Pakkekalender til manden – 24 gode ideer Slået op i: Jul – Emner: , , , , ,

Få gode ideer til en pakkekalender til manden

Skal du lave en sjov og flot pakkekalender til manden, kan det godt være svært at finde på indholdet til 24 forskellige pakker. Savner du inspiration til, hvad du skal forkæle manden med, så får du her en liste med 24 gode forslag til billige kalendergaver til kæresten.

Alle gaver på listen er ideer til pakkekalendergaver, der oftest ikke koster det store. Er du på udkig efter en billig julegave til manden, kan du også bruge gaveforslagene her som inspiration til en julegave, som ikke koster så meget.

En julekalender til kæresten

Giver tanken om at skulle købe 24 pakker dig sved på panden, så har Lou Noire lavet de sødeste kuvertkalendere til kærestepar. Og han vil helt sikkert elske dig for den romantiske julekalender til kæresten – eller måske endnu mere for den småuartige! Alle tre julekalendere er her fra Lou Noire og kan købes ved at klikke dig videre på billeder og links.

Læs mere her: En julekalender til kæresten, 24 frække kuponer og En uartig julekalender

Vil du se alle de andre julekalendere fra Lou Noire, så klik her!

Ideer til indpakning af pakkekalender

Vil du hellere selv finde på 24 gaver, så får du masser af inspiration lige her! Og husk at en gave ikke altid behøver at koste det store, for det er tanken bag, der tæller. Uanset hvad du vælger at lægge i julekalenderen, så skal pakkerne selvfølgelig pakkes fint ind og hænges på en kalender. Det kan Lou Noire også hjælpe med – læs om alle de søde og sjove julekalendere, som du finder her: Smukke ideer til indpakning af pakkekalender

Få ideer til 24 kalendergaver

Ellers får du her en liste med 24 gaver til pakkekalenderen, som nok skal få smilet frem på hans ansigt hele december:

1. En tur i biografen

Forkæl ham med en dejlig aften og giv en tur i biografen. Lad ham vælge filmen, også selv om det måske betyder, at du skal se noget med virkelig mange biljagter.

2. Et julehjerte af chokolade eller andre julegodter

Kærlighed er svær at pakke ind, men et hjerte af chokolade siger det samme. Kan du ikke finde hjerteformede chokolader, så bare køb hans yndlingsslik.

3. Et par nye, sjove strømper

Det behøver ikke at være kedeligt at få et par strømper i gave. Tværtimod vil han sikkert blive glad for 24 par sokker, så han ikke skal købe nye hele næste år.

4. Kærligheds-kuponer

Forær ham en af de søde kærligheds-kuponer på en dag, hvor han trænger til lidt ekstra forkælelse. Køb dem her: 24 Kærligheds-kuponer – 39,95 kr.

Pakkekalender til ham - Lou Noire - Julekalender til mand - En gang massage

Find gavekortet i de 24 Kærlighedskuponer – 39,95 kr.

5. Et par varme handsker til de kolde vinterdage

Vis ham, at du tænker på ham hele dagen, selv om I ikke ser hinanden. Et par kvalitets-handsker skal nok holde hans hænder varme igennem den kolde vinter.

6. En flaske af den bedste øl

Han kan måske nok allerede gætte indholdet af gaven, med mindre du pakker den lækre specialøl ind på en ny og kreativ måde. Og ellers er det også lige meget – han skal nok blive glad!

7. Et gavekort til morgenmad på sengen

Efter en våd julefrokost bliver han helt sikkert glad for at kunne vågne til en gang æg og bacon, serveret på sengen. NB! Må gerne kombineres med “Magten over fjernbetjeningen”.

Pakkekalender til ham - Lou Noire - Julekalender til mand - Morgenmad på sengen

Find gavekortet i de 24 Kærlighedskuponer – 39,95 kr.

8. En dejlig massageolie til “ømme muskler”

Det er nok ikke al massageolie, der bliver brugt til at massere en øm skulder. Skru op for varmen i soveværelset og se, hvor langt fantasien rækker…

9. En velduftende shampoo

Med en shampoo i kalendergave er det dig, der bestemmer, hvordan han skal dufte. Er du typen, der elsker at dufte til din kæreste i tide og utide, så giv ham en duft, du selv bliver glad for.

16. Romantiske dates i et helt år

I pakken med 52 dejlige dates for kærestepar er der forslag til dejlige dates i et helt år. I skiftes til at arrangere de romantiske overraskelser for hinanden. Klik på billederne for at læse mere.

11. En barbering i en klassisk barbersalon

Om han har et stort skæg eller slet intet, så vil de fleste mænd sætte pris på håndværket hos en dygtig barber.

12. Lær ham – endnu – bedre at kende

De romantiske Samtalekort til kærestepar giver jer mulighed for at stille alle de spørgsmål, som hverdagen måske ikke lige giver plads til. Lær ham endnu bedre at kende med de 100 spørgsmålskort i det sjove spil – 39,95 kr.

13. En oplader til telefonen

Uanset hvor mange opladere der er i huset, så er de altid væk! Det er en kedelig og praktisk gave – som han helt sikkert bliver glad for.

14. 52 uartige uger

Giv ham et helt år med frække overraskelser og romantisk forkælelse. De 52 uartige kuponer giver masser af inspiration til nye, uartige ting, I kan lave sammen.

15. En cocktailshaker

Lou Noire - Kuponhæfte til ferien - Cover

Kuponhæfte til ferien – 29,95 kr.

Man skal jo altid give noget, man selv kan bruge, og med den nye cocktailshaker er der garanti for lækre cocktails i hjemmebaren! Se de mange lækre cocktail-opskrifter her: Drinks & Coctails

16. Små gavekort til ferien

Det er altid godt at have noget at se frem til. Giv ham små gavekort til en guidebog til jeres næste ferie sammen, til flybilletterne og i hvert fald også til en gang solcreme på ryggen. Find de sjove gavekort her: Kuponhæfte til ferien

17. Julegodter, I kan lave sammen

Dagens pakke er en opskrift samt alle ingredienserne til hans yndlings-julekager. Det bliver en hyggelig dag, hvor I skal bage sammen!

18. En gave til hans indre legebarn

Fjernstyret bil, puslespil eller en mini-drone? Giv ham en gave, som han kan hygge sig med – og fred og ro til at gøre det!

19. 24 frække dage

Giv en kærlig tanke videre med de 24 frække kuponer. Du bestemmer selv, præcis hvor uartig eller uskyldig dagens gave skal være…

Lou Noire - Frække kuponer - Banner20. En julemadpakke

Forkæl ham med den lækreste julemadpakke med alle de ting, han elsker ved julen. Og hvis det kun er klejner – så fyld madpakken med dem!

21. Livretten

Nogle gange behøver du ikke at tænke så længe over, hvad du dog skal give ham. En lovning på hans livret vil helt sikkert gøre ham glad.

22. En god bog

Giv ham en god bog, han kan hygge sig med i juledagene. Få inspiration i bestsellerlisterne her: www.saxo.com/dk/bestsellere

23. En sød, lille julesag, du også selv kan bruge…

Man må gerne give gaver, der indirekte er til én selv. Især hvis han vil være med til at pakke den op. Et par frække trusser i kalendergaven skal nok vække jubel.

24. Et gavekort, så han kan se sin yndlings-julefilm

Die Hard 1, 2, 3, 4, 5… ja, hvor mange film er der egentlig i serien? Helt sikkert er, at de alle sammen bliver vist i julen. Og med dette gavekort, kan din elskede vælge den julefilm, han allerbedst kan lide!

Pakkekalender til ham - Lou Noire - Julekalender til mand - Gave

Find gavekortet i de 24 Kærlighedskuponer – 39,95 kr.

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!