Sjove spil og lege til en venindeaften Kategori: Fest – Tags: , , , , , , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Gode ideer til sjov en glad aften med veninderne

Mangler du ideer til sjove lege til en venindeaften? Her får du masser af inspiration til underholdning, der giver en forrygende, festlig venindeaften! Find ud af alt det, du stadig ikke ved om dine bedste veninder eller brug spillene som ryste sammen-aktiviteter til en venindeaften, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt – endnu!

Grin og og med hinanden og glæd jer til en festlig venindeaften med masser af gode grin! Tilsæt gerne masser af lyserøde cocktails for ekstra morskab!

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte spil i Lou Noires lille shop. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt kort og spil i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på kraftigt papir, og så er I klar til en forrygende venindeaften med masser af gode grin.

Sjove spil og lege til venindeaften

Lær dine veninder endnu bedre at kende!

Gør jeres venindeaften til et dejligt minde med de sjove samtalekort! Kan du huske venindebogen fra barndommen, hvor du skulle svare på en masse spørgsmål om dig selv? Nu er venindebogen blevet til et underholdende spil, hvor I kan lære hinanden endnu bedre at kende. Find de sjove samtalekort her: Samtalekort til venindeaften

Samtalekort til venindeaften

5 sjove spil og festlege til venindeaften

De små sjove spil og lege skal nok gøre jeres venindeaften festlig! Kender I ikke hinanden så godt (endnu), så start aftenen med en gang “Dametaske-bingo”. Der skal nok komme gang i festen og de høje grin, når dametaskerne indholdt bliver vendt ud på bordet i jagten på genstande, der giver en BINGO!

Skal der gang i de lyserøde cocktails, så spil et af de sjove drikkespil. I “Modedille-bingo” gælder det for eksempel om IKKE at vinde! Har du både haft trompetbukser, benvarmere og vatskuldre er du godt på vej til at få fuld plade. Slut aftenen af med en sjov skattejagt i byen: Hvem tør mest?

Tag kortene med i tasken til venindeaften, til julefrokosten eller på en sjov tur i byen! De sjove spil og festlege til venindeaften koster 29,95 kr. – find dem her: Venindeaften – bingo, sjove spil og lege

Spil det sjove drukspil!

Egészségedre, Sláinte og Na zdrowie! Kan I drikke som de lokale verden rundt? Ellers kan I lære det her i det sjove drikkespil! Skål-spillet ligner et almindeligt huskespil, men her skal der også skåles på det rigtige sprog, når der er fundet et stik.

Et sjovt spil til en festlig aften med veninderne, i fredagsbaren eller på baren! Download, print og spil med det samme. Køb det her: Skål verden rundt på 40 sprog

Skål verden rundt på 40 sprog

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

« Pak et lille rejseapotek til ferien
Den bedste opskrift på Bloody Mary »