Pynt op med sjov og anderledes julepynt Kategori: Jul – Tags: , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Sjov og festlig julepynt – til juletræet og kontoret

Er du træt af den klassiske julepynt med nisser og julehjerter? Vil du gerne pynte op alligevel, kan du her se noget af det festligste og sjove julepynt, der kan sprede julestemning overalt. Mange af dine vågne timer bliver tilbragt på arbejdet, og du behøver ikke at begrænse dig til kun at pynte op derhjemme. Giv dit eget skrivebord – og også yndlingskollegaen – et ordenligt skud juleglæde med en gang festlig julepynt!

Her får du inspiration til julepynt uden julemænd og hjerter. Noget er klassisk smukt og andet bare helt skørt:

Sjov og finurlig julepynt – til arbejdet og hjemmet

House Doctor Xmas Car White

Den søde julebil fra House Doctor er en sjov og anderledes form for julepynt, og den vil helt sikkert skabe smil og glæde. Lad den søde bil pynte i vindueskarmen eller på kontoret. Den lille boble, der er på vej med træet, spreder nemlig julestemning alle steder.

Køb den her: House Doctor Xmas Car White

julepynt

House Doctor Xmas Car White – 140,00 kr.

Julekugler fra Pickering’s Gin

Din chef bliver nok ikke vanvittig begejstret, hvis du pynter hele kontoret op med gin-kugler – med mindre du selvfølgelig deler! De 6 farvestrålende julekugler i sættet fra Pickering’s Gin er fyldt med 5 cl god gin. Og næste år kan du fylde kuglerne på ny med din favorit-gin. NB! Husk tonic til skrivebordsskuffen.

Køb den her: Pickering’s Gin Julekugler – 6 x 5 cl

julepynt

Pickering’s Gin Julekugler – 6 x 5 cl – 349,00 kr.

Hoptimist Julekugler – Reindeer

Det søde lille rensdyr fra Hoptimist er kommet op at hænge! Hoptimisten er et dansk design, som har været et kendt hoppende ansigt i over 50 år og originalt udtænkt af Hans Gustav Ehrenreich. Og du kan kun blive i godt humør, når de juleglade rensdyr smiler til dig og bobber op og ned på grangrenen.

Jule-hoptimisterne fås i mange sjove designs, og du kan se dem alle sammen her. Lige her kommer de hvide rensdyr med de brune gevirer i en pakke med 2 stk. Med den lille, sorte rem er de klar til at blive hængt på juletræet, juledekorationen eller på knagerækken.

Køb dem her: Hoptimist Julekugler – Reindeer – 2 stk.

Hoptimist rensdyr

Hoptimist Julekugler – Reindeer – 2 stk. for 199,95 kr.

Potteplanterne på kontoret og især derhjemme skal da også mærke at det er jul! Pynt din julekaktus, julestjerne og julerosen med det søde sæt julepynt til dine planter. I pakken får du 10 små julekugler, en festlig topstjerne samt en mini lametta-guirlande.

Køb det her: Julepynt Til Planter

julepynt

Julepynt til planter – 89,00 kr.

LÆS OGSÅ: Download og print – Glædelig julehjerte!

I alle indgange til alle virksomheder står der hvert år et anonymt juletræ eller to, som ingen rigtig gider at pynte. I bedste fald bliver det til en diskret lyskæde, for ingen skal tro, at I ikke tager tingene seriøst her, især julen! Men hvad er nu det? I nattens mulm og mørke har træet fået besøg af en lille togbane, der kører rundt og rundt med både lys og lyd.

Det skønne juletræstog er lige til at sætte fast på juletræet med de medfølgende klemmer. Toget kører rundt på 8 skinner og kommer med en lille motor. Husk at købe batterier med.

Køb det her: Juletræstog til juletræet

juletog

Juletræstog til juletræet – 449,00 kr.

Læs alle de andre artikler om jul...

« Brændte mandler med kokos
Sådan laver du en hurtig adventskrans »