Pynt op med sjov og anderledes julepynt Slået op i: Jul – Emner: , , , ,

Sjov og festlig julepynt – til juletræet og kontoret

Er du træt af den klassiske julepynt med nisser og julehjerter? Vil du gerne pynte op alligevel, kan du her se noget af det festligste og sjove julepynt, der kan sprede julestemning overalt. Mange af dine vågne timer bliver tilbragt på arbejdet, og du behøver ikke at begrænse dig til kun at pynte op derhjemme. Giv dit eget skrivebord – og også yndlingskollegaen – et ordentligt skud juleglæde med en gang festlig julepynt!

Se også: Den Store Julequiz – for hele familien

Sjov og finurlig julepynt

Julepynt - Skilderhus, Tromme og Svane - Lou Noire - Cover2

Skilderhus, Tromme & Svane – 34,95 kr.

3 skabeloner til julepynt

Den lille garder står vagt om juletræet i sit skilderhus. Trommen hænger klar på grenen til Peter, og den smukke svane gemmer på lidt julegodter.

Julepynten spreder masser af julestemning, så gør klar til juleklippedag eller en hyggelig krea-aften. Her i pakken får du nemlig skabeloner til de fineste stykker julepynt, som du selv kan printe og samle.

De tre skabeloner i pakken er valgt, så de repræsenterer nogle af de symboler, som mange af os forbinder med Danmark – nu som julepynt.

Julepynten spreder masser af julestemning, så gør klar til juleklippedag eller en hyggelig krea-aften. Her i pakken får du nemlig skabeloner til de fineste stykker julepynt, som du selv kan printe og samle. Køb skabelonerne her: Julepynt: Skilderhus, Tromme & Svane – 34,95 kr.

Den lille svævebane

Med den lille svævebane kan du lave det sødeste nisselandskab. Har du små pilfingre i huset, så hæng svævebanen op i sikker højde. Nedenunder kan du lave et hyggeligt nisselandskab med masser af ting, som man gerne må lege med. Pynt julelandskabet med nisser, skibakker og små huse. Læg også gerne et lille spejl, der hurtigt bliver til en sø, når du lægger vat-sne rundt om. 

Der er noget nyt at se på i hver eneste gondol, som alle har forskellige motiver. Imens I sammen beundrer den fine svævebane, kan I også prøve at tælle, hvor mange hunde der egentlig er på vej op på bjerget. Og kan I også finde alle pakkerne? Og rensdyrene? Og hvor mon Julemanden gemmer sig?

Køb den lille svævebane her: En julekalender med den lille svævebane – 39,95 kr.

Skabeloner til lysende julehuse - Lou Noire - Julelandskab DIYSkabeloner til lysende julehuse

Lad de små julehuse lyse op i den mørke tid! Skabelonerne til det fine julelandskab kan hurtigt printes ud på almindeligt papir, og der er til mange timers kreativ underholdning, når skabelonerne skal klippes og skæres ud. Til sidst samles julehusene og kirken og sættes ind i det søde nisselandskab.

I pakken er der skabeloner til: minihuse, kvadratiske huse, højhus, kirketårn og kirkeskib. Kirketårnet måler ca. 15 cm, når det er samlet.

Skabelonerne til julehusene er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. NB! Træer og lyskæde på billedet medfølger ikke.

Køb dem her: Skabeloner til lysende julehuse – 29,95 kr.

Julehusene i Grønland

Har du været i Grønland, så har du sikkert også set de farvestrålende huse, der ligger spredt fra fjorden og hele vejen op ad bjergsiden i både små og store bygder. Med de 24 julehuse kan du nu lave det hyggeligste grønlandske julelandskab, der vil pynte igennem hele december!

Husene bliver til den fineste julekalender, men vil du hellere bare lave et julelandskab, så skær de gule felter ud af vinduerne og klip bunden af. Sæt elpæren fra en lille lyskæde ind i hvert hus og og lade julehusene lyse op i mørket.

Køb det her: Julehusene i Grønland – 39,95 kr.

Spil med i den sjove julequiz – for hele familien!

Det bliver en rigtig hyggelig jul med den sjove julequiz! Den Store Julequiz har masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen? Køb den her: Den Store Julequiz 1 – for hele familien

Banner - Den Store Julequiz 1 - for hele familien

Læs alle de andre artikler om jul...