Planlæg en polterabend for den stille brud – der ikke er kedelig! Slået op i: Polterabend – Emner: ,

Planlæg en polterabend for den stille brud

Skal du arrangere en polterabend for den stille brud, der ikke er til de vilde udskejelser med bungy-jump, monster-druk og ydmygelser i form af salg af kys og kondomer i gå-gaden? Og som heller ikke drikker? Så er der mange sjove muligheder at vælge imellem, der ikke behøver at involvere alkohol.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Sådan arrangerer du den perfekte polterabend for den stille brud

En stille og rolig polterabend behøver nemlig ikke at være kedelig! Det vigtigste ved en polterabend er hverken prisen eller antallet af grænseoverskridende aktiviteter – men at I får planlagt en dag, der passer til den kommende brud. Selv om det kan være sjovt med aktiviteter, der rykker grænserne hos alle deltagerne, så skal især bruden ikke presses til noget, hun ikke har lyst til. Lav i stedet en dag med få, men udvalgte indslag, der virkelig siger noget om hende, der er i centrum for det hele.

Overvej hvad den kommende brud plejer at få sine weekender og ferier til at gå med og prøv så at se, om der skulle være en drøm eller to, I kan hjælpe hende med at opfylde. Har hun nævnt noget, hun altid godt har kunnet tænke sig at prøve, men aldrig har turdet eller haft tid eller råd til? Så er det et godt sted at starte!

Hvilke aktiviteter kan I lave for at give den stille brud en vellykket polterabend?

For den stille brud vil den perfekte polterabend være en dag, hvor I bare hygger jer og får snakket sammen, som I plejer. Det er vigtigt, at I ikke overskrider hendes grænser med vilde udskejelser. Måske foretrækker hun bare få gæster til en hyggelig og rolig eftermiddag i stedet for en stor, larmende polterabend.

Har du en veninde, der er mere til hyggelige aftener end vilde byture, så får du her en række forslag til gode aktiviteter for den stille brud:

Forkælelse

Forkæl bruden og jer selv med f.eks. fiskespa, en gang massage, et besøg hos en kosmetolog eller et makeup-kursus.

Kreative aktiviteter

Meld jer til et sykursus, eller lær nye opskrifter på et madlavningskursus eller kagekursus, hvor I pynter bryllupskager.

Sjove spil og lege

Lav en skattejagt for bruden, med forskellige små, sjove poster, sæt karaoke på eller lav en quiz, hvor hun skal finde ud af, hvor godt hun egentlig kender sin kommende mand. Se alle de sjove polterabend-spil fra Lou Noire her: Sjove spil og lege til polterabend

Køb den store polterabend-pakke med masser af sjove spil

I Den Store Polterabendpakke får du 10 sjove spil og lege samt 2 ekstra bonus-gaver til den kommende brud. Der er både ryste sammen-spil til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og flere lege, hvor den kommende brud er i centrum.

Flere af spillene er så uskyldige, at farmor og de helt unge kusiner også kan lege med – og så er der dem, der hurtigt kommer langt under bæltestedet! Glæd jer til en festlig polterabend med masser af gode grin. Køb den her: Den store polterabendpakke

Den store polterabendpakke - til en festlig polterabend

Læs alle artikler om polterabend...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Det vigtigste, du skal vide om netdating
Festens Emma Gad: Sådan er takt og tone til venindeaftenen »