Sådan klarer du dig igennem den kolde, mørke tid Slået op i: Jul – Emner: ,

Efterårsmørke og vinterkulde

Den mørke tid er er over os, dagene bliver kortere, og alt bliver uendelig gråt og trist. Væk er solen, lækre cocktails og pæne mandeben i shorts. Går det udover humøret, er der heldigvis et par gode tricks, der kan hjælpe dig igennem den kolde, mørke tid.

Bestil en ferie

Der er ikke noget, som forventningens glæde, der kan holde humøret oppe. Om det så først er i det spæde forår, du har mulighed for at komme af sted, så hjælper det alligevel at have noget at se frem til. Er der ikke tid til en længere ferietur, så kan det alligevel løfte humøret at komme bare et par dage væk fra hverdagens trummerum. Hos Lou Noire finder du gode anbefalinger til kortere feriemål lige her: Rejser.

Selv om der blot er tale om et par timers køretur, og vejret på destinationen er det samme, så giver feriestemningen en følelse af sommer og frihed. På ferien lever vi på samme måde som under sommerens sol: går mere ud, ser noget nyt og får talt sammen.

Drik noget varmt (gerne med procenter)

Har du en af de dage, hvor vejret og humøret virkelig driller, så inviter gerne en veninde over til “en lille en”. Begrebet dækker over en drink, der kan give varme i hele kroppen, og det kan både være en romtoddy, irsk eller grønlandsk kaffe eller en gang glögg. Det er en stor fejl, at denne pragtfulde drik kun skal indtages én måned om året, for kinderne bliver så dejligt røde!

Drikker du ikke alkohol, har Lou Noire også en masse opskrifter på varm kakao:  Se det store tema om varm kakao her!

Sørg for at få lys nok

Et gammelt husråd, som ikke må glemmes, er at komme udenfor hver dag. Selv om det kan virke uoverskueligt at bevæge sig ud i regn og rusk, er der få ting, der hjælper på humøret og det generelle velbefindende som en rask travetur. Her kan du med god samvittighed også nyde en stor kop varm kakao med ekstra meget flødeskum bagefter. Det har du da fortjent!

Skab fest og glæde

Du kan også gøre det modsatte af, hvad humøret egentlig dikterer. I stedet for at hænge med næbbet og udsætte livet, til det igen bliver forår, så brug vinteren på at gøre en masse gode ting for dig selv. Forær dig selv en ny vinterfrakke, der ikke er sort eller grå. Farver giver liv og humør! Om sommeren er vi mere sociale, men det, vi kan lide at gøre, når det er varmt, giver også liv om vinteren.

Vinteren er også hobbyernes tid, så kom ud og mød nogle nye mennesker. Meld dig til dans eller tag croquis-tegning op – alt, hvad der kan få smilet frem.

Julekalendere - Banner - Lou Noire

Få alle de andre opskrifter på varme vinterdrikke...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!