5 søde og betænksomme værtindegaver Slået op i: Fest – Emner: , , , , , ,

Værtindegaver – en sød og betænksom gestus

Værtindegaver er en sød tanke, en lille tak til hende, der har inviteret til fest. Ikke alle er dog vilde med at få den sædvanlige buket blomster. Nogle har allergi og kommer til at nyse i det samme, blomsterne bliver sat i en vase. Andre vil helst ikke have den fristelse indenfor dørene, som en æske chokolade jo er. Men hvad skal du så finde på? Her får du derfor idéer til 5 værtindegaver, der alle kan vække glæde længe efter den hyggelige aften. Flere af dem kan endda købes i sidste øjeblik.

Læs også: Gaveideer til Mors Dag – i sidste øjeblik

Samtalekort til venindeaftenen

Gør jeres venindeaften til et dejligt minde med de sjove samtalekort! Kan du huske venindebogen fra barndommen, hvor du skulle svare på sjove spørgsmål om dig selv? Nu er venindebogen blevet til et underholdende spil, hvor I kan lære hinanden endnu bedre at kende. Pris: 39,95 kr. Find de sjove samtalekort her: Samtalekort til venindeaften

Samtalekort til venindeaften

En morsom bog

Er værtinden en læsehest, så er det altid et hit med en ny bog, som hun endnu ikke har læst. Jagten på Drømmemanden er en sjov dating-roman, der kan læses af både singler og kvinder i forhold. I den medrivende fortælling er læseren selv heltinden, der skal finde kærligheden.

Her gælder det om at vælge rigtigt blandt de endeløse dates og lige så talrige akavede samtaler. Følg tallene igennem labyrinten og se, hvad der sker. Men pas på: I Datinghelvedet vrimler det med utro mænd og mænd der ikke vil noget seriøst, så alle valg skal træffes med omtanke, inden Drømmemanden kan findes. Pris: 69,95 kr. Find den her: Jagten på Drømmemanden

Banner - Jagten på Drømmemanden - Lou Noire - 69,95

En sød og praktisk indflyttergave

Skal du finde på en værtindegave til en indflytterfest, så giv et kuponhæfte, som gør stor gavn hos de nye beboere i lang tid fremover. Når man står der midt i alt flytterodet, er det nemlig skønt med en hjælpende hånd!

De to kuponhæfter, Tillykke med det nye hus! og Tillykke med den nye lejlighed!, er en sjov og utraditionel indflyttergave. Her kan du give en tiltrængt og hjælpende hånd i form af små gavekort, der for eksempel kan indløses til “Hjælp til flytningen”, “1 time med boremaskine” eller “1 x Varm aftensmad”. Begge kuponhæfter er designet i PDF og kan downloades med det samme. Find noget almindeligt A4-papir og tænd printeren – så har du en sød og betænksom indflyttergave.

Find kuponhæfterne her: Tillykke med det nye hus! og Tillykke med den nye lejlighed!

En spritusprøve

En af de værtindegaver, som med garanti aldrig bliver glemt igen, er det sjove drikkespil, Skål verden rundt på 40 sprog. Egészségedre, Sláinte og Skál er ordet for skål på forskellige sprog – men hvilke? Nu kan du lære at sige skål som en lokal med det sjove drikkespil.

Skål-spillet ligner et almindeligt huskespil, men her skal der også skåles på det rigtige sprog, når der er fundet et stik. Et sjovt spil til en festlig aften, der kan downloads med det samme. Find det her: Skål verden rundt på 40 sprog

Skål verden rundt på 40 sprog

Et kuponhæfte til dejlige veninder

Kuponhæfte til veninden er en skøn værtindegave, som kan laves i sidste øjeblik. Det er den perfekte gave, som bliver ved med at give!

Print kuponerne ud og klip så mange ud, så du har lyst til at forkæle værtinden med. Lav et lille hul i kuponerne og bind dem sammen med et stykke silkebånd til et fint, lille kuponhæfte.

Giv hende for eksempel en biograftur, pandekager eller en gang brunch og bobler. Har du noget særligt, du gerne vil forære hende, så skriv det på en af de blanke kuponer og læg den ved. Pris: 29,95 kr.

Du får 24 kuponer samt en forside. Find kuponhæftet her: Kuponhæfte til veninden

Kuponhæfte til veninden - Instagram

Kuponhæfte til veninden – 29,95 kr.

Se flere gode gaveideer her...

Besøg Lou Noires lille shop! Se alle de sjove spil og kuponhæfter her...

« Broderi på Instagram med provokerende budskaber
Vælger du altid den samme type mænd? »