Festlege: 7 spil og festlege til en sjov aften Slået op i: Fest – Emner: , , , ,

Sjove festlege til en aften med veninderne

En aften med veninderne kalder på masser af lyserøde cocktails og sjove festlege. De små spil og lege er både en sjov icebreaker til middage, hvor alle måske ikke kender hinanden lige godt eller bare sjov venindehygge til en festlig aften! Her kommer 7 sjove festlege, der ikke kræver de store forberedelser, og hvor alle kan være med!

7 sjove spil og festlege

Kender du en sang, der starter med… ?

I den sjove leg gælder det om at være god til at huske – og synge! Alle deltagere udstyres med kuglepen og papir. De har nu 2 minutter til at komme på så mange sange som muligt, der starter med det samme ord. Det kan for eksempel være: Jeg, What, Kom, I’m, Der, The, En, Du, Der, Vi osv.

Den, der har fundet flest sange, er vinderen.

7 sjove spil til venindeaften - Lou Noire - Cover

7 sjove spil til venindeaften – 39,95 kr.

Dametaske-bingo

Kender I ikke hinanden så godt (endnu), så start aftenen med en gang “Dametaske-bingo”. Der skal nok komme gang i festen og de høje grin, når dametaskerne indholdt bliver vendt ud på bordet i jagten på genstande, der giver en BINGO!

I pakken med festlige spil er der 5 sjove spil og lege til venindeaftenen. I “Modedille-bingo” gælder det for eksempel om IKKE at vinde! Har du både haft trompetbukser, benvarmere og vatskuldre er du godt på vej til at få fuld plade. Slut aftenen af med en sjov skattejagt i byen: Hvem tør mest?

Tag kortene med i tasken til venindeaften, til julefrokosten eller på en sjov tur i byen! De sjove spil og festlege til venindeaften koster 29,95 kr. – find dem her: 7 sjove spil til venindeaften

Hvem er jeg?

Gæsterne deler sig i to hold. Efter tur skiftes en af deltagerne til at vælge en kendt karakter, som de andre fra det pågældende hold skal gætte. Det kan for eksempel være en skuespiller, sanger, tv-kendis etc.

Lad den, der har valgt et navn skrive det ned på et stykke papir, så de andre deltagere ikke kan se det. Nu skal gæsten – uden at bruge ord – få de andre på holdet til at gætte, hvem personen er. Det hold, der får flest rigtige, vinder spillet.

Fang en snack

En skål med chips, peanuts eller osterejer går på omgang rundt om bordet, hvor alle gæster er udstyret med et sæt pinde. Hver deltager har nu tre forsøg til at fange en snack – og det er sværere, end man skulle tro. Du må spise alle de snacks, du kan fange!

Huskespil

Et huskespil er en sjov måde at teste, om dine gæster er ved at blive gamle og grå. For hvem kan huske mest? I en kurv samler du 20 forskellige ting. Det må gerne være ting, der symboliserer nogle minder, I har sammen,for eksempel en studenterhue, et festivalarmbånd, et sjippetorv osv. Det kan være frække eller decideret ulækre ting, gerne bare alt hvad der kan få jer til at grine!

Gæsterne har nu et par minutter til at kigge i kurven. Bagefter dækkes kurven med et klæde, og nu gælder det om at huske, hvad der lå i kurven! Giv hver deltager en kuglepen og pair og sæt uret på to minutter. Nu skal gæsterne skrive så mange ting ned fra kurven, som de kan huske. Vinderen er den, der kan huske flest ting.

To sandheder og en løgn

Gæsterne deles ind i hold, så der er max. tre deltagere på hvert. Efter en del hvisken og tisken besluttes det, hvem der skal fortælle en løgnehistorie. De to andre skal fortælle en sand historie om sig selv fra det virkelige liv. De andre hold skal nu gætte, hvem der lyver og hvem, der taler sandt. Vinderholdet er det hold, der gætter flest rigtige.

Sjove spil og lege til venindeaften - Lou Noire - Banner

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!