Sådan laver du en følekasse til Halloween Slået op i: Halloween – Emner: , , , , , , , ,

10 sjove spil og lege til Halloweenfest - Lou Noire - Føleleg til Halloween

Følelegen er bare én af de mange sjove festlege i “10 sjove spil og lege til Halloweenfest”. Klik på billedet for at læse mere!

Lav en følekasse til Halloween!

Føleleg er en rigtig sjov leg til Halloween. Her er der rig mulighed for at fylde følekasserne med ulækre ting, der nok skal få deltagerne i legen til at gyse og hvine af skræk.

Det er nemt at lave en følekasse, og her får du en vejledning, der hjælper dig igennem de forskellige trin i processen. Du får også inspiration til, hvad en ulækker følekasse til Halloween kan indeholde.

Skiltene med ulækre navne og svarkort til resten af legen, som du kan se på billederne, finder du i den store festpakke 10 sjove spil og lege til Halloweenfest. Pakken koster 99,95 kr., og du får også mange andre sjove lege til Halloween med i den store pakke, bl.a. en skattejagt og fortælleterninger til (u)hyggelige spøgelseshistorier.

Se alle de sjove spil og lege til Halloween – klik her!

Hvad skal du bruge til at lave en følekasse?

For at lave en følekasse til Halloween, skal du bruge en kasse eller æske. Det kan sagtens bare være en gammel skotøjsæske, som du pifter lidt op som her på billederne.

Du skal også bruge:

  • Et glas til at måle efter
  • Blyant
  • En lille, skarp kniv
  • Lineal
  • Saks
  • Limstift
  • Papir – både til huller og dekoration

Til følelegen, som følger med i pakken 10 sjove spil og lege til Halloweenfest, skal du i alt bruge otte følekasser. Har du ikke otte æsker, kan du også bare lave én følekasse og så skifte indhold og skiltet ud efter hver runde. Endelig kan du også bare bruge en skål med et viskestykke over.

Sådan laver du en følekasse

Start med at finde et glas, der i omkreds svarer til størrelsen på den hånd, der skal prøve at mærke sig frem til indholdet. Sæt glasset på kassen og tegn omridset til to huller. Skær forsigtigt hullerne ud med en skarp kniv.

Nu skal du have dækket indgangen til hullerne, så det ikke er muligt at se indholdet i kassen. Du kan også gøre dette med stof eller et par gamle handsker, hvor du klipper skafterne af og sætter dem fast på indersiden. Lettest er det dog bare med et stykke almindeligt A4-papir.

Læg papiret op mod bagsiden af hullerne og tegn omridset. Del cirklen i lagkagestykker med en lineal. Klip dem forsigtigt ud. Lim tilsidst papiret fast på bagsiden af hullerne.

Nu mangler du bare at dekorere æsken. På billedet herunder er kanterne fra følelegen i 10 sjove spil og lege til Halloweenfest klippet ud og limet fast. Så er følekassen færdig!

Hvad skal der i en følekasse?

Der kan gemme sig mange sjove ting i de morsomme Halloween-følekasser. På oversigten i midten er der masser af inspiration til, hvad følekassen kan indeholde. I spilpakken 10 sjove spil og lege til Halloweenfest får du også de sjove kort med ulækre navne til følekassen samt et svarark. Husk at printe lige så mange svarark, som der er deltagere i legen. God Halloweenfest!

Halloween Banner Pop-Up - Lou Noire

Læs alle artikler om Halloween