Sjove spil og lege til nytårsaften! Slået op i: Nytår – Emner: , , , , , ,

Sjove spil og lege til nytår

Det er nytårsaften, maden er spist, og der er stadigvæk tre timer, indtil klokken slår tolv, og det nye år starter. Hvad skal I lige finde på? I skal da selvfølgelig spille et sjovt spil! Et sjovt spil eller en underholdende leg sætter gang i festen til nytårsaften. Sig pænt farvel til det gamle år og grin jer ind i det nye.

Sjove spil og nytårslege

Lou Noire - Den Kæmpestore Nytårsquiz - Cover

Den Kæmpestore Nytårsquiz – 49,95 kr.

Den Kæmpestore Nytårsquiz

I den store nytårsquiz er der masser af underholdende spørgsmål om nytåret og alle de traditioner, der hører til – både vores egne og også i resten af verden. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Der spilles i 6 kategorier:

  • “Vær velkommen, Herrens år” – nytårets sange
  • “Nytår verden rundt” – sjove nytårstraditioner i andre lande
  • “Nytårsløjer, gak og spas” – gæt, hvad billedet viser
  • “Det store nytårstaffel” – nytårsmad
  • “Årets bedste” – holdkonkurrencer
  • “Traditioner og tømmermænd” – nytårsskikke

Quizzen indeholder 6 forskellige kategorier, 30 spørgsmål om nytåret og alle traditionerne samt spillevejledning og svarark. Spillet er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud.

Læs mere om nytårsquizzen her: Den Kæmpestore Nytårsquiz

Lou Noire - Den Store Nytårspakke - Cover

Den Store Nytårspakke – 99,95 kr.

Den Store Nytårspakke

Glæd jer til en nytårsaften fyldt med sjove spil og festlige lege. Der er både quizzer og konkurrencer og også mulighed for at tage ordentlig afsked med det gamle år. Alle kan være med til at quizze, gætte og grine i de sjove spil, som nok skal sætte gang i lattermusklerne! Husk kuglepenne til alle og masser af præmier – så er I klar!

Den Store Nytårspakke indeholder 15 sjove spil og festlege til årets sidste dag. Spillene er designet i filtypen PDF og er til at downloade og printe ud. Klip spillene ud og læg dem som pynt på nytårsbordet eller under hver tallerken. Så er I klar til et forrygende, festligt nytår med masser af gode grin. Tilsæt gerne rigeligt med nytårsbobler for ekstra morskab!

Læs mere om spillene her: Den Store Nytårspakke

Samtalekort til nytårsaften - cover

Samtalekort til nytårsaften – 39,95 kr.

Samtalekort til nytårsaften

Glæd jer til en nytårsaften fyldt med sjove, hjertevarme og personlige historier om det gamle år og dét, der venter. Lad æsken med spørgsmål gå rundt og træk et kort hver.

Det bliver helt sikkert en nytårsaften med masser af eftertanke, refleksion og gode minder!

Spørgsmålene på de 100 samtalekort giver en morsom og hyggelig stemning til nytårsfesten og kan spilles af alle. Kortene er også en dejlig gave til værtinden på årets sidste dag.

Læs mere om samtalekortene her: Samtalekort til nytårsaften

Træk en lykkekage!

Hvad mon der sker i det nye år? Lad de festlige lykkekager give dig et lille hint om, hvad der er i vente – eller måske et bare et klogt ord med på vejen.

Spådommene i lykkekagerne her skal nok sætte gang i lattermusklerne, for der er både kærlige råd og også lige en ekstra tand med grovfilen! Lykkekagerne findes i flere forskellige versioner, og herunder er vist Lykkekager til nytår – blå, Lykkekager til nytår – sort og Sarkastiske Lykkekager – alle til 29,95 kr.

Hvordan gør du?

Du kan læse mere om de enkelte spil ved at klikke på links og billeder. Når du har bestilt og betalt, får du tilsendt spillet i en PDF-fil, som du downloader. Alt er nu lige til at printe ud på almindeligt A4-papir, og så er I klar til en forrygende, festlig nytårsaften!

Banner - Nytår - Lou Noire

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!