Lav en julekalender med nissebreve Slået op i: Jul – Emner: , , , , , ,

En julekalender til nissedøren

Nissen er lige ved at skrive de sidste nissebreve! Julen er nemlig den tid på året, hvor magien fylder luften, og intet bringer mere glæde end den lille nissedør. Døren sidder på magisk vis pludselig der på væggen, og så er det ellers blevet tid til nisseløjer! Inde bag nissedøren bor jo den lille nisse, som spreder julestemning igennem hele december.

I nogle familier driller nissen og blander frugtfarve i mælken og putter chokoladenisser i børnenes madpakker. Her hos Lou Noire kan du dog få tre forskellige julekalendere med nissebreve, hvor Nissen i stedet sætter børnene i huset i sving. Foran døren lander der hver dag et af de små nissebreve, fyldt med små, sjove aktiviteter, som I kan hygge jer med at lave sammen.

Du kan se julekalenderne her: 24 nissebreve til nissedørenDet Store Nissekursus og Nissebreve – kreativ julekalender til nissedøren

Små breve fra Nissen

24 nissebreve til nissedøren - Lou Noire - ideer til nissedør

Alle tre julekalendere indeholder en oversigt til de 24 dages opgaver og sjove påfund!

Julekalendere fra Lou Noire med de skøre og skønne nissebreve passer alle til nissedøren (som dog ikke medfølger). Hver julekalender indeholder minimum 24 fantasifulde nissebreve og opgaver, der tager børnene og resten af familien med på en magisk rejse gennem december.

Nissebrevene er her ovenfor også sat i orden efter, hvor lang tid I skal bruge hver dag. Jeg har selv været travl småbørnsmor og ved, hvor meget andet der også lige skal gøres i december. Aktiviteterne i de 24 nissebreve til nissedøren er derfor planlagt til højst at tage 5-10 minutter hver dag, og julekalenderen passer især godt til de mindste børn.

Til de større børn er både Det Store Nissekursus og Nissebreve – kreativ julekalender til nissedøren et hit! Juleløjerne, som Nissen sætter børnene i gang med, er lidt mere omfattende, men alt er planlagt og tilrettelagt. I de medfølgende kalendere kan du altid se, hvad du skal have klar til næste dags nissebrev.

Lav din egen julekalender med nissebreve

At lave jeres egen julekalender er enkelt og sjovt. Du køber simpelthen bare PDF-filerne, downloader dem og printer dem ud. Klip de farverige nissebreve ud og tjek i kalenderen, hvad du skal huske. Hver dag i december åbner dine børn en ny kuvert og læser de spændende hilsener fra Nissen.

Bemærk også, at nissen i alle nissejulekalenderne fra Lou Noire slet og ret bare hedder Nissen. Det giver nemlig plads til, at I kan kalde Nissen det, den allerede hedder hjemme hos jer. For nissen – det er jo bare Nissen!

Nissebreve - Lou Noire - Popcornbæger til bamsebiograf

Nissens bamsebiograf med popcorn

Få et kig ind bag nissedøren

I nissebrevene fra Lou Noire åbner der sig en hyggelig og fantasifuld verden – og gennem Nissens fortællinger er det næsten som at kunne kigge ind bag nissedøren. For hvordan bor Nissen egentlig inde bag nissedøren? Og kan Nissen virkelig godt finde på at invitere alle bamserne på julebiograf med popcorn hele natten? Ja, der bliver i hvert fald lidt at rydde op!

Nissebrevene skaber masser af leg omkring nissedøren. Der kan hurtigt digtes videre på Nissens historier, og det er mere end svært ikke at lade sig rive med i alle de eventyrlige fortællinger.

Nissen deler nemlig gerne ud af livet omme på den anden side af nissedøren, et sted som børnene jo normalt ikke har adgang til. Alle ved jo, at nissedøren er magisk, og at hvis børnefingre forsøger at åbne døren, vil der kun være den tomme væg inde bagved. Det er nemlig kun nissen, der kan åbne døren rigtigt. Og sådan kan man blive klogere på Nissen gennem hele december!

Banner - Den Store Julequiz 1 - for hele familien

Læs alle de andre artikler om jul...

Besøg Lou Noires lille shop Download og print med det samme!