Polterabend – hvad skal I drikke? Slået op i: Polterabend – Emner: , , ,

Drikkevarer til en polterabend

Hvad skal I drikke til en polterabend? En vigtig del af en polterabend er selvfølgelig også noget at slukke tørsten med! I kan vælge selv at tage drikkevarer med rundt eller købe dem undervejs. Der skal selvfølgelig være en masse af brudens yndlingsdrinks, og drikker hun ikke, eller er hun gravid, så find nogle kulørte alkoholfri drinks til hende.

12 sjove spil og lege til polterabend - Lou Noire - cover

12 sjove spil og lege til polterabend – 69,95 kr.

Der kan også være andre gæster, der foretrækker sodavand frem for alkohol, så husk at finde ud af i forvejen, hvad der skal købes ind. Dagen er lang, så læg også gerne en kaffepause ind om eftermiddagen.

Se også: 12 sjove spil & lege til polterabend

Hvad skal I drikke til en polterabend?

Ellers er det normalt, at der købes champagne eller små skarpe ind til morgenmaden, for eksempel Gammel Dansk. Til frokost kan serveres øl, hvidvin og sodavand, og om aftenen skal der måske rødvin og cocktails på bordet. Hvis bruden synes, at det sjoveste i hele verden er at blande kulørte drinks, så kan I også købe forskellige slags alkohol og mixere og så lave drinks-konkurrence. Lav stemmesedler, hvor man skal vurdere hinandens drinks på for eksempel præsentation, udseende og smag. Er bruden mere til pubcrawl, så kan I gå fra bar til bar og lade hende prøve forskellige drinks.

Se alle de festlige cocktail-opskrifter her!

Lou Noire har samlet alle de bedste opskrifter på de bedste lyserøde drinks og cocktails til polterabend – find dem her: 5 lyserøde drinks

Polterabend - Banner - Lou Noire

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!