Sjove samtalekort til en festlig aften Slået op i: Fest – Emner: , , , , , , , , , , , ,

Gode ideer til sjov en glad aften

De sjove samtalekort er en morsom festleg, der giver en forrygende stemning! Find ud af alt det, du stadig ikke ved om dine bedste venner eller brug spillene som ryste sammen-aktiviteter til en venindeaften, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt – endnu!

De sjove samtalekort sætter gang i festen og skaber en hyggelig stemning, hvor I lærer hinanden endnu bedre at kende. Grin af og med hinanden og glæd jer til en festlig aften med masser af gode grin!

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte spil i Lou Noires lille shop. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt kort og spil i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir, og så er I klar til en sjov aften med masser af gode grin.

En sjov leg til fest: Samtalekort

Samtalekort stiller alle de spørgsmål, du ikke vidste, du havde. Det er en sjov leg til festen, hvor I på skift svarer på spørgsmål om jer selv eller de andre gæster. Læg de 100 spørgsmål i en krukke eller lille æske og træk et spørgsmål hver. Her kan du få svar på alt det, du aldrig har turdet at spørge om!

Samtalekort til fødselsdag - cover

Samtalekort til fødselsdag – 39,95 kr.

Et sjovt indslag til fødselsdag

De sjove samtalekort er festlig underholdning til en fødselsdag og passer både til fødselsdagsbarnet og den store, runde dag. Med de sjove, tankevækkende og nogle gange direkte pinlige spørgsmål kan gæsterne til fødselsdagsfesten lære fødselaren endnu bedre at kende.

Er det dig, der skal holde fødselsdag, og mangler du en sjov festleg? Så print samtalekortene ud og læg et spørgsmål under gæsternes tallerkener.

Samtalekortene er en sjov icebreaker, der hurtigt skal få gang i samtalen – og alle de sjove historier om fødselaren!

Læs mere her: Samtalekort til fødselsdag

Samtalekort til nytårsaften - cover

Samtalekort til nytårsaften – 39,95 kr.

Sig pænt farvel til året der gik

Glæd jer til en nytårsaften fyldt med sjove, hjertevarme og personlige historier om det gamle år og dét, der venter. Lad æsken med spørgsmål gå rundt og træk et kort hver.

Det bliver helt sikkert en nytårsaften med masser af eftertanke, refleksion og gode minder!

Spørgsmålene på de 100 samtalekort giver en morsom og hyggelig stemning til nytårsfesten og kan spilles af alle. Kortene er også en dejlig gave til værtinden på årets sidste dag.

Læs mere her: Samtalekort til nytårsaften

Cover - Samtalekort til polterabend

Samtalekort til polterabend – 39,95 kr.

En festlig leg til polterabend

Glæd jer til en polterabend med sjove og personlige historier om bruden, bridezillaer og polterabender, der gik helt galt. Alle, undtagen bruden, trækker et spørgsmål og giver på skift et bud på svaret. Bruden må selvfølgelig gerne svare med! Der er også blanke kort i pakken, hvis I finder på flere gode spørgsmål om bruden.

De 60 spørgsmål om bruden, polterabend og bryllup er fyldt med masser af kærlighed og små, uskyldige drillerier. For hvad er egentlig det pinligste, den kommende brud nogensinde har gjort? Der er også lagt op til at gætte på, hvordan brudekjolen ser ud og fortælle masser af sjove historier. Download, print og spil med det samme! Læs mere her: Samtalekort til polterabend

Sjove spil og lege til fest - Banner - Lou Noire

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!