5 søde og betænksomme værtindegaver Slået op i: Fest – Emner: , , , , , ,

Værtindegaver – en sød og betænksom gestus

Værtindegaver er en sød tanke, en lille tak til hende, der har inviteret til fest. Ikke alle er dog vilde med at få den sædvanlige buket blomster. Nogle har allergi og kommer til at nyse i det samme, blomsterne bliver sat i en vase. Andre vil helst ikke have den fristelse indenfor dørene, som en æske chokolade jo er. Men hvad skal du så finde på? Her får du derfor idéer til 5 værtindegaver, der alle kan vække glæde længe efter den hyggelige aften. Alle kan endda købes i sidste øjeblik.

10 sjove spil og festlege til venindeaften - Lou Noire - Cover

10 sjove spil og festlege til venindeaften – klik på billedet for læse mere!

Læs også: Gaveideer til Mors Dag – i sidste øjeblik

10 sjove spil og festlege til venindeaften

De 10 sjove spil er fantastisk underholdning til en skør og skøn aften med veninderne. Spillene kan f.eks. bruges til en aften, hvor det er alt, alt for lang tid siden, I sidst har set hinanden. Pakken indeholder alt, hvad I skal bruge af underholdning til en sjov aften med masser af cocktails og latter. Der er både musikquiz, ØL-lympiade og en skattejagt, som I også kan spille, hvis I skal videre ud i byen.

Alle kan være med til at quizze, gætte og grine i de sjove spil, som nok skal sætte gang i lattermusklerne. Husk kuglepenne til alle og masser af præmier – så er I klar! Spil og festlege er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. Pris 49,95 kr. Læs mere her: 10 sjove spil og festlege til venindeaften

Samtalekort til venindeaften - Lou Noire - Venindehygge

Samtalekort til venindeaften – 39,95 kr.

Samtalekort til venindeaftenen

Gør jeres venindeaften til et dejligt minde med de sjove samtalekort! Kan du huske venindebogen fra barndommen, hvor du skulle svare på sjove spørgsmål om dig selv? Nu er venindebogen blevet til et underholdende spil, hvor I kan lære hinanden endnu bedre at kende. Pris: 39,95 kr. Find de sjove samtalekort her: Samtalekort til venindeaften

En sød og praktisk indflyttergave

Skal du finde på en værtindegave til en indflytterfest, så giv et kuponhæfte, som gør stor gavn hos de nye beboere i lang tid fremover. Når man står der midt i alt flytterodet, er det nemlig skønt med en hjælpende hånd!

De to kuponhæfter, Tillykke med det nye hus! og Tillykke med den nye lejlighed!, er en sjov og utraditionel indflyttergave. Her kan du give en tiltrængt og hjælpende hånd i form af små gavekort, der for eksempel kan indløses til “Hjælp til flytningen”, “1 time med boremaskine” eller “1 x Varm aftensmad”. Begge kuponhæfter er designet i PDF og kan downloades med det samme. Find noget almindeligt A4-papir og tænd printeren – så har du en sød og betænksom indflyttergave.

Find kuponhæfterne her: Tillykke med det nye hus! og Tillykke med den nye lejlighed!

En sjov quiz

Den Store Quiz om Slik - Lou Noire - cover

Den Store Quiz om Slik – 39,95 kr.

Her får I chancen for at vise, at I ved alt om det, der forsøder livet og sætter kulør på tilværelsen: SLIK! Så fyld slikskålene og tag hul på den sjove quiz, der kilder den søde tand.

Her er der masser af spørgsmål om tidens mest populære bland selv-slik, chokoladebarer og retroslik fra barndommen. Men hvem ved mest om slik og kan kalde sig selv Den Store Slik-Ekspert?

Der spilles i 6 kategorier:

  • “I poser & æsker”
  • “Slik på hjernen”
  • “Slik i former”
  • “Bar’ chokolade”
  • “Retroslik & snolder”
  • “Bland selv-slik”

Spillet er lavet til alle os, der stadig kan huske, at man kunne blande slikposer, med stykker til 5, 10 og 25 øre. Læs mere om quizzen her: Den store quiz om slik

Kuponhæfte til veninden - Instagram

Kuponhæfte til veninden – 29,95 kr.

Et kuponhæfte til dejlige veninder

Kuponhæfte til veninden er en skøn værtindegave, som kan laves i sidste øjeblik. Det er den perfekte gave, som bliver ved med at give!

Print kuponerne ud og klip så mange ud, så du har lyst til at forkæle værtinden med. Lav et lille hul i kuponerne og bind dem sammen med et stykke silkebånd til et fint, lille kuponhæfte.

Giv hende for eksempel en biograftur, pandekager eller en gang brunch og bobler. Har du noget særligt, du gerne vil forære hende, så skriv det på en af de blanke kuponer og læg den ved. Pris: 29,95 kr.

Du får 24 kuponer samt en forside. Find kuponhæftet her: Kuponhæfte til veninden

Banner - Quiz og festlege - Lou Noire

Se flere gode gaveideer her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!