Varm kakao med pebermynte: Peppermint Hot Chocolate Kategori: Jul, Livsstil – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Lav en julet varm kakao med smag af pebermynte

Lav en rigtig julekakao med pebermynte og den søde sukkerstok! Den klassiske varme kakao har her fået et tvist af pebermynte og ser festlig ud med sin fine Candy Cane og de små skumfiduser. Inviter gæsterne over på en Peppermint Hot Chocolate, som de aldrig har smagt den før – eller forkæl dig selv på en kold vinterdag med en kop varm kakao.

Se alle de andre opskrifter på varmende vinterdrikke – klik her!

Hvilken kakao skal du bruge til Peppermint Hot Chocolate?

Brug en god kakao med masser af smag – og vælg gerne en kakao af god kvalitet. NORU har lavet det, de selv kalder for Verdens bedste kakao, og det har de ret i! Kakao-blandingen smager præcis, som en varm kakao skal smage. Kakaoen fås også i en mindre pose med 700 gram til 67,00 kr. – men du kan lige så godt købe den store pose med det samme. Det her er en kakao, du kommer til at elske.

Køb den her: Verdens bedste kakao fra NORU

kakao

Verdens bedste kakao fra NORU – 150,00 kr. for 2 kilo

Hos Noru finder du et endnu større udvalg af varm kakao i mange spændende varianter. Dem kan du læse om her: 5 slags varm kakao, du skal prøve!

is-chai

Sådan laver du en Peppermint Hot Chocolate

Find et stort glas eller en kop med plads til mindst 4 dl. Den varme kakao med den dekorative sukkerstok ser især flot ud i en rigtig julekop, der her har fået en varm sweater på! Køb det her: Julekrus fra Temashop

jule krus kop

Julekrus fra Temashop – 99,00 kr.

Ingredienser

Pebermynte kakao

Monin Menthe Verte Green Mint Pebermyntesirup

På billedet: Monin Menthe Verte Green Mint Pebermyntesirup fra Barlife – 99,00 kr. Køb den her.

Sådan gør du

  1. Kom kakao-pulveret i et højt glas og tilsæt kogende vand.
  2. Rør godt til alle klumper er væk.
  3. Tilsæt pebermyntesirup og rør godt.
  4. Tilsæt det varme mælkeskum.
  5. Pynt evt. med flødeskum, skumfiduser og lidt knuste sukkerstokke.
  6. Sæt en sukkerstok i den varme kakao som prikken over i’et!

Et par tips til at få den bedste varme kakao

Du kan sagtens lave varm kakao på ren mælk, men det bliver hurtigt vammelt. Brug i stedet for halvt vand og halvt mælk. Vælger du at lave kakao på den cremede mandelmælk eller anden plantemælk, så vær opmærksom på, at meget kakaopulver indeholder mælkeprotein eller spor af mælk.

Hvis du gerne vil have en fyldig og syndig varm kakao, som den du får på caféerne, skal du anskaffe dig en mælkeskummer. Det er dén, der giver det cremede mælkeskum i den varme kakao. Vær opmærksom på, at det ikke er nok med en håndskummer, der bare pisker mælken, den skal også kunne varme den samtidig.

Latte mælkeskummer fra Gastroback – 699,00 kr. Køb den her hos Barlife.

NB! Alle priser var gældende den dag, artiklen blev skrevet. Klik venligst på linket for at få den opdaterede pris.

Få alle de andre opskrifter på varme vinterdrikke...

« Varm kakao med alkohol: Candy Cane Tipsy Chocolate
Varm kakao med kokos: Hot Bounty Beach »