Søde juleideer: Hjemmelavede julekalendere til børn Slået op i: Jul – Emner: , , , , ,

Gør det selv-julekalendere til børn

Hjemmelavede julekalendere vækker altid glæde! Vil du gerne glæde et lille nissebarn med en hjemmelavet julekalender, så får du her 3 forskellige kalendere og masser af gode ideer til indpakning af pakkekalender og hjemmelavede julekalendere!

3 hjemmelavede julekalendere til børn

24 nissebreve til nissedøren

Den lille nisse bor inde bag nissedøren og spreder jule-stemning igennem hele december. Foran døren lander der hver dag et af de 24 nissebreve, fyldt med små, sjove aktiviteter, som I kan hygge jer med at lave sammen. Nissebrevene er lavet til de mindre børn fra 2-3 år og op til 6-7 år.

Aalle 24 aktiviteter tager allerhøjst 5-10 minutter hver dag. Nissebrevene er en komplet julekalender, men har I masser af tid, kan aktiviteterne udvides i det uendelige, ligesom der også er gjort plads til at improvisere.

Køb den her: 24 nissebreve til nissedøren

24 peberkagehuse

Med de 24 peberkagehuse kan du lave det hyggeligste julelandskab, der nok skal vække glæde. Husene er sjove at samle, og der er også både peberkagemænd og -koner, hjerter og juletræ med i udklipshæftet, så du kan lave det fineste julelandskab.

Peberkagehusene er samtidig også hyggelig julepynt, som nok skal sprede julestemning! Du kan enten finde en stor troldegren og hænge husene op i eller lave et julelandskab med de medfølgende huse og figurer – og hvad du nu har lyst til at pynte med.

Køb dem her: 24 peberkagehuse – 39,95 kr.

En julekalender i små æsker

De festlige æsker med små snefnug er svære at stå for! Fyld dem med slik, små søde beskeder eller gavekort. Æskerne, som måler ca. 5 x 5 cm, kan downloades og printes med det samme. De skal bare lige klippes ud og samles med lidt lim. Her det nemt at pakke ind, for på alle æsker er tallene fra 1-24 fortrykt. Du behøver derfor ikke også at skrive dato på de små, julede bokse.

Køb dem her: 24 juleæsker – røde med snefnug

Få inspiration til indholdet

Kender du nogen små julenisser, der skal forkæles lidt ekstra til jul? Kuponhæftet til små, søde nissebørn er fyldt med noget af det, børn elsker at lave i december – og masser af julestemning! Der er sjove aktiviteter til hele julemåneden og også masser af hygge til juledagene, hvor der er tid til at hygge med julefilm og morgenmad på sengen.

Giv for eksempel “Vi bager julesmåkager”, “Vi læser en julehistorie” eller “Vi tager på juleshopping”. Er der noget særligt, du gerne vil glæde nissebarnet med, får du også blanke kuponer med, som du selv kan udfylde og sætte i kuponhæftet.

Kuponhæftet til små julenisser er lige til at downloade og printe ud. En sjov og personlig decembergave, som passer til både piger og drenge i alderen 4-12 år. Du kan læse mere om det her: Et kuponhæfte til små julenisser

Vil du se alle de andre julekalendere fra Lou Noire, så klik her.

Spil med i den sjove julequiz – for hele familien!

Det bliver en rigtig hyggelig jul med den sjove julequiz! Den Store Julequiz har masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen? Køb den her: Den Store Julequiz 1 – for hele familien

Banner - Den Store Julequiz 1 - for hele familien

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!