Lav en byggeplads til nissedøren Slået op i: Jul – Emner: , , , , , ,

Den lille Nisse flytter ind - Lou Noire - Værktøj til Nissen

Nissens lille røde kuffert – med masser af værktøj

Nissen flytter ind – juhuu!

Børnene vil elske, hvis der også er en byggeplads til nissedøren. Her kan hele familien nemlig følge med i, hvordan Nissen hver nat hamrer og banker og langsomt få den magiske nissedør på plads, så den er klar til 1. december. Her begynder Nissen nemlig at lave nisseløjer og forkæle børnene i huset med små gaver og sjove påfund.

Uanset hvad jeres husnisse plejer at finde på, så er byggepladssættet fra Lou Noire en sjov lille ekstra idé til nissedøren. Der er masser af leg og gode historier i pakken. F.eks. er Nissens lille røde kuffert fyldt med værktøj og byggetegninger – og hvordan mon nissedøren ender med at se ud?

Hvad får du?

I pakken med den sjove byggeplads til nissedøren får du alt, hvad Nissen skal bruge til at holde nysgerrige børn væk fra byggeriet. Der er både afspærringstape, skilte og kegler, og du kan downloade og printe skabelonerne med det samme. Selvfølgelig er der også en flyttekasse, så Nissen kan flytte rigtigt ind. Du kan se det hele her: Den lille Nisse flytter ind – 49,95 kr.

Den lille Nisse flytter ind - Lou Noire - Byggeplads til nissedør

Regler for byggepladsen: Nissehue og træsko er påbudt!

Alt kommer i en PDF-fil, så du kan printe lige så mange af de forskellige ting, som du skal bruge. Pakken er designet, så den kan bruges sammen med de sjove nissebreve fra Lou Noire, se nederst.

Den magiske nissedør

Byggepladssættet er også en god anledning til at lige at huske nysgerrige børnefingre på, at nissedøren er magisk. Der ER jo en grund til, at man ikke bare kan forsøge at liste nissedøren op for at smugkigge inde bagved. Sker det, vil man kun få den tomme væg at se, for undervejs i byggeriet indhyller Nissen også nissedøren i flere hemmelige formler. Det er derfor kun Nissen, der kan åbne døren rigtigt.

Op til jul er der af samme grund også adgang forbudt på byggepladsen for alle andre end Nissen. De sjove skilte til byggepladsen er fyldt med påbud og forbud fra § 181 – Bygningsreglement for nissedøre i byer og på landet af 1. marts 1361. Det er en lang og besværlig tekst at læse, men du kan se de vigtigste regler på skiltet.

Masser af leg til nissedøren

Den lille Nisse flytter ind - Lou Noire - Cover2

Køb byggepladsen – klik på billedet!

Fremfor bare at sætte nissedøren op natten før den 1. december, kommer der til at være masser af leg omkring byggepladsen til nissedøren op til julemåneden. For hvad har Nissen egentlig med i sine flyttekasser? Og er der andet i kufferten end værktøj?

Måske har I også et lille bord, der kan bruges som arbejdsbord eller en legetøjsgummiged, der kan skubbe noget af al jorden væk. Nissen kunne også godt finde på at låne ting fra børneværelserne, som lige passer i nissestørrelse eller et helt lille bjerg af rosiner, som giver masser af energi til byggeriet. Kun fantasien sætter grænser!

En julekalender til nissedøren

I nogle familier driller nissen og blander frugtfarve i mælken og putter chokoladenisser i børnenes madpakker. Her hos Lou Noire kan du dog få tre forskellige julekalendere med nissebreve, hvor Nissen i stedet sætter børnene i huset i sving. Foran døren lander der hver dag et af de små nissebreve, fyldt med små, sjove aktiviteter, som I kan hygge jer med at lave sammen.

Du kan se julekalenderne her: 24 nissebreve til nissedørenDet Store Nissekursus og Nissebreve – kreativ julekalender til nissedøren

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!