Gode ideer til en hjemmelavet pakkekalender Slået op i: Jul – Emner: , , , , , , , ,

Giv et kuponhæfte i julekalenderen

Mangler du inspiration til en hjemmelavet pakkekalender? En personlig pakkekalender vækker altid glæde, men det kan være svært at finde på 24 små gaver. Her får du en helt unik ide til indholdet af en hjemmelavet pakkekalender, der er lige præcis så personligt og betænksomt, som gaverne i en julekalender skal være.

Alle kuponhæfterne her er lige til at downloade og printe med det samme. De søde og sjove kuponhæfter fra Lou Noire består alle af minimum 24 kuponer, så de også kan bruges som kalendergaver. Her kan du læse om nogle af dem, men uanset hvilken en du vælger, bliver det helt sikkert en julekalender, der vil blive husket, længe efter julepynten er pakket væk. Vil du se alle de andre kuponhæfter, så klik her.

24 kærligheds-kuponer

Forær din kæreste de 24 kærligheds-kuponer som en sød overraskelse, til fødselsdagen eller som en julekalender. Eller giv en enkelt kærligheds-kupon på en dag, hvor din elskede trænger til ekstra forkælelse. I pakken er der 24 små, kærlige gavekort, blandt andet med teksten:

– Du må bestemme filmen
– Jeg laver din livret
– Jeg taler ikke, mens du ser tv
– En aftentur under stjernerne

Har modtageren et særligt ønske, kan du udfylde en af de blanke kuponer og lægge den ved. Læs mere om kuponhæftet her: 24 Kærligheds-kuponer – 39,95 kr.

Lou Noire - Kærligheds-kuponer - BannerEt kuponhæfte til søde børn

Kender du nogle børn, der skal forkæles lidt ekstra? Kuponhæfterne til søde drenge og piger her er en sjov gaveide til søde børn, fyldt med små gaver og masser af dejlige ting, I kan lave sammen! Giv f.eks. “Vi bager en kage sammen”, “En ekstra godnathistorie” eller “En filmaften med popcorn”. Er der noget særligt, du gerne vil glæde barnet med, finder du nederst også blanke kuponer, som du selv kan udfylde og komme i pakkekalenderen.

De to kuponhæfter kan hurtigt nisses om til en sjov og hjemmelavet pakkekalender, der passer til børn i alderen 5-12 år. Læs mere om kuponhæfterne her: Et kuponhæfte til søde drenge og Et kuponhæfte til søde piger

Et kuponhæfte til dejlige veninder

Kuponhæfte til veninden er en hyggelig julekalender til hende veninden, der virkelig har fortjent det! Download og print kuponerne, klip dem ud og lav en sød og fin pakkekalender. Giv hende for eksempel en biograftur, pandekager eller en gang brunch og bobler. Har du noget særligt, du gerne vil forære hende, så skriv det på en af de blanke kuponer og læg den ved.

Du får 24 kuponer samt en forside. Find kuponhæftet her: Kuponhæfte til veninden

Kuponhæfte til veninden - Instagram

Kuponhæfte til veninden – 29,95 kr.

Til Verdens Bedste Bedstemor og Verdens Bedste Bedstefar!

Verdens Bedste Bedstemor og Bedstefar skal selvfølgelig også have Verdens Bedste Pakkekalender! Det får de med de to kuponhæfter her, der er fyldt med nogle af alle de ting, bedsteforældre bliver glade for. Giv f.eks. “En tegning til køleskabet”, “Et stort bjørnekram” eller “Fortæl en historie fra gamle dage”.

De små gavekort er en personlig gave fra børn til voksne, med masser af sjove ting I kan lave sammen. Er der noget andet, du ved, de rigtig godt kan lide, er der også blanke kuponer med i pakken. En sød og hjemmelavet gaveide, der passer godt som en hjemmelavet gave fra både drenge og piger i alderen 5-12 år.

Læs mere om kuponhæfterne her: Til Verdens Bedste Bedstemor og Til Verdens Bedste Bedstefar

24 æsker til julekalender

Mangler du fin og festlig indpakning til en julekalender, så finder du dem også lige her! Se f.eks.: 24 juleæsker – røde med snefnug, En julekalender med 24 æsker – sort/hvid eller En julekalender med 24 æsker – lyserød/hvid. Du kan se flere gode ideer til indpakning af pakkekalenderen her: Smukke ideer til indpakning af pakkekalender

Leder du efter færdige julekalendere?

Hvis tiden pludselig løber fra dig, er der også mange spændende julekalendere, som allerede er klar til at blive foræret væk, og som kan vække lige så stor glæde. Leder du efter færdige pakkekalendere, både de frække og dem, der kan spises, så se alle indlæg om pakkekalendere og julekalendere her: Alle artikler om pakkekalendere og julekalendere – klik her!

Julekalendere - Banner - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om jul...