Lav selv bordkort til konfirmation – masser af gode ideer! Slået op i: Konfirmation – Emner: , , , ,

Sjove ideer til bordkort

Konfirmationspakken - pink - Lou Noire - indhold

Konfirmationspakken – masser af sjove indslag til konfirmation. Klik på billedet for at læse mere!

Mangler du ideer til bordkort til konfirmation? Eller vil du gerne pynte bordet med kreative bordkort, som gæsterne ikke har set andre steder før? Her får du masser af ideer til unikke og personlige bordkort til konfirmation.

Alle de bordkort, du kan læse om her, er lige til at downloade og printe. Alt, hvad du skal gøre, er at vælge en skabelon, putte papir og toner i printeren og så trykke på “Print”. Så har du sjove bordkort, der bare lige skal foldes.

Ingen af de bordkort, vi viser her, er sådan nogle helt standard bordkort, som bare lige er foldet på midten. Alle bordkort fra Lou Noire er nemlig tænkt som en del af oppytningen og kan også fungere som bordkort.

Men nok om det, lad os nu komme igang med de flotte bordkort til konfirmation!

Se alle de underholdende indslag til konfirmation – klik her!

Kreative bordkort til konfirmation

De små æsker bliver let til et sjovt bordkort til konfirmation. Æskerne er her vist i forskellige farver, men de fås i hver sin pakke i hhv. blågrøn og pink.

Fyld f.eks. den fine konfirmationskjole med lyserøde og hvide snacks eller slik, så den står stabilt på bordet. Du kan sagtens skrive direkte på æsken, men køb evt. nogle små hvide labels og skriv gæsternes navne på disse og sæt dem på.

Du kan også bruge æskerne til en pengegave eller som bordpynt eller bordkort. Der er plads til både slik eller penge i æskerne – og også en festlig konfirmationssang.

Læs mere om æskerne ved at klikke på billeder og links. Hver pakke med de sjove bordkort til konfirmation koster 39,95 kr.

Hjemmelavede bordkort til konfirmation

Søde og helt unikke er de sjove lykkekager til konfirmation. Pakken med lykkekager indeholder både blanke sedler og også 60 sjove, tankevækkende og faktuelle spørgsmål om konfirmanden samt skabeloner til lykkekager i 5 forskellige designs.

De små lykkekager bliver nemt til sjove og festlige bordkort. Skriv gæsternes navne på de blanke sedler og lad navnet stikke ud af lykkekagen. Vil du hellere bruge lykkekagerne som et festligt indslag til konfirmation, så læg en ved hver kuvert. På skift læser gæsterne deres spørgsmål højt og giver et bud på svaret.

Fås i blå, grøn og pink og koster 29,95 kr. Passer både til drenge og piger. Læs mere om lykkekagerne ved at klikke på links eller billederne herunder.

Sådan laver du en bordplan til konfirmation

Når du har fundet de helt rigtige bordkort til konfirmation, er det blevet tid til at lave en bordplan. Alt afhængig af hvordan bordene er placeret, skal konfirmanden sidde “til højbords”, altså have den bedste plads ved hovedbordet. Ved siden af konfirmanden sidder forældrene med mor på venstre side og far på højre.

Hvordan alle de andre gæster er fordelt omkring konfirmationsbordet, kan du læse mere om her: Sådan laver du en bordplan til konfirmation.

Lou Noire - Banner - Underholdning til konfirmation

Læs alle artikler om konfirmation...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!