Varm kakao med kokos: Hot Bounty Beach Slået op i: Kaffe & kage – Emner: Kakao, Kokos, Varm kakao, Varme drikke, Vinter
Lav en varm kakao med smag af Bounty
Hot Bounty Beach tager dig med ud på den varme palmestrand – også på en kold vinterdag. Den varme kakao har fået et pift med et skud espresso og så en gang kokossirup. Og den dekadente kakao er lige præcis så lækker, som den lyder!
Se alle de andre opskrifter på varmende vinterdrikke – klik her!
Ingredienser
- 2 spsk kakao-pulver
- 1½ dl kogende vand
- 1 espresso eller 0,25 dl stærk kaffe (din kakao bliver bedst med espresso)
- 1-2 cl kokossirup – alt efter hvor vild du er med kokos
- 2 dl varmt mælkeskum
- Flødeskum
- Kakaodrys
- Karamelsauce
- Kokosmel til drys
Sådan gør du
- Kom kakao-pulveret i et højt glas og tilsæt kogende vand.
- Rør godt til alle klumper er væk.
- Tilsæt et skud espresso samt kokossirup.
- Tilsæt det varme mælkeskum.
- Pynt med flødeskum, kakaodrys, karamelsauce og kokos.
Et par tips til at få den bedste varme kakao
Du kan sagtens lave varm kakao på ren mælk, men det bliver hurtigt vammelt. Brug i stedet for halvt vand og halvt mælk. Vælger du at lave kakao på den cremede mandelmælk eller anden plantemælk, så vær opmærksom på, at meget kakaopulver indeholder mælkeprotein eller spor af mælk.
Hvis du gerne vil have en fyldig og syndig varm kakao, som den du får på caféerne, skal du anskaffe dig en mælkeskummer. Det er dén, der giver det cremede mælkeskum i den varme kakao. Vær opmærksom på, at det ikke er nok med en håndskummer, der bare pisker mælken, den skal også kunne varme den samtidig.
Få flere gode ideer til fester og gæster her...