Alkoholfri drinks og cocktails Slået op i: Drinks – Emner: , , , , ,

4 dejlige alkoholfri drinks og cocktails

Den Store Venindeaften-pakke - Lou Noire

Den Store Venindeaften-pakke – klik her!

Alkoholfri drinks kan også give et brag af en fest! Er du gravid, skal du køre hjem eller har du bare ikke lyst til at drikke alkohol, så skal du stadig ikke snydes for festlige, skønne og alkoholfri drinks med masser af pynt og paraplyer!

Mocktails, alkoholfri drinks, bliver mere og mere populære, og det med god grund! De tider er forbi, hvor man blev udskammet for at stå med en cola eller en lunken alkoholfri øl. Vi er mange, der fester lige godt, om det er med eller uden alkohol, og det er blevet okay at sige, at du bare ikke har lyst til at være mere småplimmelim, end du i forvejen er skabt.

Selv om du ikke drikker alkohol, er kæmpestore paraplydrinks med flamingoer og giraffer stadigvæk noget, der skaber en festlig stemning. Her får du 4 skønne alkoholfri drinks og cocktails, som bringer dig fuldstændig ædru igennem natten.

Se også: Den Store Venindeaften-pakke

4 alkoholfri drinks og cocktails

Ginger Colada

Ginger Colada

Ginger Colada er en perfekt cocktail til dig, der er gravid, skal køre bil eller bare ikke drikker. Hvis du elsker smagen af Piña Colada, men foretrækker den uden alkohol, så får du den nemme opskrift her.

Ginger Colada er med sin smag af kokos og ingefær en dejlig afslutning som dessert efter en middag, eller når du skal drømme dig væk til sydens sol.

Find opskriften på Ginger Colada her: Ginger Colada

Herbie Hass

Alkoholfri Herbie HassHerbie Hass er en alkoholfri variant af den populære Gin Hass, men med alkoholfri gin. Hvad enten du er gravid, skal køre bil eller bare ikke drikker alkohol, så vil du elske denne forfriskende drink!

Den søde smag af mango står i skarp kontrast til den bitre lemon-sodavand, og drinken er helt perfekt til en sommeraften eller til at slukke tørsten efter en sjov tur på dansegulvet!

Få den nemme opskrift her: Herbie Hass

Den bedste opskrift på iste

is-teIste er en dejlig sommerdrink på terrassen eller til havefesten. Er du ikke vild med den syntetiske smag af fersken, så er det nemt at lave hjemmelavet iste. Det sværeste er at vælge den rigtige te, men når først du er i gang, så sørg for at lave rigeligt – det kan sagtens holde sig et par dage på køl.

Iste serveret i de flotte drinkskrukker som på billedet er også et flot indslag til havefesten, gerne i flere forskellige smage. Men først skal der laves noget, du kan komme i beholderen, så her får du den bedste opskrift på iste: Iste

Virgin Mojito

Virgin Mojito sommerdrinksDet kan sagtens blive et brag af en fest, selv om der ikke er alkohol involveret! Er du gravid, skal køre bil eller drikker du bare ikke alkohol, så vil du elske denne forfriskende drink!

Den friske smag af mynte og lime er der stadigvæk, men alkoholen er her skiftet ud med en sød rom-sirup, som giver en skøn kontrast til det friske og syrlige.

Her får du den lækre opskrift på en alkoholfri Mojito: Virgin Mojito

Se alle de andre alkoholfri drinks og cocktails her!

Sjove spil og lege til venindeaften - Lou Noire - Banner

Se flere opskrifter på drinks og cocktails her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!