Pynt op med sjov og anderledes julepynt Slået op i: Jul – Emner: , , , ,

Sjov og festlig julepynt – til juletræet og kontoret

Er du træt af den klassiske julepynt med nisser og julehjerter? Vil du gerne pynte op alligevel, kan du her se noget af det festligste og sjove julepynt, der kan sprede julestemning overalt. Mange af dine vågne timer bliver tilbragt på arbejdet, og du behøver ikke at begrænse dig til kun at pynte op derhjemme. Giv dit eget skrivebord – og også yndlingskollegaen – et ordenligt skud juleglæde med en gang festlig julepynt!

Se også: Den Store Julequiz – for hele familien

Sjov og finurlig julepynt

24 peberkagehuse

Med de 24 peberkagehuse kan du lave det hyggeligste julelandskab, der nok skal vække glæde. Husene er sjove at samle, og der er også både peberkagemænd og -koner, hjerter og juletræ med i udklipshæftet, så du kan lave det fineste julelandskab. Juleæskerne er sød indpakning til en julekalender og kan f.eks. indeholde et af de mange kuponhæfter fra Lou Noire.

Peberkagehusene er samtidig også hyggelig julepynt, som nok skal sprede julestemning! Du kan enten finde en stor troldegren og hænge husene op i eller lave et julelandskab med de medfølgende huse og figurer – og hvad du nu har lyst til at pynte med.

Køb dem her: 24 peberkagehuse – 39,95 kr.

Skabeloner til lysende julehuse - Lou Noire

Skabeloner til lysende julehuse

Lad de små julehuse lyse op i den mørke tid! Skabelonerne til det fine julelandskab kan hurtigt printes ud på almindeligt papir, og der er til mange timers kreativ underholdning, når skabelonerne skal klippes og skæres ud. Til sidst samles julehusene og kirken og sættes ind i det søde nisselandskab.

I pakken er der skabeloner til: minihuse, kvadratiske huse, højhus, kirketårn og kirkeskib. Kirketårnet måler ca. 15 cm, når det er samlet.

Skabelonerne til julehusene er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. NB! Træer og lyskæde på billedet medfølger ikke.

Køb dem her: Skabeloner til lysende julehuse – 29,95 kr.

Julehusene i Grønland

Har du været i Grønland, så har du sikkert også set de farvestrålende huse, der ligger spredt fra fjorden og hele vejen op ad bjergsiden i både små og store bygder. Med de 24 julehuse kan du nu lave det hyggeligste grønlandske julelandskab, der vil pynte igennem hele december!

Husene bliver til den fineste julekalender, men vil du hellere bare lave et julelandskab, så skær de gule felter ud af vinduerne og klip bunden af. Sæt elpæren fra en lille lyskæde ind i hvert hus og og lade julehusene lyse op i mørket.

Køb det her: Julehusene i Grønland – 39,95 kr.

Spil med i den sjove julequiz – for hele familien!

Det bliver en rigtig hyggelig jul med den sjove julequiz! Den Store Julequiz har masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen? Køb den her: Den Store Julequiz – for hele familien

Banner - Den store julequiz for hele familien

Læs alle de andre artikler om jul...