Varm kakao med kokos: Hot Bounty Beach Kategori: Jul, Livsstil – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Lav en varm kakao med smag af Bounty

Hot Bounty Beach tager dig med ud på den varme palmestrand – også på en kold vinterdag. Den varme kakao har fået et pift med et skud espresso og så en gang kokossirup. Og den dekadente kakao er lige præcis så lækker, som den lyder!

Se alle de andre opskrifter på varmende vinterdrikke – klik her!

Hvilken kakao skal du bruge til Hot Bounty Beach?

Brug en god kakao med masser af smag – og vælg gerne en kakao af god kvalitet. NORU har lavet det, de selv kalder for Verdens bedste kakao, og det har de ret i! Kakao-blandingen smager præcis, som en varm kakao skal smage. Kakaoen fås også i en mindre pose med 700 gram til 67,00 kr. – men du kan lige så godt købe den store pose med det samme. Det her er en kakao, du kommer til at elske.

Køb den her: Verdens bedste kakao fra NORU

kakao

Verdens bedste kakao fra NORU – 150,00 kr. for 2 kilo

Hos Noru finder du et endnu større udvalg af varm kakao i mange spændende varianter. Dem kan du læse om her: 5 slags varm kakao, du skal prøve!

is-chai

Sådan laver du en Hot Bounty Beach

Find et stort glas eller en kop med plads til mindst 4 dl. Den varme bounty-kakao ser især flot ud i et stort glas, hvor du kan se alle lagene, for eksempel et Granity Drikkeglas fra Barlife.

bounty

Marie Brizard Sirup de Noix de Coco Kokossirup

Ingredienser

  • 2 spsk kakao-pulver
  • 1½ dl kogende vand
  • 1 espresso eller 0,25 dl stærk kaffe (din kakao bliver bedst med espresso)
  • 1-2 cl kokossirup – alt efter hvor vild du er med kokos
  • 2 dl varmt mælkeskum
  • Flødeskum
  • Kakaodrys
  • Karamelsauce
  • Kokosmel til drys

På billedet: Marie Brizard Sirup de Noix de Coco Kokossirup fra Barelife – 99,00 kr. Køb den her.

Sådan gør du

  1. Kom kakao-pulveret i et højt glas og tilsæt kogende vand.
  2. Rør godt til alle klumper er væk.
  3. Tilsæt et skud espresso samt kokossirup.
  4. Tilsæt det varme mælkeskum.
  5. Pynt med flødeskum, kakaodrys, karamelsauce og kokos.

kakao-duster

Motta Kakao-duster, 4 forskellige mønstre fra KitchenOne – 200,00 kr. Køb den her.

Et par tips til at få den bedste varme kakao

Du kan sagtens lave varm kakao på ren mælk, men det bliver hurtigt vammelt. Brug i stedet for halvt vand og halvt mælk. Vælger du at lave kakao på den cremede mandelmælk eller anden plantemælk, så vær opmærksom på, at meget kakaopulver indeholder mælkeprotein eller spor af mælk.

Hvis du gerne vil have en fyldig og syndig varm kakao, som den du får på caféerne, skal du anskaffe dig en mælkeskummer. Det er dén, der giver det cremede mælkeskum i den varme kakao. Vær opmærksom på, at det ikke er nok med en håndskummer, der bare pisker mælken, den skal også kunne varme den samtidig.

Latte mælkeskummer fra Gastroback – 699,00 kr. Køb den hos Barlife.

NB! Alle priser var gældende den dag, artiklen blev skrevet. Klik venligst på linket for at få den opdaterede pris.

Få alle de andre opskrifter på varme vinterdrikke...

« Varm kakao med pebermynte: Peppermint Hot Chocolate
Lyserød varm kakao: Pink Fluffy Unicorn »