Julekalendere til den kreative kvinde – med strik, perler, nål og tråd Slået op i: Jul – Emner: , , , , ,

Kreative julekalendere til en, der elsker håndarbejde

Kreative julekalendere er noget af det allerbedste! Der kan nemlig være mange timers underholdende håndarbejde bag de 24 låger. Har du en veninde, søster eller mor, der elsker små og store kreative projekter, vil hun helt sikkert blive glad for disse skønne julekalendere, der får gang i strikkepinde, perler, nål og tråd.

Her får du gode ideer til kreative julekalendere, hvor du selv kan sammensætte indholdet, så det passer lige til den, der skal modtage den. Få inspiration her til at sammensætte din egen hobby-julekalender til hende, der elsker håndarbejde!

Mangler du inspiration til selve julekalenderen, finder du den her: Smukke ideer til indpakning af pakkekalender

6 gode ideer til kreative julekalendere

Julekalender til hende, der elsker at hækle

Internettet er fyldt med gode ideer til hæklet julepynt, se for eksempel her: Google-søgning på hæklet julepynt. Find 24 af de bedste opskrifter og køb de materialer, der skal bruges. Pak det ind i 24 pakker og forær hende en hæklenål den 1. december.

Julekalender til hende, der elsker at strikke

De rigtig hurtige kan strikke et par strømper på 2-3 dage, imens et større strikkeprojekt kan strække sig det meste af december – og måske helt ind i januar. Uanset hvilket strikkeprojekt, du vælger at lægge i julekalenderen, vil garnnøgler, strikkepinde og en opskrift gøre modtageren glad!

Julekalender til hende, der elsker perleplader

Der er intet så afstressende som at dimse med perler. På internettet finder du også masser af skabeloner til perleplader med julemotiver, se for eksempel her: Google-søgning på perleplader. Find 24 af de bedste opskrifter og print dem ud. 1. december får hun en stor spand med perler samt perleplader. Resten af december er der en lille skabelon i pakkekalenderen hver dag.

Julekalender til hende, der elsker at klippe julepynt

Elsker hun at lave julepynt, så giv hende 24 dage med masser af klip, flet og tegning. Lav 24 pakker med hver sin skabelon. 1 december får hun alle materialerne, og så er der ellers gjort klar til den helt store klippe-klistre-jul!

Julekalender til hende, der elsker at brodere

Ligesom du finder mange opskrifter til perleplader og julepynt på nettet, så er der også mange små julebroderier, hvor opskrifterne ligger frit på nettet. Du finder dem her: Google-søgning på broderet julepynt. Lav 24 små pakker med opskrifter – og giv hende alle materialerne samt en god broderinål 1. december. Du kan også købe en færdig pakke med et større motiv og fordele materialerne i 24 pakker.

Spil med i den sjove julequiz – for hele familien!

Det bliver en rigtig hyggelig jul med den sjove julequiz! Den Store Julequiz har masser af underholdende spørgsmål om julens traditioner – og morsomme aktiviteter, hvor der skal tegnes, hoppes og synges. Hvilket hold får flest point og vinder quizzen? Køb den her: Den Store Julequiz 1 – for hele familien

Banner - Den Store Julequiz 1 - for hele familien

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!