Søde æsker til julekalenderen Slået op i: Jul – Emner: , , , , , , ,

24 juleæsker til pakkekalender

Skal du i gang med en hjemmelavet julekalender, og mangler du nogle små juleæsker til at gemme alle de fine gaver i? De 24 æsker og poser er sjove at samle, og det er lige noget for dig, der elsker at klippeklistre til jul. Her får du den sødeste indpakning til en julekalender, og juleæskerne kan f.eks. indeholde et af de mange kuponhæfter fra Lou Noire.

Fås i 5 forskellige farver!

De 24 juleæsker fås i 5 forskellige farver: sort, grøn, blå, rød og lyserød. Der er noget for enhver smag, om du er til det julerøde eller det helt klassiske i en stilfuld sort og hvid. Klik på din yndlingsfarve herunder for at komme hen til julekalenderen!

Alle designs koster 39,95 kr. stykket – og du får som altid 10% på din næste ordre, når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Lou Noire! Det gør du lige her: Tilmeld dig Nyhedsbrevet fra Lou Noire!

Hvad får du?

I hvert sæt er der 24 bokse i 6 forskellige størrelser (5 æsker og 1 pose), som du kan fylde med små gaver og søde beskeder. Æskerne er holdt i et stilrent design og nummereret fra 1-24. De julede æsker er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. BEMÆRK: Juleæskerne kommer uden indhold. Den festlige glimmersnor på billedet er købt i Søstrene Grene.

Sådan gør du

Æskerne kommer i en PDF-fil, som du modtager i din email-indbakke. Udskriv filen i farver på almindeligt A4-kopipapir, klip æskerne ud og fold dem ved at følge den grundige vejledning. Fyld æskerne med små gaver, inden du til sidst binder et lille gavebånd omkring.

Er det nemmere med en færdig julekalender?

Hvis tiden pludselig løber fra dig, er der også mange spændende julekalendere, som allerede er klar til at blive foræret væk, og som kan vække lige så stor glæde. Se alle de sjove julekalendere her: Se alle de søde julekalendere fra Lou Noire – klik her!

Julekalendere - Banner - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om jul...