8 romantiske ideer til Valentinsdag Slået op i: Kærlighed – Emner: , , , , ,

Overrask din kæreste på Valentinsdag

Valentinsdag falder altid den 14. februar, og det er den dag, hvor du virkelig gerne må skrue op for romantikken! Valentinsdag er en helt særlig dag, hvor der gerne må ske noget, som I ikke plejer at lave sammen på alle de andre dage.

Men hvad skal du overraske din kæreste med? Det kan være være svært at finde på nye og endnu mere romantiske oplevelser år efter år, så her får du en liste med gode og helt unikke ideer til, hvordan I kan fejre Valentinsdag, og hvor du får givet din kæreste en helt speciel dag, som virkelig vil blive husket.

♥ Se alle de søde kærestegaver til Valentinsdag – klik her! ♥

8 måder du kan overraske din kæreste på til Valentinsdag

Den Store Kærestequiz - Lou Noire - cover

Den Store Kærestequiz – 39,95 kr.

1. Det behøver ikke at være dyrt: Tid og nærhed er den bedste gave, du kan give. Sluk telefonerne og nyd en hel dag uden forstyrrelser. Gå en tur det sted, hvor I mødte hinanden. Inviter din kæreste på en hyggelig vinter-picnic. Sæt en hængelås på en bro og smid nøglen væk som et tegn på, at det skal være jer to for evigt.

2. Lav en kærestequiz. I Den Store Kærestequiz kan I lære hinanden endnu bedre at kende! Her er der masser af romantiske, kærlige og personlige spørgsmål om din kæreste og jeres forhold. Quizzen har 6 kategorier og 30 spørgsmål, og du kan købe den her: Den Store Kærestequiz – 39,95 kr.

3. Tag i spa og få par-masssage: Rundt omkring i landet ligger der en masse skønne wellness-hoteller, hvor I kan tjekke ind og slappe af sammen.

4. Tag på eventyr sammen: Et hotelophold i en fremmed by er benzin på kærlighedens bål. Gå en tur gennem byen, find en drinksbar og få en 5 o’clock-drink, inden I går tilbage mod hotellet for at skifte tøj til den middag, som I sjovt nok aldrig når ud til. Eller hvad med at prøve noget helt nyt: en tur i en luftballon, en vandretur kun med rygsæk og telt eller bare en skøjtetur i frostvejr.

24 søde kærestebreve - Lou Noire - Julekalender til par

24 søde kærestebreve – 39,95 kr.

5. Lav en skattejagt for din kæreste. Skriv små søde beskeder, der fører din forvirrede kæreste rundt i jeres hjem – kun for at opdage, at den allersidste post er inde i sengen, hvor du ligger og venter med en rød sløjfe om maven!

6. Skriv et kærestebrev til hinanden: Tænk tilbage på jeres forhold og send dine tanker til din elskede. Du kan skrive om alle de gode ting, der er sket, hvordan han får dig til at føle, alt det du elsker, eller hvad du ellers bare har lyst til at dele med din kæreste. Luk kærestebrevet med et kys.

Har du svært ved at finde ordene, så kan de søde kærestebreve fra Lou Noire hjælpe dig på vej. Her skal du bare færdiggøre sætningen og lukke kuverten. Kærestebrevene koster kun 39,95 kr., og du kan købe dem her: 24 søde kærestebreve

7. Lær noget ny sammen. Har I en fælles hobby, er det oplagt med et kursus i f.eks. madlavning, franske vine eller lagkager. I kan dog også pakke tasken til den uartige skole og tage et kursus i tantra-sex eller besøge en sexolog, der kan give tips et endnu bedre sexliv.

8. Giv en Valentinsdagsgave, der bliver ved med at give: Forær din kæreste de 24 kærlighedskuponer som en sød, hjemmelavet Valentinsgave. Kærlighedskuponerne indeholder blandt andet små gavekort med teksten:

  • Du må bestemme filmen
  • Jeg laver din livret
  • Jeg taler ikke, mens du ser tv
  • En aftentur under stjernerne

I alt får du 24 romantiske og kærlige kuponer, 4 blanke kuponer samt 1 forside. Kuponerne er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. Køb dem her: 24 Kærlighedskuponer – 39,95 kr.

Lou Noire - Lærligheds-kuponer - Banner

Få flere romantiske ideer her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!