Julekalendere til manden Slået op i: Jul – Emner: , , , ,

Giv ham en julekalender, han vil elske!

Årets julekalendere til manden i dit liv er klar til at blive hængt op! Har du en kæreste, mand eller elsker, som ville juble over at få en pakkekalender, så læs med her. Og hader han bare jul, så er der også en julekalender til ham!

Fælles for dem alle er, at de små julekuverter vil pynte op i stuen eller på kontoret. Alle er designet i filtypen PDF og er lige til at downloade og printe ud. Vil du se alle de andre julekalendere fra Lou Noire, så klik her!

4 skønne julekalendere til manden i dit liv

En julekalender til kæresten

Det bliver da en skøn december med de 24 romantiske juleoverraskelser! Glæd jer til en helt eventyrlig julemåned med 24 dejlige juledates og hyggelige juleaktiviteter. I pakken er der 24 små kuverter og masser af gode forslag til kærlige juleforkælelser igennem hele december.

Vil du give din kæreste noget helt særligt, er der også gjort plads til dine egne juleideer. Udover de fortrykte aktivitetskort får du nemlig også blanke kort med. Læs mere om julekalenderen her: En julekalender til kæresten

En uartig julekalender

Glæd jer til en skøn julemåned med 24 frække overraskelser i den uartige pakkekalender. Pakkekalenderen fra den frække nisse er fyldt med inspiration til uartige julelege. Du bestemmer selv, om pakkerne skal leveres med eller uden nissekostume…

I pakken er der 24 små kuverter og masser af gode forslag til syndige juleforkælelser igennem hele december. Har han særligt uartige ønsker, er der også blanke kort med, som du selv kan udfylde og lægge ved. Læs mere om julekalenderen her: En uartig julekalender – 49,95 kr.

En anti-julekalender til julehadere

Kender du en, der bare hader julen og alt, hvad der følger med af julepynt og julehygge? Nu er der endelig kommet en julekalender, som passer til hendes sorte julehumør! Med den sjove anti-julekalender kan hun lave sit eget lille, personlige juleoprør hver dag igennem hele december.

I pakken er der 24 små kuverter (ca. 7×5 cm), 24 fortrykte aktivitetskort med jule(u)hygge samt blanke kort. Læs mere om julekalenderen her: En anti-julekalender til julehadere – 49,95 kr.

24 romantiske citater om kærlighed

Med de søde citater om kærlighed kan du dele din kærlighed og finde de rigtige ord til at fortælle om alle de ting, du elsker så højt ved ham eller hende. Det er nemt at lave en julekalender, for du får 24 nummererede kuverter med i pakken. Alt, hvad du skal gøre, er at vælge 24 citater om kærlighed ud og lægge dem i kuverterne. Du kan enten bruge de færdige kort med romantiske kærlighedscitater eller skriv dine egne på de blanke kort. Køb dem her: Søde citater om kærlighed – 39,95 kr.

Kender du en, der skal forkæles lidt ekstra?

Forær din kæreste de 24 kærligheds-kuponer som en sød overraskelse, til fødselsdagen eller som en julekalender. Eller giv en enkelt kærligheds-kupon på en dag, hvor din elskede trænger til ekstra forkælelse. Køb dem her: 24 Kærligheds-kuponer – 39,95 kr.

Lou Noire - Lærligheds-kuponer - Banner

Læs alle de andre artikler om jul...