Morgengave til din elskede – 3 gode ideer Slået op i: Bryllup – Emner: , , , , ,

Hvad giver man i morgengave?

En morgengave er en gave, som brudeparret udveksler om morgenen efter brylluppet. Der er ingen faste traditioner for, hvad man plejer at give i morgengave, men ofte er det en ting, en overraskelse eller noget I kan lave sammen. Det behøver ikke at være en dyr gave, men det skal være noget, som din mand eller kone vil blive glad for … så ingen praktiske køkkenmaskiner eller noget tøj til en helt anden type end den, du har giftet dig med!

Morgengaven er fyldt med kærlighed!

Helt sikkert er det nemlig, at morgengaven er en kærlighedserklæring imellem parret. Gaven er et symbol på den kærlighed, du fremover vil give din ægtefælle. Og det er her, det for mange bliver rigtig svært! For hvordan viser man sin kærlighed til den, man elsker allerhøjst – med en gave?

Der er selvfølgelig de helt oplagte ting: et smykke, et fælles dørskilt eller en rejse I skal på sammen. Allervigtigst er det dog, at du med din gave viser, at du vil gøre dit alleryderste for, at den kærlighed, der var tilstede mellem jer ved brylluppet også varer ved resten af livet.

Her hos Lou Noire får du tre romantiske bud på en morgengave. Både de søde kærlighedskuponer, kærestebrevene og de dejlige dates lover en fremtid i ægteskabet med masser af kærlighed! Læs mere om de enkelte spil og kuponhæftet ved at klikke på links og billeder.

3 romantiske ideer til en morgengave

24 kærlighedskuponer

Kærlighedskuponer

24 kærlighedskuponer – 39,95 kr.

Skal din elskede forkæles ekstra meget i hvedebrødsdagene? De søde kærlighedskuponer er fyldt med romantik og masser af kærlige handlinger!

I pakken er der 24 kærligheds-kuponer, 4 blanke og 1 forside. Pakken indeholder blandt andet kuponer med teksten:

– Du må bestemme filmen
– Jeg laver din livret
– En gang massage
– En aftentur under stjernerne

I alt får du 24 romantiske og kærlige kuponer, 4 blanke kuponer samt 1 forside. Har modtageren et særligt ønske, kan du udfylde en af de blanke kuponer og lægge den ved.

Læs mere her: 24 Kærlighedskuponer

Ting, jeg elsker ved dig

Ting, jeg elsker ved dig! - Lou Noire - forsideI bogen med de søde kærlighedserklæringer kan du fortælle din elskede, hvor meget han eller hun betyder for dig. Alt, hvad du skal gøre, er at fylde kortene ud med kærlige ord. De skønne kærlighedserklæringer bliver nemt til en lille bog, som er en sød og romantisk morgengave.

De 50 kort, hvor du selv kan færdiggøre sætningerne, kommer bl.a. med teksten:

  • Når du smiler til mig, føler jeg mig som…
  • Jeg elsker dig, fordi du altid griner af…
  • Jeg elsker dig lidt mere, hver gang du…
  • Sammen med dig kan jeg være…
  • Jeg elsker dig, fordi du laver den bedste…

Bogen er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud.

Køb den lille DIY-bog her: Ting, jeg elsker ved dig!

52 dejlige dates for kærestepar

Lou Noire - 52 dejlige dates for kærestepar - Datingkrukke

52 dejlige dates for kærestepar – 39,95 kr.

Tænk, hvis hver dag var lige så romantisk som jeres bryllup – eller som dengang I var nyforelskede! Men når magien fra brylluppet lægger sig, og I skal igang med hverdagen igen, kan det dog være svært at finde tiden til at date, ligesom dengang I blev kærester.

Med parspillet 52 dejlige dates for kærestepar kan I genskabe de første stævnemøder, der gav røde kinder og lære hinanden at kende på ny. Den sjove dating-udfordring giver jer 52 ideer til dejlige aktiviteter, som I kan lave sammen.

I pakken er der 52 kuponer med forslag til romantiske, sjove, kreative og kærlige dates + 12 blanke kuponer, så I selv kan planlægge flere dejlige dates. Gør jer klar til at trække en kupon og spørg hinanden: Hvad skal vi lave i dag? Ideerne til sjove ting, I kan lave sammen, er mange:

– Brunch og bobler
– Brætspilsaften
– Planlæg en weekendtur
– Genskab den første date

I alt får I 52 skønne ideer til dates for kærestepar. Nogle dates kræver lidt planlægning, imens andre kan udføres med det samme. Der er både forslag til dates, der koster penge og også masser af ideer til gratis aktiviteter.

Læs mere her: 52 dejlige dates for kærestepar

Lou Noire - Kærligheds-kuponer - BannerFå flere romantiske ideer her!