En sjov quiz til festen – se dem her! Slået op i: Fest – Emner: , , , , , , ,

Underholdning til festen – print og spil med det samme!

Sæt gang i festen med en sjov quiz – til nytårsaften, jul, påske, babyshower eller polterabend! Både børn og fulde folk kan være med til at gætte i de sjove quizzer – for her gælder det også om at vide noget om alt det, der ikke står i et leksikon.

Du kan lynhurtigt gøre klar til en af de sjove quizzer, for de kan alle downloades og printes med det samme. Læs mere om de sjove spil ved at klikke på billeder og links. Og husk! Der kommer hele tiden nye quizzer til!

Underholdning til små og store fester!

Den store quiz til polterabend - Lou Noire - cover

Den store quiz til polterabend – 49,95 kr.

Den store quiz til polterabend

I den sjove polterabendquiz er der masser af underholdende spørgsmål om bruden og gommen – og alt hvad der ellers hører til brylluppet! Hvilket hold får flest point og vinder quizzen? Husk præmier!

Den Store Quiz til Polterabend har masser af sjove spørgsmål, som passer til alle brudetyper. Der spilles i 6 kategorier: “Elsker dig for evigt!”, “Bruden starter”, “Blåt, lånt, gammelt, nyt”, “Den yndige brud”, “En sang om kærlighed” og “Gommen i runde tal”. Der er lagt op til sjove svar fra bruden, masser af sang og en festlig stemning!

Quizzen er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. Køb den her: Den store quiz til polterabend

En quiz til årets højtider

Både til påskefrokost, den alt for lange julemåned og til nytårsaften er små spil og sjove lege altid et hit – også en af de sjove quizzer! Køb dem her: Den Store PåskequizDen Store Julequiz og Den Kæmpestore Nytårsquiz.

Det store quiz-show til konfirmation

Drop talen eller sangen – for hvorfor ikke fejre konfirmanden med en festlig quiz? I de to quizzer til konfirmation er der masser af underholdende spørgsmål om konfirmanden – og alt hvad der ellers hører til en konfirmation! Hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Det Store Quiz-Show til Konfirmation har masser af sjove spørgsmål, som passer til alle konfirmander. Der spilles i 6 kategorier: “Konfirmanden i runde tal”, “Glad for Gud”, “Pinlige historier!!!”, “Kan du huske…”, “Ind i de voksnes rækker” og “LIKE! LIKE!  LIKE! “. Der er lagt op til sjove svar, masser af historier om konfirmanden og en hyggelig stemning!

Køb dem her: Det Store Quiz-Show til Konfirmation – pink og Det Store Quiz-Show til Konfirmation – blå

Løs den sjove rebus-quiz!

Hvilket hold kan knække de sjove musikgåder? I quizzen skal du ikke bare vide noget om musik – du skal også kunne løse den festlige rebus. Der spilles i 6 kategorier:

  • Gul: Udenlandske bands
  • Lilla: Classic rock
  • Blå: Mandlige sangere
  • Grøn: Danske bands
  • Sort: Heavy metal
  • Rød: Kvindelige sangerinder

Og gåderne kan være svære at knække! Nogle gange skal tegningerne tages helt bogstaveligt, andre gange er det lyden af ordet, der kan hjælpe med at finde frem til det rigtige svar. Så er I klar til at gætte med i den sjove musikquiz?

Find quizzen her: Musik-quiz – gæt den sjove rebus! – 39,95 kr.

Den Store Fødselsdags-quiz

Den store fødselsdags-quiz - Lou Noire - cover

Den store fødselsdags-quiz – 39,95 kr.

Det bliver en festlig fødselsdag med det sjove quizshow! Her er der masser af underholdende, personlige og tankevækkende spørgsmål om festens hovedperson. Men hvem ved mest om fødselaren – og hvilket hold får flest point og vinder quizzen?

Den Store Fødselsdags-Quiz har masser af sjove spørgsmål og passer til både mænd og kvinder, fra teenagere til voksne. Der spilles i 6 kategorier: “Ældre eller yngre?”, “2 korte & 1 langt”, “Pinlige historier”, “Fødselaren i runde tal”, “Barndommens gade” og “5 favoritter”. Der er lagt op til sjove svar, masser af historier om fødselaren og en festlig stemning!

Quizzen er designet i PDF og er lige til at downloade og printe ud. Køb den her: Den store fødselsdags-quiz

Sjove spil og lege til fest - Banner - Lou Noire

Få flere gode ideer til fester her...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!