Sjove julespil for hele familien Slået op i: Jul – Emner: , , , , , , , ,

Julepakke 1 - til hele familien - Lou Noire - Cover

Julepakke 1 til hele familien – spar 25%1

Julehygge for børn og voksne!

Saml hele familien omkring de sjove julespil! Her får du masser af inspiration til underholdning til julens fester, hvor både børn og voksne kan være med. Spillene kan bruges til både julefrokost, adventshygge og især til juleaften, hvor tiden, indtil juletræet bliver tændt, godt kan være lidt lang for børnene.

Her er det hyggeligt at kunne samle hele familien omkring et af de hyggelige spil. Du finder både quizzer og finurlige opgaver – og også et sjovt julebingo, hvor selv de mindste børn kan være med. Alle spillene kommer i en PDF-fil, som du kan downloade med det samme. Bagefter er det lige til at printe ud – og så er I hurtigt klar til de sjove julespil og julelege!

Sjove julespil for alle

Den store julekalenderquiz – for hele familien

Den Store Quiz Om Julekalendere har masser af sjove spørgsmål om alle de tv-julekalendere, som vi kender og elsker. I quizzen skal der dystes om nogle af de mest populære julekalendere gennem tiden – så hvor meget kan du egentlig huske? Og hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Julekalenderquizzen er en morsom leg for både børn og voksne til julens mange fester. Der spilles i 6 kategorier: “Tid & Sted”, “Gæt en nisse”, “Syng videre…”, “Bop-Bop-Bop”, “Skurken er løs” og “To & To”.

Læs mere om quizzen her: Den Store Quiz Om Julekalendere – 39,95 kr.

Julebingo i byen – et sjov skattejagt

Julebingo er en sjov juleleg for hele familien, hvor det gælder om at være den første til at finde alle tingene på bingopladen. Både børn og voksne kan være med i det underholdende spil – men hvem får først julebingo?

Julebingo er et underholdende indslag på turen til julemarkedet eller på juleshoppingturen – og oplagt til en børnevenlig julefrokost. Vil I hellere spille bingo derhjemme i varmen, er der også spillebrikker med i pakken, så I kan spille en gang julebingo med opråber.

Køb bingospillet her: Julebingo i byen – 29,95 kr.

Den Store Julequiz – for hele familien

Både børn og voksne vil hygge sig med Den Store Julequiz – for hele familien! Her er der masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Der spilles i 6 kategorier: “Glade jul, dejlige jul”, “Julemandens Værksted”,”Drillenissen flytter ind”,”Til julebal i nisseland”, “Juleguf og søde sager” og “Den store indkøbsliste”.

Køb julequizzen her: Den Store Julequiz – for hele familien – 39,95 kr.

8 sjove julespil for hele familien

De sjove julespil er skøn underholdning for både børn og voksne til julens fester. Nogle af spillene får pulsen helt op, og andre kan man sidde og hygge med, imens juleslikfadet går rundt.

Skal I holde julefest med børn i forskellige aldre, er der mange spil i pakken, som samtidig vil kunne underholde både teenagere og børnehavebørn. I julepakken er der nemlig også spil for de mindste børn, som kan tegne øjenene på en snemand eller mime et rensdyr. For de større børn og de voksne er der både en Musikquiz og en hyggelig julequiz.

Køb julepakken her: 8 sjove julespil for hele familien

Se flere sjove juleaktiviteter for børn og voksne her: Julespil og julelege

Banner - Den store julequiz for hele familien

Læs alle de andre artikler om jul...