Julekalendere til den kreative kvinde – med strik, perler, nål og tråd 24. oktober 2018 – Kategori: Shopping – Tags: , , , ,

*Artiklen indeholder reklamelinks*

Julekalendere til hende, der elsker at sy og strikke

Årets julekalendere er allerede i handelen, og har du en veninde, søster eller mor, der elsker små og store kreative projekter, så vil hun blive glad for disse skønne julekalendere, der får gang i strikkepinde, perler, nål og tråd.

Lou Noire samlet de bedste hobby-julekalendere her, hvor alle kalendere dog især er nøje udvalgt for deres skønne motiver, som kan pynte op i juletiden og for de mange timers underholdning, du finder bag lågerne.

5 betænksomme værtindegaver – til samme pris som en buket blomster!

Hemline Julekalender med Sytilbehør

De 24 låger i julekalenderen fra Hemline indeholder forskelligt sytilbehør, perfekt til både nybegyndere og øvede. På bagsiden af lågen kan du hver dag læse en beskrivelse af dagens gave. Hver låge er i øvrigt udformet, så den efterfølgende kan klippes ud og benyttes som små til og fra-kort.

Læs mere om julekalenderen her: www.rito.dk/julekalendere/11806-hemline-julekalender-med-sytilbehor

Hemline Julekalender med Sytilbehør – 289.00 DKK

Opal Julekalender

Den smukke julekalender fra Opal er udformet som en stor bog med masser af juleeventyr. Her kan en passion for garn og strik kombineres med den særlige glæde ved 24 små juleoverraskelser. Bogen har nummererede låger, og uden at afsløre for meget skal det alligevel fortælles, at der bag hver låge ligger en 15g nøgle af Opal-garn. Hver nøgle har en ny og spændende farvekombination, er printet og har en banderole med juletema.

Der er mange timers strikning i julekalenderen, og det smukke garn kan blive til både sokker, huer, et multifarvet halstørklæde eller et par børnevanter.

Julekalenderen i sig selv indbyder til hygge i de mørke vintertimer, og indholdet gør kun hyggen og spændingen endnu større. Kalenderen måler ca 40 cm i højden og ca 29 cm i bredden. Når bogen er lukket, måler den ca 10,5 cm og kan enten ligge ned eller stå op.

Læs mere om julekalenderen her: www.rito.dk/julekalendere/11651-opal-julekalender

Opal Julekalender – 599.00 DKK

Se også det store udvalg af garn og strikkepinde på Rito.dk

Mangler du ekstra strømpegarn eller nye strikkepinde, finder du et stort udvalg på Rito.dk – og også økologisk garn! Se det store udvalg her: www.rito.dk/6-garn

Læs også: 5 skønne regnfrakker, der får dig i godt humør – og en lille regnjakke til din taske!

Hama Midi Gigant Gaveæske Julekalender med 24 låger

Der er intet så afstressende som at dimse med perler. Egentlig er julekalenderen fra Hama nok mest henvendt til børn, men det skal ikke forhindre barnlige sjæle i at lege med! Bag hver låge i kalenderen gemmer der sig et julemotiv, der skal bygges i perler.

Den fine julekalender er fyldt med kreative perle-projekter til hver dag op til juleaften og indeholder ca. 5.000 perler og 5 små stiftplader. Pladerne er formet som: Firkant nr. 220, hjerte nr. 236, stjerne nr. 270, mus nr. 312 og pingvin nr. 325. Desuden medfølger 24 motiver, vejledning og strygepapir.

Læs mere om julekalenderen her: www.rito.dk/000-10000-perler/13553-hama-midi-gigant-gaveaeske-3040-julekalender-pakkekalender-med-24-lager

Hama Midi Gigant Gaveæske Julekalender med 24 låger – 135.00 DKK

Pony Julekalender med Strikketilbehør 2018

Julekalenderen fra Pony indeholder dejligt strikke- og hækletilbehør, en fin gave til hende, der elsker at sidde og nørkle. Det er selvfølgelig en hemmelighed, hver der egentlig gemmer sig bag lågerne, men så meget kan afsløres, at der med indholdet af de første 8 låger kan laves noget meget fint julepynt.

Læs mere om julekalenderen her: www.rito.dk/julekalendere/18340-pony-julekalender-med-strikketilbehor-24-lager-2018

Pony Julekalender med Strikketilbehør 24 låger 2018 – 399.00 DKK

« Fantastiske vinterfrakker, der ikke er sorte!
5 skønne regnfrakker, der får dig i godt humør – og en lille regnjakke til din taske! »