Morgengave til din elskede – 3 gode ideer Kategori: Kærlighed – Tags: , , , , ,

Hvad giver man i morgengave?

En morgengave er en gave, som det kommende brudepar udveksler om morgenen efter brylluppet. Der er ingen faste traditioner for, hvad man plejer at give i morgengave, men ofte er det en ting, en overraskelse eller noget I kan lave sammen. Det behøver ikke at være en dyr gave, men det skal være noget, som din mand eller kone vil blive glad for … så ingen praktiske køkkenmaskiner eller noget tøj til en helt anden type end den, du har giftet dig med!

Morgengaven er fyldt med kærlighed!

Helt sikkert er det nemlig, at morgengaven er en kærlighedserklæring imellem parret. Gaven er et symbol på den kærlighed, du fremover vil give din ægtefælle. Og det er her, det for mange bliver rigtig svært! For hvordan viser man sin kærlighed til den, man elsker allerhøjst – med en gave?

Der er selvfølgelig de helt oplagte ting: et smykke, et fælles dørskilt eller en rejse I skal på sammen. Allervigtigst er det dog, at du med din gave viser, at du vil gøre dit alleryderste for, at den kærlighed, der var tilstede mellem jer ved brylluppet også varer ved resten af livet.

Her hos Lou Noire får du tre anderledes, men meget romantiske bud på en morgengave. Både de søde kærlighedskuponer, kærestebrevene og de dejlige dates lover en fremtid i ægteskabet med masser af kærlighed! Læs mere om de enkelte spil og kuponhæftet ved at klikke på links og billeder.

3 romantiske ideer til en morgengave

24 kærlighedskuponer

Kærlighedskuponer

24 kærlighedskuponer – 29,95 kr.

Skal din elskede forkæles ekstra meget i hvedebrødsdagene? De søde kærlighedskuponer er fyldt med romantik og masser af kærlige handlinger!

I pakken er der 24 kærligheds-kuponer, 4 blanke og 1 forside. Pakken indeholder blandt andet kuponer med teksten:

– Du må bestemme filmen
– Jeg laver din livret
– En gang massage
– En aftentur under stjernerne

I alt får du 24 romantiske og kærlige kuponer, 4 blanke kuponer samt 1 forside. Har modtageren et særligt ønske, kan du udfylde en af de blanke kuponer og lægge den ved.

Læs mere her: 24 Kærlighedskuponer

En lille æske fyldt med kærlighed

En lille æske fyldt med kærlighed - Lou Noire - cover

En lille æske fyldt med kærlighed – 39,95 kr.

Det er blevet tid til at forkæle verdens bedste kæreste! Under hjertet på den lille æske gemmer der sig masser af kærlighed, i form af de sødeste gavekort til små og store romantiske overraskelser. Forær den til Valentinsdag, årsdag eller bare fordi…

I pakken er der 30 små gavekort til forkælelser samt en lille kærligheds-æske, som du nemt kan folde. Du vælger helt selv, hvor mange af gavekortene, du vil give. Og der er meget at vælge imellem, for eksempel: “En romantisk picnic”, “En hel dag fyldt med forkælelse” eller “En gang massage”.

Kort og æske kommer i en PDF-fil, som kan downloades med det samme. Print det hele ud i farver og klip dem ud. Følg vejledningen, når æsken skal samles, læg kortene i og kom også gerne et lille chokoladehjerte eller et par rosenblade i øverst. Luk æsken ved at folde de to hjerte-halvdele ind i hinanden.

Køb den søde æske her: En lille æske fyldt med kærlighed

52 dejlige dates for kærestepar

52 dejlige dates for kærestepar - Cover

52 dejlige dates for kærestepar – 39,95 kr.

Tænk, hvis hver dag var lige så romantisk som jeres bryllup – eller som dengang I var nyforelskede! Men når magien fra brylluppet lægger sig, og I skal igang med hverdagen igen, kan det dog være svært at finde tiden til at date, ligesom dengang I blev kærester.

Med parspillet 52 dejlige dates for kærestepar kan I genskabe de første stævnemøder, der gav røde kinder og lære hinanden at kende på ny. Den sjove dating-udfordring giver jer 52 ideer til dejlige aktiviteter, som I kan lave sammen.

I pakken er der 52 kuponer med forslag til romantiske, sjove, kreative og kærlige dates + 12 blanke kuponer, så I selv kan planlægge flere dejlige dates. Gør jer klar til at trække en kupon og spørg hinanden: Hvad skal vi lave i dag? Ideerne til sjove ting, I kan lave sammen, er mange:

– Brunch og bobler
– Brætspilsaften
– Planlæg en weekendtur
– Genskab den første date

I alt får I 52 skønne ideer til dates for kærestepar. Nogle dates kræver lidt planlægning, imens andre kan udføres med det samme. Der er både forslag til dates, der koster penge og også masser af ideer til gratis aktiviteter.

Læs mere her: 52 dejlige dates for kærestepar

kærlighedskuponerFå flere romantiske ideer her!

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« 4 søde kærestegaver, du selv kan lave
En sød og romantisk gave til Papirbryllup »