så sort som hans sjæl!

Bag de 24 låger gemmer der sig 24 kulsorte Ulykkekager med dystre, fornærmende og usle budskaber. De små meddelelser kan for eksempel lyde sådan her: “You may be ugly, but you’re also incredibly stupid” og “I hope you’ve got pets, because you haven’t got any friends”. Giv Anti-julekalenderen til en, der virkelig fortjener det. Hvis ikke glimmer og kravlenisser får ham i den sædvanlige miserable julestemning, så skal kalenderen nok gøre det!

Køb den her: Ulykkekager Anti-Julekalender

Ulykkekager Anti-Julekalender – 249,00 kr.

Lav din egen pakkekalender

En julekalender kan dog også være andet end 24 små gaver. De 24 Kærlighedskuponer – til ham der skal forkæles er en af de søde og anderledes julekalendere til manden, du elsker. Rul kuponerne sammen og læg dem i en af de mange færdige kalendere – så har du en romantisk julekalender.

kærlighedskuponer

24 Kærligheds-kuponer til ham, der skal forkæles – 29.95 DKK – køb dem her!

Læs alle de andre artikler om jul...

« Årets julekalendere til kvinder 2019
Julekalendere til den kreative kvinde – med strik, perler, nål og tråd »