Julekalendere til den kreative kvinde – med strik, perler, nål og tråd Kategori: Jul, Shopping – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks, læs mere her*

Julekalendere til hende, der elsker at sy, hækle og strikke

Årets julekalendere er allerede i handelen, og har du en veninde, søster eller mor, der elsker små og store kreative projekter, vil hun helt sikkert blive glad for disse skønne julekalendere, der får gang i strikkepinde, perler, nål og tråd.

Her får du de bedste hobby-julekalendere her, hvor alle kalendere især er udvalgt for deres skønne motiver, som kan pynte op i juletiden og for de mange timers håndarbejde, du finder bag lågerne.

LÆS OGSÅ: Julekalendere til kvinder

Hemline Julekalender med Sytilbehør

De 24 låger i julekalenderen fra Hemline indeholder forskelligt sytilbehør, perfekt til både nybegyndere og øvede, der elsker håndarbejde. På bagsiden af lågen kan du hver dag læse en beskrivelse af dagens kreative gave. Hver låge er i øvrigt udformet, så den efterfølgende kan klippes ud og benyttes som små til og fra-kort.

Køb den her: Hemline Julekalender med Sytilbehør

Hemline Julekalender med Sytilbehør – 289,00 kr.

Se også det store udvalg af garn og strikkepinde på Rito.dk

Mangler du ekstra strømpegarn eller nye strikkepinde, finder du et stort udvalg på Rito.dk – og også økologisk garn! Se det store udvalg her: Garn fra Rito

LÆS OGSÅ: 5 skønne regnfrakker, der får dig i godt humør – og en lille regnjakke til din taske!

Hama Midi Gigant Gaveæske Julekalender med 24 låger

Der er intet så afstressende som at dimse med perler. Egentlig er julekalenderen fra Hama nok mest henvendt til børn, men det skal ikke forhindre barnlige sjæle i at lege med! Bag hver låge i kalenderen gemmer der sig et julemotiv, der skal bygges i perler.

Den fine julekalender er fyldt med kreative perle-projekter til hver dag op til juleaften og indeholder ca. 5.000 perler og 5 små stiftplader. Pladerne er formet som: Firkant nr. 220, hjerte nr. 236, stjerne nr. 270, mus nr. 312 og pingvin nr. 325. Desuden medfølger 24 motiver, vejledning og strygepapir.

Køb den her: Hama Midi Gigant Gaveæske Julekalender

Hama Midi Gigant Gaveæske Julekalender med 24 låger – 135,00 kr.

LÆS OGSÅ: Julekalender med alkohol

Pony Julekalender 2019

Julekalenderen fra Pony indeholder dejligt strikke- og hækletilbehør, en fin gave til hende, der elsker at sidde og nørkle. Det er selvfølgelig en hemmelighed, hvad der egentlig gemmer sig bag lågerne. Kan du slet ikke vente, eller skal du give kalenderen i gave, kan du få et overblik over indholdet, hvis du klikker på linket til Rito.dk.

Køb den her: Pony julekalender 2019

pony julekalender

Pony Julekalender 2019 – 375,00 kr.

NB! Priserne var gældende på datoen for indlægget. Klik venligst på linket ved julekalenderen for at finde opdaterede priser.

Jagten på Drømmemanden - datinglabyrint banner - Lou Noire

Læs alle de andre artikler om jul...

« Julekalendere til manden
5 tegneserier om og af kvinder, som du bare må læse! »