Polterabend – hvad skal I drikke? Slået op i: Polterabend – Emner: , , ,

T-shirt - Checkliste til polterabend - pink - Lou Noire - cover

T-shirt: Checkliste til polterabend – klik på billedet for at læse mere!

Drikkevarer til en polterabend

Hvad skal I drikke til en polterabend? En vigtig del af en polterabend er selvfølgelig også noget at slukke tørsten med! I kan vælge selv at tage drikkevarer med rundt eller købe dem undervejs. Der skal selvfølgelig være en masse af brudens yndlingsdrinks, og drikker hun ikke, eller er hun gravid, så find nogle kulørte alkoholfri drinks til hende.

Der kan også være andre gæster, der foretrækker sodavand frem for alkohol, så husk at finde ud af i forvejen, hvad der skal købes ind. Dagen er lang, så læg også gerne en kaffepause ind om eftermiddagen.

SE ALLE DE SJOVE SPIL OG LEGE TIL POLTERABEND – KLIK HER!

Hvad skal I drikke til en polterabend?

Ellers er det normalt, at der købes champagne eller små skarpe ind til morgenmaden, for eksempel Gammel Dansk. Til frokost kan serveres øl, hvidvin og sodavand, og om aftenen skal der måske rødvin og cocktails på bordet. Hvis bruden synes, at det sjoveste i hele verden er at blande kulørte drinks, så kan I også købe forskellige slags alkohol og mixere og så lave drinks-konkurrence. Lav stemmesedler, hvor man skal vurdere hinandens drinks på for eksempel præsentation, udseende og smag. Er bruden mere til pubcrawl, så kan I gå fra bar til bar og lade hende prøve forskellige drinks.

Køb den store polterabend-pakke med masser af sjove spil

I Den Store Polterabendpakke får du 10 sjove spil og lege samt 2 ekstra bonus-gaver til den kommende brud. Der er både ryste sammen-spil til polterabender, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt og flere lege, hvor den kommende brud er i centrum.

Flere af spillene er så uskyldige, at farmor og de helt unge kusiner også kan lege med – og så er der dem, der hurtigt kommer langt under bæltestedet! Glæd jer til en festlig polterabend med masser af gode grin. Køb den her: Den store polterabendpakke

Den store polterabendpakke - til en festlig polterabend

Se alle de festlige cocktail-opskrifter her!

Lou Noire har samlet alle de bedste opskrifter på drinks og cocktails – find dem her:

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Polterabend – ideer til indslag og aktiviteter
Polterabend – hvad skal I spise? »