Postkort fra Nissen: Hold nissemagien i live hele året! Slået op i: Jul – Emner: , , , , , , ,

Til alle børn, som elsker nissedøren!

Postkort fra Nissen - på besøg hos vennerne - Lou Noire - Cover

Postkort fra Nissen – 49,95 kr.

Julen er en magisk tid for børn, og en af de mest elskede traditioner i mange familier er nissedøren og de små nissebesøg. Men lige så stor er savnet efter den lille nisseven, når julen er forbi, og nissedøren bliver pakket væk! Og hvor tager Nissen egentlig hen efter jul?

I Postkort fra Nissen kan I holde julemagien i live hele året. Med de 12 postkort fra Nissen kan børnene glæde sig til et nyt eventyr hver måned. Nissen rejser rundt og besøger sine venner som Sprællenissen, Skibsnissen, Havenissen og Julenissen, og børnene bliver en del af denne magiske rejse gennem Nissens fortællinger.

En ny magisk nissedør åbnes

Postkortene fra Nissen gør mere end blot at fortælle historier. De inviterer også børnene til selv at digte videre. Når nissedøren på postkortet er fundet, er der masser af plads til, at børnene kan lade deres fantasi flyve.

Hvordan ser Bagernissens lille kran ud, som han bruger til at sætte røde bær på kagerne? Hvad gemmer sig i Slotnissens hemmelige skatkammer? Disse åbne spørgsmål stimulerer børns kreativitet og giver dem mulighed for at skabe deres egne magiske verdener.

Enkelt og sjovt

Jeg har selv været småbørnsmor, og jeg ved godt, at tiden ude i børnefamilierne er knap. Jeg har derfor gjort det så nemt som muligt at komme i mål med projektet, og postkortene tager kun et par minutter at printe, klippe ud og lime sammen.

Skriv børnenes navne og jeres adresse på kortet, læg det i jeres egen postkasse, og lad de små barnehænder åbne postkassen og finde det – det bliver så hyggeligt!

Hvornår skal du sende postkortene?

Postkort fra Nissen - på besøg hos vennerne - Lou Noire - Download og print

Postkort fra Nissen – 49,95 kr.

Historien i Nissens postkort starter lige efter december, når nissedøren er pakket væk. Hver måned vil et nyt postkort lande i jeres postkasse, med det sidste kort i november, lige før Nissen vender tilbage og sætter sin dør op igen. På den måde er en rytme i fortællingen, som børnene kan glæde sig til og følge med i hele året.

Det er en god idé at forberede alle postkortene på forhånd og gemme dem på et sikkert sted. Lav en note i din kalender for hver måned, så du husker at finde postkortet frem og lægge det i postkassen. På postkortene er der forslag til, hvilken måned de skal sendes, men der er ingen specifikke datoer i teksten, så du kan tilpasse det efter jeres eget behov.

Sæt kreativiteten fri med postkort fra Nissen

Postkort fra Nissen bringer glæde og eventyr til børnene, men også en masse kreativ leg. Måske har børnene lyst til selv at sende et postkort tilbage til Nissen og fortælle om, hvad de oplever i sommerferien. Der er også mange timers kreativ tegning i at genskabe de oplevelser, som Nissen fortæller om. Eller måske har I selv fået lyst til at gå i køkkenet og se, om man nu også kan sætte bær på cupcakes med en lille legetøjskran. 🙂

Det er Nissen, der fortæller historierne – men I kan frit digte videre på dem. Har du et barn, som elsker at skrive og fortælle, så er det også oplagt at lave jeres egen bog med nissehistorier. Det bliver simpelthen så hyggeligt!

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!