Søde juleideer: Hjemmelavede julekalendere til børn Kategori: Jul – Tags: , , ,

Gør det selv-julekalendere til børn

Hjemmelavede julekalendere vækker altid glæde! Vil du gerne glæde et lille nissebarn med en hjemmelavet julekalender, så får du her 3 forskellige kalendere, hvor du selv kan bestemme indholdet. Alle julekalendere har 24 æsker eller kuverter, som kan fyldes med gaver eller små gavekort.

Her får du her en masse gode ideer til indpakning af pakkekalender og hjemmelavede julekalendere!

3 hjemmelavede julekalendere til børn

Julemandens Postkasse

De 24 postkasseformede kuverter kan gemme på mange dejlige overraskelser! Måske er der 24 breve fra Julemanden, legetøj eller et lille stykke slik. Og julekalenderen er allerede nummereret, så alt hvad du skal gøre er at finde på 24 små gaver.

Køb den her: En julekalender med Julemandens Postkasse

En julekalender i små æsker

De festlige bolchestribede æsker er svære at stå for! Fyld dem med slik, små søde beskeder eller gavekort. Æskerne, som måler ca. 5 x 5 cm, kan downloades og printes med det samme. De skal bare lige klippes ud og samles med lidt lim. Her det nemt at pakke ind, for på alle æsker er tallene fra 1-24 fortrykt. Du behøver derfor ikke også at skrive dato på de små, julede bokse.

Køb dem her: 24 juleæsker – med røde & hvide striber

24 juletræer til pakkekalender

De 24 søde juletræer kan gemme på mange dejlige overraskelser! Og pakkekalenderen er allerede nummereret, så alt hvad du skal gøre er at finde 24 små gaver og samle juletræerne. Lad de 24 juletræer pynte i et snelandskab eller dekorér dem med guldstjerner i toppen og små perler – eller rigeligt med glimmer!

Køb dem her: 24 juletræer til en julekalender

Få inspiration til indholdet

Kender du nogen små julenisser, der skal forkæles lidt ekstra til jul? Kuponhæftet til små, søde nissebørn er fyldt med noget af det, børn elsker at lave i december – og masser af julestemning! Der er sjove aktiviteter til hele julemåneden og også masser af hygge til juledagene, hvor der er tid til at hygge med julefilm og morgenmad på sengen.

Giv for eksempel “Vi bager julesmåkager”, “Vi læser en julehistorie” eller “Vi tager på juleshopping”. Er der noget særligt, du gerne vil glæde nissebarnet med, får du også blanke kuponer med, som du selv kan udfylde og sætte i kuponhæftet.

Kuponhæftet til små julenisser er lige til at downloade og printe ud. En sjov og personlig decembergave, som passer til både piger og drenge i alderen 4-12 år. Du kan læse mere om det her: Et kuponhæfte til små julenisser

Vil du se alle de andre julekalendere fra Lou Noire, så klik her.

Læs alle de andre artikler om jul...

« Gode ideer til en gave i sidste øjeblik
En julekalender til dig, der hader jul »