Den bedste opskrift på saltmandler Slået op i: Fest – Emner: , , , ,

En let og lækker opskrift på saltmandler

Leder du efter en hurtig og nemt opskrift på saltmandler? Til en aften, hvor veninderne kommer på besøg, vil de lune og knasende saltmandler vække stor jubel. De tager kun et kort øjeblik at tilberede, men det store spørgsmål er, om I kan lade dem være, til de er kølet af! Her får du opskriften!

LÆS OGSÅ: Sjove festlege til en skæg aften!

Hvordan laver du saltmandler?

200 g mandler
2 dl. vand vand
3 spsk. fint salt

Sådan gør du

1. Opvarm ovnen til 150 grader.

2. Kog vandet op i en stegepande og tilsæt saltet. Skru ned for blusset og rør til saltet er opløst. Kom mandlerne i vandet og rør i dem, til vandet er fordampet.

3. Fordel nu mandlerne på en plade med bagepapir. Sæt dem midt i ovnen og rist dem ca. 10-15 minutter, til de er blevet hvide på overfladen. Vend dem 2-3 gange undervejs.

4. Lad saltmandlerne køle helt af på en bagerist med bagepapir, inden de serveres.

Du kan sagtens gemme overskydende saltmandler i et glas med tætsluttende låg – men chancen for at de alle bliver spist er ret stor. Lav derfor gerne en dobbelt eller trippelportion!

Lyserøde drinks og cocktails til festen

I skal selvfølgelig også have lækre drinks og cocktails, der kan slukke tørsten efter de salte mandler. Hos Lou Noire finder du nemme opskrifter på drinks og cocktails, og så er det ellers bare med at komme i gang med at shake cocktails!

Hvorfor ikke gå all in på lyserødt og kun servere lyserøde drinks? Prøv for eksempel en Pink Daiquiri, den en Strawberry Mojito eller en Cosmopolitan? Er der nogen i selskabet, der ikke drikker, finder du lækre opskrifter på alkoholfri drinks og cocktails lige her!

Sjove spil og lege til venindeaften - Lou Noire - Banner

Se flere opskrifter på drinks og cocktails her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!