Smagfulde gaveideer til te-elskeren Slået op i: Jul – Emner: , ,

Gode gaveideer til en, der elsker te

Hvad giver man te-elskeren, der bare elsker te – og som konsekvent spørger efter teen, når der er inviteret til kaffe? Hende, som bare må have sin daglige kandefuld af den dampende drik? Og hvad kan man give til en, der holder af te – udover te? Her kommer en lille liste med gode gaveideer til te-elskeren!

Gode gaveideer til te-elskeren

Tekande og tevarmer

En smuk tekande vil altid vække jubel hos te-elskeren. Det kan være en retro tekande i keramik eller en termokande, der er dedikeret til te – og hvor der aldrig nogensinde må komme kaffe i! Vælger du at give en tekande uden termoeffekt, så lad den få følgeskab af en smuk tevarmer.

Teæg eller tesi

En enkelt tesi er aldrig nok, hvis du spørger te-elskeren. Der skal jo også være en tesi eller et teæg til gæsterne, så alle kan vælge den te, de lige har lyst til – uden at skulle dele med de andre.

Tekrus eller tekop

Der er få ting, der er bedre end en kop kop te efter en langs arbejdsdag, og det er at kunne indtage den i en smuk kop. Er te-elskeren til den klassiske engelske Afternoon Tea, så forær hende et sæt med smukke te-kopper og underkopper.

Citronskivepresser

Skal det være rigtig fint og klassisk, så mangler hun helt sikkert en citronpresser, der kan presse en enkelt skive. Så er hun fri for at få citronsaft på fingrene.

Tedåser til te-elskeren

Er hun en ægte tedrikker, drikker hun selvfølgelig ikke posete. Derfor har hun brug for smukke te-dåser – og gerne mange af dem, som hun kan skifte imellem, alt efter hvilket tehumør, hun nu lige er i.

Spil med i den sjove julequiz – for hele familien!

Det bliver en rigtig hyggelig jul med den sjove julequiz! Den Store Julequiz har masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen? Køb den her: Den Store Julequiz 1 – for hele familien

Banner - Den Store Julequiz 1 - for hele familien

Læs alle de andre artikler om jul...