Sjove spil og lege til en venindeaften Slået op i: Venindeaften – Emner: , , , , , , , , , , ,

Gode ideer til sjov en glad aften med veninderne

Mangler du ideer til sjove lege til en venindeaften? Her får du masser af inspiration til underholdning, der giver en forrygende, festlig venindeaften! Find ud af alt det, du stadig ikke ved om dine bedste veninder eller brug spillene som ryste sammen-aktiviteter til en venindeaften, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt – endnu!

Grin og og med hinanden og glæd jer til en festlig venindehygge med masser af gode grin! Tilsæt gerne masser af lyserøde cocktails for ekstra morskab!

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte spil i Lou Noires lille shop. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt kort og spil i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir, og så er I klar til en forrygende venindeaften med masser af gode grin.

Lou Noire - Penis-bingo - Cover

Penis-Bingo – 39,95 kr.

Sjove spil og lege til venindeaften

Penis-bingo

Penis har fundet en masse fjollede hatte frem og taget selfies – kun så I kan spille Penis-Bingo! Så tag hatten af for Penis og gør klar til det sjove bingospil, hvor det som altid gælder om at få hele pladen fuld. Alle kan være med i det underholdende spil – men hvem får først PENIS?

Pakken indeholder 10 forskellige bingoplader, 44 spillebrikker til opråberen og en vejledning.

Køb det her: Penis-bingo

Samtalekort til venindeaften - Lou Noire - VenindehyggeLær dine veninder endnu bedre at kende!

Gør jeres venindeaften til et dejligt minde med de sjove samtalekort! Kan du huske venindebogen fra barndommen, hvor du skulle svare på en masse spørgsmål om dig selv? Nu er venindebogen blevet til et underholdende spil, hvor I kan lære hinanden endnu bedre at kende.

I pakken er der 100 samtalekort med sjove, personlige og tankevækkende spørgsmål samt 20 blanke kort, så der er plads til at finde på endnu flere spørgsmål. Kom samtalekortene i en krukke og lad den gå bordet rundt. Nu er I klar til en masse gode historier, hvor I lærer hinanden endnu bedre at kende.

Så er I klar til at grine? Og måske fælde en lille sympati-tåre? Find de sjove samtalekort her: Samtalekort til venindeaften

7 sjove spil til venindeaften - Lou Noire - Cover

7 sjove spil til venindeaften – 39,95 kr.

7 sjove spil og festlege til venindeaften

De små sjove spil og lege skal nok gøre jeres venindeaften festlig! Kender I ikke hinanden så godt (endnu), så start aftenen med en gang “Dametaske-bingo”. Der skal nok komme gang i festen og de høje grin, når dametaskerne indholdt bliver vendt ud på bordet i jagten på genstande, der giver en BINGO!

Skal der gang i de lyserøde cocktails, så spil et af de sjove drikkespil. I “Modedille-bingo” gælder det for eksempel om IKKE at vinde! Har du både haft trompetbukser, benvarmere og vatskuldre er du godt på vej til at få fuld plade. Slut aftenen af med en sjov skattejagt i byen: Hvem tør mest?

Tag kortene med i tasken til venindeaften, til julefrokosten eller på en sjov tur i byen! De sjove spil og festlege til venindeaften koster 29,95 kr. – find dem her: 7 sjove spil til venindeaften

Sjove spil og lege til venindeaften - Lou Noire - Banner

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!