Lyserød varm kakao: Pink Fluffy Unicorn Kategori: Jul, Livsstil – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Sådan laver du en lyserød varm kakao

Hvad er mere festligt end en lyserød varm kakao? En Pink Fluffy Unicorn sætter kulør på de triste og grå vintermåneder, og mon ikke du har en veninde, der bare elsker lyserød? Overrask hende med en kop lyserød varm kakao, som du får en opskrift på her. Læs om hvordan du laver den bedste lyserøde kakao, og hvilken kakao du skal bruge til at få den bedste smag med.

Pink Fluffy Unicorn – opfundet af Lou Noire

Der findes endnu ingen steder i Danmark, hvor du kan købe det færdige pulver til en lyserød kakao – og det syntes Lou Noire var temmelig trist! På en tur til Los Angeles fik hun nemlig serveret den lyserøde drik og har siden ledt efter et sted, hvor hun kunne købe den.

Da det ikke lykkedes, måtte hun opfinde den selv! Hun gik i gang i det lille te-køkken, der hører til redaktionen, og resultatet kan du læse om her. Du finder ikke opskriften andre steder og hvis du gør, så send Lou en kærlig tanke. Med sin store kærlighed til farven lyserød var det klart, at det var hende, der måtte opfinde en lyserød kakao!

Hvilken kakao skal du bruge til Pink Fluffy Unicorn?

Da der ikke findes lyserød kakaopulver, må der andre metoder til! Hot Cacao White Chocolate fra Becks er en hvid kakao, der med lidt rød frugtfarve får den helt rigtige kulør. Den hvide kakao har en dejlig smag af vanilje, men synes du, at lyserød og jordbær er et sammentømret par, så giv den også et par dråber jordbærsmag. I opskriften får du tips til steder, hvor du kan købe begge dele.

Køb den her: Hot Cacao White Chocolate fra Becks

hvid kakao

Hot Cacao White Chocolate fra Becks – 65,00 kr. for 250 gram

Hos Noru finder du et endnu større udvalg af varm kakao i mange spændende varianter. Dem kan du læse om her: 5 slags varm kakao, du skal prøve!

is-chai

Sådan laver du en Pink Fluffy Unicorn

Find et stort glas eller en kop med plads til mindst 4 dl. Den lyserøde kakao ser især flot ud i et stort glas, hvor du kan se alle lagene, for eksempel et Granity Drikkeglas fra Barlife.

mini skumfiduser til varm kakao

Mini marshmallows – små skumfiduser – 25,00 kr. for 100 gram

Ingredienser

På billedet: Mini marshmallows – små skumfiduser fra Noru – 25,00 kr. for 100 gram. Køb dem her.

Sådan gør du

  1. Kom kakao-pulveret i et højt glas og tilsæt det kogende vand.
  2. Rør godt til alle klumper er væk.
  3. Tilsæt frugtfarve og evt. jordbærsmag og rør godt.
  4. Tilsæt det varme mælkeskum.
  5. Kom først en spiseskefuld skumfiduser i glasset eller koppen.
  6. Pynt med flødeskum, krymmel og marshmallows.

Se alle de andre opskrifter på varmende vinterdrikke – klik her!

Et par tips til at få den bedste varme kakao

Du kan sagtens lave varm kakao på ren mælk, men det bliver hurtigt vammelt. Brug i stedet for halvt vand og halvt mælk. Vælger du at lave kakao på den cremede mandelmælk eller anden plantemælk, så vær opmærksom på, at meget kakaopulver indeholder mælkeprotein eller spor af mælk.

Hvis du gerne vil have en fyldig og syndig varm kakao, som den du får på caféerne, skal du anskaffe dig en mælkeskummer. Det er dén, der giver det cremede mælkeskum i den varme kakao. Vær opmærksom på, at det ikke er nok med en håndskummer, der bare pisker mælken, den skal også kunne varme den samtidig.

Latte mælkeskummer fra Gastroback – 699,00 kr. Køb den hos Barlife.

NB! Alle priser var gældende den dag, artiklen blev skrevet. Klik venligst på linket for at få den opdaterede pris.

Jagten på Drømmemanden - datinglabyrint banner - Lou Noire

Få alle de andre opskrifter på varme vinterdrikke...

« Varm kakao med kokos: Hot Bounty Beach
5 slags varm kakao, du skal prøve! »