Varm kakao med pebermynte: Peppermint Hot Chocolate Slået op i: Kaffe & kage – Emner: , , , ,

Lav en julet varm kakao med smag af pebermynte

Lav en rigtig julekakao med pebermynte og den søde sukkerstok! Den klassiske varme kakao har her fået et tvist af pebermynte og ser festlig ud med sin fine Candy Cane og de små skumfiduser. Inviter gæsterne over på en Peppermint Hot Chocolate, som de aldrig har smagt den før – eller forkæl dig selv på en kold vinterdag med en kop varm kakao.

Se alle de andre opskrifter på varmende vinterdrikke – klik her!

Ingredienser

  • 2 spsk kakao-pulver
  • 1½ dl kogende vand
  • 1-2 cl pebermyntesirup – alt efter hvor vild du er med smagen
  • 2 dl varmt mælkeskum
  • Evt. flødeskum
  • Marshmallows eller små skumfiduser
  • Candy Cane / sukkerstok

Sådan gør du

  1. Kom kakao-pulveret i et højt glas og tilsæt kogende vand.
  2. Rør godt til alle klumper er væk.
  3. Tilsæt pebermyntesirup og rør godt.
  4. Tilsæt det varme mælkeskum.
  5. Pynt evt. med flødeskum, skumfiduser og lidt knuste sukkerstokke.
  6. Sæt en sukkerstok i den varme kakao som prikken over i’et!

Et par tips til at få den bedste varme kakao

Du kan sagtens lave varm kakao på ren mælk, men det bliver hurtigt vammelt. Brug i stedet for halvt vand og halvt mælk. Vælger du at lave kakao på den cremede mandelmælk eller anden plantemælk, så vær opmærksom på, at meget kakaopulver indeholder mælkeprotein eller spor af mælk.

Hvis du gerne vil have en fyldig og syndig varm kakao, som den du får på caféerne, skal du anskaffe dig en mælkeskummer. Det er dén, der giver det cremede mælkeskum i den varme kakao. Vær opmærksom på, at det ikke er nok med en håndskummer, der bare pisker mælken, den skal også kunne varme den samtidig.

Banner - Quiz og festlege - Lou Noire

Få flere gode ideer til fester og gæster her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!