Planlæg en polterabend for den stille brud – der ikke er kedelig! 1. marts 2018 – Kategori: Polterabend – Tags: ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Skal du arrangere en polterabend for en veninde, der ikke er til de vilde udskejelser med bungy-jump, monster-druk og ydmygelser i form af salg af kys og kondomer i gå-gaden? Og som heller ikke drikker? Så er der mange sjove muligheder at vælge imellem, der ikke behøver at involvere alkohol.

Gode ideer til en festlig polterabend

Bride to Be Tiara med slør - 39.00 DKK
Wellnessoplevelse med doktorfisk - 349.00 DKK
Silikoneform til brudepar - 179.00 DKK
Spil: Tøsemiddag - 149.95 DKK

Sådan arrangerer du den perfekte polterabend for den stille brud

En stille og rolig polterabend behøver nemlig ikke at være kedelig! Det vigtigste ved en polterabend er hverken prisen eller antallet af grænseoverskridende aktiviteter – men at I får planlagt en dag, der passer til den kommende brud. Selv om det kan være sjovt med aktiviteter, der rykker grænserne hos alle deltagerne, så skal især bruden ikke presses til noget, hun ikke har lyst til. Lav i stedet en dag med få, men udvalgte indslag, der virkelig siger noget om hende, der er i centrum for det hele.

Læs de andre artikler om polterabend her hos Lou Noire!

Få flere ideer til en vellykket polterabend i bogen “Polterabend for kvinder”.

Overvej hvad den kommende brud plejer at få sine weekender og ferier til at gå med og prøv så at se, om der skulle være en drøm eller to, I kan hjælpe hende med at opfylde. Har hun nævnt noget, hun altid godt har kunnet tænke sig at prøve, men aldrig har turdet eller haft tid eller råd til? Så er det et godt sted at starte!

Hvilke aktiviteter kan I lave for at give den stille brud en vellykket polterabend?

For den stille brud vil den perfekte polterabend være en dag, hvor I bare hygger jer og får snakket sammen, som I plejer. Det er vigtigt, at I ikke overskrider hendes grænser med vilde udskejelser. Måske foretrækker hun bare få gæster til en hyggelig og rolig eftermiddag i stedet for en stor, larmende polterabend.

Har du en veninde, der er mere til hyggelige aftener end vilde byture, så har Lou Noire her samlet forslag til gode aktiviteter for den stille brud:

Forkælelse

Forkæl bruden og jer selv med f.eks. fiskespa, en gang massage, et besøg hos en kosmetolog eller et makeup-kursus.

Kreative aktiviteter

Meld jer til et sykursus, eller lær nye opskrifter på et madlavningskursus eller kagekursus, hvor I pynter bryllupskager.

Sjove spil og lege

Lav en skattejagt for bruden, med forskellige små, sjove poster, sæt Singstars på eller lav en quiz, hvor hun skal finde ud af, hvor godt hun egentlig kender sin kommende mand.

Se flere spil og sjove lege til polterabenden her på Lou Noire!

Læs alle artikler om polterabend...

« Det vigtigste, du skal vide om netdating
Få rabatkoder til alle de store webshops: H&M, ASOS, Dorothy Perkins og mange andre! »