Sjove julespil for hele familien Kategori: Jul – Tags: , , , , , , , ,

Julehygge for børn og voksne!

Saml hele familien omkring de sjove julespil! Her får du masser af inspiration til underholdning til julens fester, hvor både børn og voksne kan være med. Spillene kan bruges til både julefrokost, adventshygge og især til juleaften, hvor tiden indtil juletræet bliver tændt godt kan være lidt lang for børnene.

Her er det godt at kunne samle hele familien omkring et af de hyggelige spil. Du finder både quizzer og finuerlige opgaver – og også et sjovt julebingo, hvor selv de mindste børn kan være med. Alle spillene kommer i en PDF-fil, som du kan downloade med det samme. Bagefter er det lige til at printe ud – og så er I hurtigt klar til de sjove julespil og julelege!

Sjove spil til jul

Den store julekalenderquiz

I Den store julekalenderquiz er der masser af underholdende spørgsmål om alle julekalenderne gennem tiderne – men hvor meget kan du egentlig huske? Og hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Der spilles i 6 kategorier:

  • “Gæt en nisse” – kan du huske navnene på alle julekalendernisserne?
  • “Syng videre…” – syng med på nogle af de mest populære sange fra julekalenderne
  • “Jul for voksne” – om de sjove, skarpe og satiriske julekalenderne for voksne
  • “Jul i en anden verden” – gæt med om alle de nye julekalendere
  • “Da mor var barn” – om de dejlige julekalendere fra 1970’erne og 1980’erne
  • “Først & Størst” – gæt med om seertal og de allerførste julekalendere

Køb quizzen her: Den Store Julekalenderquiz – for hele familien – 39,95 kr.

Julebingo i byen – et sjov skattejagt

Julebingo er en sjov juleleg for hele familien, hvor det gælder om at være den første til at finde alle tingene på bingopladen. Både børn og voksne kan være med i det underholdende spil – men hvem får først julebingo?

Julebingo er et underholdende indslag på turen til julemarkedet eller på juleshoppingturen – og oplagt til en børnevenlig julefrokost. Vil I hellere spille bingo derhjemme i varmen, er der også spillebrikker med i pakken, så I kan spille en gang julebingo med opråber.

Køb bingospillet her: Julebingo i byen – 29,95 kr.

Den Store Julequiz – for hele familien

Både børn og voksne vil hygge sig med Den Store Julequiz – for hele familien! Her er der masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Der spilles i 6 kategorier: “Glade jul, dejlige jul”, “Julemandens Værksted”,”Drillenissen flytter ind”,”Til julebal i nisseland”, “Juleguf og søde sager” og “Den store indkøbsliste”.

Køb julequizzen her: Den Store Julequiz – for hele familien – 39,95 kr.

Den Store Julepakke

I Den Store Julepakke er der hyggelig underholdning for børn i hele julemåneden. I den lange ventetid fra 1. december, og indtil juletræet bliver tændt, er der nemlig masser af plads til sjove spil, som kan hjælpe med at få tiden til at gå indtil juleaften.

Print spillene ude til en børnevenlig julefrokost eller lav en eller flere julelege i den lange ventetid fra julemorgen, og indtil juletræet bliver tændt. I de 24 julespil skal der læses baglæns, krydses ting af på bingo-gåturen og julepusles. Der er ord, der skal findes, og quizzer der skal gættes. Det bliver en hyggelig jul med Den Store Julepakke!

Køb julepakken her: Den Store Julepakke – 59,95 kr.

Se flere sjove juleaktiviteter for børn og voksne her: Julespil og julelege

Banner - Den store julequiz for hele familien

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Gode ideer til en sjov nytårsaften for børn
Pakkekalender til mor, bedstemor og svigermor – 77 gode ideer »